- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.341
Kızlardiğer topikte sordum bura da sorayım ne düşünüyorsunuz kafam çok karışık.
Ben seneye temmuzda yurtdışında bir kongrede sunum yapacağım. Tabi ilk denemeye başlarken belki hemen olur diye düşündüm. Hatta sağlık sigortası yaptık ve karşılasın ne olur ne olmaz diye bir ay korunduk. Hep düşünüyordum, üç aylık bebeyle gidilir mi, iki aylık bebeyle gidilir mi, 1 aylık bebeyle gidilir mi derken... Şu an tam temmuzdan 9 ay öncesindeyiz
Kafamda deli sorular... Bu ay hamile kalırsam gebelik haftasına göre uçuş izni alabilir miyim, aldım diyelim ya oralarda ya da uçakta doğum gerçekleşirse naparım diye kaygılanmaya başladım. Bu ay korunsak mı acaba diye de düşünüyorum ama kaç aydır da olmuyor ve her geçen ay belki çikolata kistim büyümeye devam ediyorsa beklediğim her ay da bana zarar. Bu arada tabi pandemi bu şekilde devam ederse belki kongreyi online a dönüştürürler ama şimdilik öyle bir durum söz konusu değil.
Ne dersiniz sizce ne yapmalı bı ayı atlamalı mıyım
Hoşbulduk teşekkür ederim iyi diyelim iyi olalım yapacak bişe yok.. öteki çalışmada bidaha bu mutluluğu tadıp sağlıkla kucağımıza alma duasındayım Rabbim'n izniyle inşAllah.. Rabbim herkesn gönlüne göre versin. Sen nasılsın ?Evet zor bir karar ama bu bebişler de bizim kararımıza göre gelmiyor ki gelseler keşkevalla saldım Kanada değil ama yani artık orada doğmak isterse de yapacak bir şey yok napalım bıraktım gitti bu ayı da atlamayacağım
Hoşgeldin canım daha iyi misin?
Evet ben de ona karar verdim yani çünkü atlayınca sonrası daha çok zaman kaybına yol açabilir. Hayırlısı neyse o olsun diyorım.
Ben de saldımParesilaaa valla kistim büyür rezervim azalır falan dedim hayırlısı artık
Evet canım ol deyince olmuyor bu veletler ya bastım gaza gitti artık kısmet
Bol şanss inşallah
Hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz
Yaaa saatler sonra geldim gördüm müthiş haber buu
Evewt kan testi gelsin hemennn
Oha oha süper habwr buuj bebiş gelüüürr
Evet evet hemen
Ay tüm gün eğitimdeydim bş geldim okurken kalbim hızlandı ne biçim benim de. Hadi bekliyoruz test sonucunu hayırlısıyla.
Nedir nedirrr
Ben de deniycemmm söyleyinnn şunu
Yaa tam yumurtlamaya yaklaştım acilen pozisyon gönderin bana
Ahahaha ay ben gülerim o pozisyondaama sonunda gülecekswk neden olmasınn
Yokuş pozisyonu patentini almanız lazım deneyeceğim gülmezsek
Yine kramp girmezse omzuma şurama fçburama bu ay deneyeyim bakalım sonucu bildirirşm
Deniyorum yumurtlamaya az kaldı bu ay bu pozisyonu yüceltiyorız hadi inşallah
Aynen yaa tüm gün öldüm yorgunluktan bir bakayım dedim harika haberler
Canım nacizane tavsiyem, uzman olarak dayanamadım. Oğlana hemen söylemeyin olur mu? Allah korusun bir düşük veya farklı bir durumda çocuklar için anlaşılması ve atlatılması çok zor bir süreç oluyor psikolojik olarak. 3 ay geçtikten sonra belli riskler bertaraf edildiyse en azından o zaman açıklamak doğru. Tabi yine garantisi yok hiçbir şeyin ama sonrası daha büyğk bir travma yaratmasın.
Hayırlısı canım güzel haberler gelsin inşalu
Hadi bakalım test sonucunu bekliyoruz
Ah miniğim ah... Hemde cokÇok ağır bi sınav
Acılı meyhane pilavıof bende simdi yedim nasıl acıkmısım nasılll
Ne var yemekteee
Uzayım öyle bir mesaj alıntılamışsnkiEvet zor bir karar ama bu bebişler de bizim kararımıza göre gelmiyor ki gelseler keşkevalla saldım Kanada değil ama yani artık orada doğmak isterse de yapacak bir şey yok napalım bıraktım gitti bu ayı da atlamayacağım
Evet ben de ona karar verdim yani çünkü atlayınca sonrası daha çok zaman kaybına yol açabilir. Hayırlısı neyse o olsun diyorım.
Ben de saldımParesilaaa valla kistim büyür rezervim azalır falan dedim hayırlısı artık
Bol şanss inşallah
Evet evet hemen
Ay tüm gün eğitimdeydim bş geldim okurken kalbim hızlandı ne biçim benim de. Hadi bekliyoruz test sonucunu hayırlısıyla.
Nedir nedirrr
Yine kramp girmezse omzuma şurama fçburama bu ay deneyeyim bakalım sonucu bildirirşm
Canım nacizane tavsiyem, uzman olarak dayanamadım. Oğlana hemen söylemeyin olur mu? Allah korusun bir düşük veya farklı bir durumda çocuklar için anlaşılması ve atlatılması çok zor bir süreç oluyor psikolojik olarak. 3 ay geçtikten sonra belli riskler bertaraf edildiyse en azından o zaman açıklamak doğru. Tabi yine garantisi yok hiçbir şeyin ama sonrası daha büyğk bir travma yaratmasın.
Bizde seni..Baloncuk olurmu oyle şey tabiki cok sevdim
İnşallah çok güzel anneler oluruzAh miniğim ah... Hemde cok
Ama alın yazımızı değiştiremeyiz
Acılı meyhane pilavı
Salata turşu kefir
Afiyet olsun şekerimmmm
Uzayım öyle bir mesaj alıntılamışsnki
Bütün topiğe yetişmişsin
Bas kız gaza.. Hiç durma valla...
Bide pozisyon şart
Test edilip onaylandı
Bizde seni..
Kızzz acaba bu belirtiler bebemi var
Yoksa psikolojikmi
Ah miniğim ah... Hemde cok
Ama alın yazımızı değiştiremeyiz
Acılı meyhane pilavı
Salata turşu kefir
Afiyet olsun şekerimmmm
Uzayım öyle bir mesaj alıntılamışsnki
Bütün topiğe yetişmişsin
Bas kız gaza.. Hiç durma valla...
Bide pozisyon şart
Test edilip onaylandı
Bizde seni..
Kızzz acaba bu belirtiler bebemi var
Yoksa psikolojikmi
İnşallah bebedir o zaman o bulantıBurdayim canim
Bugün dışarıdaydım yengem regl oldu bn olmadim daha ben ondan hep önce oluyordum kasik agrilarim durdu bata maksimum 5 gun var
Adet geçiknce yapcam cok midem bulanıyor yanlız birde reflu gibi bisey olustu bilgin varmi bu konuda
O ne demek öyle tabiki de çok güzel anne olacaksın olacağızİnşallah çok güzel anneler oluruz
Olacağız, İnşallah vakti yakındır..İnşallah bebedir o zaman o bulantı
Ama şöyle ki bende de reflü var ne yazık ki ve ilk fark ettiğimde mide bulantilariyla fark ettim doktorum mide koruyucu verdi ama ben kullanmadım ona bağımlı kalmamak için çünkü annem senelerce kullandı ve onu icmeyince kahvaltı bile edemiyordu o derece bağımlılik oluştu biraktirdik zamanla tabi.
O sebeple ben ilaç kullanmak yerine yememe icmeme çok dikkat ettim şimdi varlığını bile unuttum belki de artık yokama doktora gitmelisin tabi ki zamanla can sıkıcı oluyor mide ağrıları ve bulantıları
O ne demek öyle tabiki de çok güzel anne olacaksın olacağız
1 bucuk saattir girmemiş KKya
Hu huuuu1 bucuk saattir girmemiş KKya
Aynen öyle sal gitsin...Ben de saldımParesilaaa valla kistim büyür rezervim azalır falan dedim hayırlısı artık
Regl çok varmış. Bu belirtiler bu kadar kısa sürede çıkar mı bilmiyorum ama inşallah düşündüğümüz şeydir bebiş haberi verirsin bizlereBurdayim canim
Bugün dışarıdaydım yengem regl oldu bn olmadim daha ben ondan hep önce oluyordum kasik agrilarim durdu bata maksimum 5 gun var
Adet geçiknce yapcam cok midem bulanıyor yanlız birde reflu gibi bisey olustu bilgin varmi bu konuda
Çok teşekkür ederim. Bizde ileri hız 40 a yakın ama referansta 50 üstü iyi diyor. Bol çerez, keçiboynuzu pekmezi/özü yedireyim bari.Merhaba çok geç gördüm ama inşallah ulaşır yazdıklarım. Bize doktorumuz klomen kullandı 2 milyona düştü sayımız. Ama o ay ben klomen kullanmıştım bir sürü yumurtam olmuştu ve çok güzel gelişmişti doktorum aşılama yapacaktı. Sadece bir hafta boyunca eşim şöyle beslendi
Bunun yanısıra her sabah ve akşam keçiboynuzu özü içti. Ve sayımız o kadar stres içinde vermesine rağmen 8 milyondu. Yıkandıktan sonra 6 milyona yakın sperm kaldı bunun %40 i ileri hızlı %45i ileri yavaş %10u yerinde hareketli %5i ise hareketsizdi.
Bizim ileri hızımızı çakşır artırdı %0 dan %40a çıktı 1 haftada. Yıkama işlemi de hızı artırıyormış ama 0'dan 40'a bizim için büyük başarı
Evet canım kaç haftaya kadar bilmiyorum ama muhtemelen uçamayacağım haftalara gelirim herhalbunu da simdi gordum, bence hayatini buna gore planlama derim...
ben de is nedeniyle sik seyahat ediyorum, cogu zamanda uzun ucuslu oluyor, gerekirse gitmezsin o kadar net.
benim icin konferans da en az cocuk kadar onemli diyorsan o zaman degisir durum ama karsi taraf ne der, zor durumda kalirim vs. diye diyorsan bosver gitsin..
ve zaten 9 aylikken ucamazsin, belli bi haftaya kadar doktor ucabilir raporu veriyor
İnşallah canım evet kolay değil ama mecburen hayata devam ediyoruz Yeni umutlarla. Hakkımızda hayırlısı ne zaman ve nasılsa öyle olsun İnşallah. Ben de iyi sayılırım henüz bu ay yumurtlama görmedim denemelere devam. Bu ay da olmazsa doktor bekliyor kontrole..Hoşbulduk teşekkür ederim iyi diyelim iyi olalım yapacak bişe yok.. öteki çalışmada bidaha bu mutluluğu tadıp sağlıkla kucağımıza alma duasındayım Rabbim'n izniyle inşAllah.. Rabbim herkesn gönlüne göre versin. Sen nasılsın ?
Saldım gitti kuzum. En azından bu ay da olmazsa doktora gideceğim ve bir ay daha kaybetmemiş olurum. Tabi hayırlısı ne zamansa o olsun diyorum ama doğum kontrol haplarının bıraktığım için çikolata kistim büyüyecek, yani her geçen ay sadece ay geçtiği için değil, benim durumumu kötüleştirdiği için de belki gebe kalmam iyice zorlaşacak. Hayırlısı dedim saldım artık.Aynen öyle sal gitsin...
Ne olacağımız belli değil.
Ayrıca diğer konuda da haklısın.
Ben uzman değilim ama yaşadım.
Ben hamile iken arkadaşımın kızı çok sevinmişti. Beni teyzesi gibi görür. Anneannesine bile pare teyzenin bebeğine neden yelek örmüyorsun diyordu..
Sonuç ben bebeğimi kaybettim... Minik kız çocuğu ise hayallerini...
Çok sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahEvet zor bir karar ama bu bebişler de bizim kararımıza göre gelmiyor ki gelseler keşkevalla saldım Kanada değil ama yani artık orada doğmak isterse de yapacak bir şey yok napalım bıraktım gitti bu ayı da atlamayacağım
Bol şanss inşallah
Evet evet hemen
Nedir nedirrr
Verdim bacım biraz geç oldu ama sonucu bekle falan derken yeni bakabildim bu sonuçta beni yine şaşırttı 415 cıktı
Maşallah kaç gün gecikmiştiVerdim bacım biraz geç oldu ama sonucu bekle falan derken yeni bakabildim bu sonuçta beni yine şaşırttı 415 cıktı
Yani benim hesabıma gore 3 ama bir yerde yanlış yapiyorum galiba ya da erken yum oldu bu ay anlamadimMaşallah kaç gün gecikmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?