Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bunu da simdi gordum, bence hayatini buna gore planlama derim...
ben de is nedeniyle sik seyahat ediyorum, cogu zamanda uzun ucuslu oluyor, gerekirse gitmezsin o kadar net.
benim icin konferans da en az cocuk kadar onemli diyorsan o zaman degisir durum ama karsi taraf ne der, zor durumda kalirim vs. diye diyorsan bosver gitsin..

ve zaten 9 aylikken ucamazsin, belli bi haftaya kadar doktor ucabilir raporu veriyor

Hoşbulduk teşekkür ederim iyi diyelim iyi olalım yapacak bişe yok.. öteki çalışmada bidaha bu mutluluğu tadıp sağlıkla kucağımıza alma duasındayım Rabbim'n izniyle inşAllah.. Rabbim herkesn gönlüne göre versin. Sen nasılsın ?

Çok ağır bi sınav
Ah miniğim ah... Hemde cok
Ama alın yazımızı değiştiremeyiz

of bende simdi yedim nasıl acıkmısım nasılll
Ne var yemekteee
Acılı meyhane pilavı
Salata turşu kefir
Afiyet olsun şekerimmmm

Uzayım öyle bir mesaj alıntılamışsnki
Bütün topiğe yetişmişsin
Bas kız gaza.. Hiç durma valla...
Bide pozisyon şart
Test edilip onaylandı

Baloncuk olurmu oyle şey tabiki cok sevdim
Bizde seni..
Kızzz acaba bu belirtiler bebemi var
Yoksa psikolojikmi

İnşallah çok güzel anneler oluruz

oooh menü çokhoşşş afiyet olsun

İnşallah bebedir o zaman o bulantı
Ama şöyle ki bende de reflü var ne yazık ki ve ilk fark ettiğimde mide bulantilariyla fark ettim doktorum mide koruyucu verdi ama ben kullanmadım ona bağımlı kalmamak için çünkü annem senelerce kullandı ve onu icmeyince kahvaltı bile edemiyordu o derece bağımlılik oluştu biraktirdik zamanla tabi.
O sebeple ben ilaç kullanmak yerine yememe icmeme çok dikkat ettim şimdi varlığını bile unuttum belki de artık yok ama doktora gitmelisin tabi ki zamanla can sıkıcı oluyor mide ağrıları ve bulantıları
İnşallah çok güzel anneler oluruz
O ne demek öyle tabiki de çok güzel anne olacaksın olacağız

Olacağız, İnşallah vakti yakındır..

Aynen öyle sal gitsin...
Ne olacağımız belli değil.
Ayrıca diğer konuda da haklısın.
Ben uzman değilim ama yaşadım.
Ben hamile iken arkadaşımın kızı çok sevinmişti. Beni teyzesi gibi görür. Anneannesine bile pare teyzenin bebeğine neden yelek örmüyorsun diyordu..
Sonuç ben bebeğimi kaybettim... Minik kız çocuğu ise hayallerini...
Regl çok varmış. Bu belirtiler bu kadar kısa sürede çıkar mı bilmiyorum ama inşallah düşündüğümüz şeydir bebiş haberi verirsin bizlere

Çok teşekkür ederim. Bizde ileri hız 40 a yakın ama referansta 50 üstü iyi diyor. Bol çerez, keçiboynuzu pekmezi/özü yedireyim bari.

Evet canım kaç haftaya kadar bilmiyorum ama muhtemelen uçamayacağım haftalara gelirim herhal kısmet artık ne diyeyim, bebişle gideriz diye hayal etmiştik ama işte yetişmedi sıpa, kendi kaçırdı hıh

Kongrede sunumu ben yapacağım, sadece dinleyici olsam kolaylıkla iptal edebilirdim. Hem parasını ödedim, hem sunum yapacağım, hem de bunun için Tübitak desteği de kazandım. Hepsi birden yanmış olacak. Bir de böyle nitelikli kongrelerde programa kabul alıp çekilirsen sonraki yıllardaki başvurunu da kabul etmiyorlar. Dolayısıyla aslında epey önemli.

Ama işte bir ay sigorta yetişsin diye korundum, bir ay da bunun için korunsam belki daha çok pişman olcam ileride. Ne olur ne olmaz diye vakit kaybetmek istemedim şimdi. Umarım hayırlısı ne ise o olur
İnşallah canım evet kolay değil ama mecburen hayata devam ediyoruz Yeni umutlarla. Hakkımızda hayırlısı ne zaman ve nasılsa öyle olsun İnşallah. Ben de iyi sayılırım henüz bu ay yumurtlama görmedim denemelere devam. Bu ay da olmazsa doktor bekliyor kontrole..
Saldım gitti kuzum. En azından bu ay da olmazsa doktora gideceğim ve bir ay daha kaybetmemiş olurum. Tabi hayırlısı ne zamansa o olsun diyorum ama doğum kontrol haplarının bıraktığım için çikolata kistim büyüyecek, yani her geçen ay sadece ay geçtiği için değil, benim durumumu kötüleştirdiği için de belki gebe kalmam iyice zorlaşacak. Hayırlısı dedim saldım artık.

Canım benim kıyamam sana da o minnoşa da. Biz yetişkinler bu acılarla zar zor başa çıkmaya çalışırken onlar için her şey çok daha karmaşık ve zor. Hele bir de bu yaşantının kendisi yeterince üzücü ve zorlayıcıyken bir de tabi nasıl konuşulması gerektiğini bilmedikleri için çocuklara yaptıkları açıklamalar çocuklarda ayrıca bir olumsuz etki daha yaratıyor yani iki kere zorlanıyor çocuklar. İleride başka pek çok korku fobi gelişmesine de neden olabilir. Bir yakınımızda da benzer durum oldu malesef. Çocuklara bu süreci paylaşmada epey temkinli olmak lazım.

Çok sağol canım Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Aynen bizde öyle düşündük canım kesinlesene kadar soylemiycez oglusa şimdi yanında bile konuşmuyoruz herşeyi anlıyorlar malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…