Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa gercekten mi cok cok silik gordum ben de ama, oyle yormak istedigim icin de olabilir diye sizlerin de fikirlerini almak istedim. siz de gebesiniz sanirim, saglikla insallah

tesekkur ederim sagolun
bu test konusu cok can sikici, emin olamamakta haklisiniz..
ben predictorde net gormustum, bu kaset testte bundan biraz daha koyu cikmisti ama ben yaptigimda regle son 2 gun falan vardi sanirim..

bence yakininizda nobetci eczane varsa denemeye deger, yok beklerim diyorsaniz daha guzel zaten, eger varsa bu testler de koyulasacaktir

Bekleyebilirim sanirim cok tesekkur ederim, sene basindan beri deniyoruz, bu ay umitliydim cunku inofolic kullandim bu ay ilk defa, daha onceki gebeligimde de bu sekilde olmustu. Hayirlisi ise devan etsin insallah

Verdim bacım biraz geç oldu ama sonucu bekle falan derken yeni bakabildim bu sonuçta beni yine şaşırttı 415 cıktı
Vuvvvvvv
Canım idrar testinde koyu idi. O yüzden yüksek çıkmasına ben fazla şaşırmadım.
Sağlıkla sıhhatle ilerlesin fıstık
Elimdeki regl dersen tabloyu düzenlerim
Kizlar selam napiyonuz nasilsiniz
Valla şu an bardaktan boşalırcasına yağan yağmuru izliyorum canım
Sen nasılsın? Keyfin nasıl?
Günaydın canım, ben gördüm gölgeyi...
İki gün sonra testi tekrarlarsın

Günaydın canım
Amin insallah canim benim Satım 19.09 eklersen olur

Iyi gibiyim sadece bu ara duygulari uç noktalarda yaşıyorum benimkine tripliyim o kadar

Amin inşAllah canm RABBİM tez vakitte saülıkla nasip etsin sen yinede değerlendir günlerini..

Kızlar sohbete aktif katılmasamda da sürekli burda mesajlarınızı okuyorum. Hamile olanlara Rabbim sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, süreçleri sağlıkla ilerlesinben gibi hamile olmak isteyen herkese de Rabbim en kısa zamanda hayırlı bebekler nasip etsin, yüzümüzü güldürsün tek tek isim söyleyemesemde takip ettiğim iki hamilelik topiği var birisi burası. Her gece uyurken size de dua ediyorum Allahım topikte isteyen herkese bebek nasip et diye. Rabbim yüzümüzü güldürsün güzel hanımlar, geleceğin güzel anneleri

Uzayım inşallh büyümemiştir kist öyle deme kız:) bu arada kariyer peşinde koşan her kadının arada kaldığı bir konu bu..
Bizde 1 sene korunduk.. Şimdi diyorumki ne saçmalık yapmşm başıma gelenlerden snra..
Hemen olur sanmışım...
Şimdi 1 tane olsun tüm varımı yoğumu veririm
O yüzden bencede olmazsa iyi bir dr git

Verdim bacım biraz geç oldu ama sonucu bekle falan derken yeni bakabildim bu sonuçta beni yine şaşırttı 415 cıktı
Lililili hayırlı olsun beyazmmmmm
Kızzzzz ikizmii acebeeeeeeeeee

Kizlar selam napiyonuz nasilsiniz
İyiyim kuzum sen nasılsı
Nasıl gidiyor???

Valla bırakamadım hala napim yea
Kendimi çok kastığıma karar verdim bırakmadım ne alkolikler otçular hamile kalıyor keyif sigaram var azıcık azalttım baya ama
Otçuları düşüneceksen işimiz zor..
Hepimizin kısmeti farklı legoşcum.. Bırakmaya çalş sende..
Başladnzmı düzenli beslenme ve takviyelere

Bende cok belirti var bilemiyorum ki canim geceleri uyanip acıkmazdım aciktim uyandmmmm
Evet anladğm kdarıyla sende baya belirti var
Sonunu merak ediyorum

Günaydın..
Pazar pazar daha kargalar kahvaltı etmeden ben niye uyandımmmmm
Anaammm bide sinirli uyanmşsn gıııı
Neynnn varrrr
Günaydn

Bende görüyorum silik çizgiyi..
Umarım test bizi yanıltmaz..
Gönlünüze göre olsun

Kızlar farkettiniz mi topiğimzde bissürü hamile var maşallah
Ayyy evettt maşallaaahhh
Demirbaşlar kalıyor ama

Allah razı olsun kuzu..
Hepimiz bir an önce gebe kalalım.. Bende seni etiketleyecektm nerde bu kız diye :) yoktun çünkü

M Melegim96 kuzum senide özledik ykksn 2-3gndür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…