- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.381
Yaa gercekten micok cok silik gordum ben de ama, oyle yormak istedigim icin de olabilir diye sizlerin de fikirlerini almak istedim. siz de gebesiniz sanirim, saglikla insallah
Bekleyebilirim sanirim cok tesekkur ederim, sene basindan beri deniyoruz, bu ay umitliydim cunku inofolic kullandim bu ay ilk defa, daha onceki gebeligimde de bu sekilde olmustu. Hayirlisi ise devan etsin insallahtesekkur ederim sagolun
bu test konusu cok can sikici, emin olamamakta haklisiniz..
ben predictorde net gormustum, bu kaset testte bundan biraz daha koyu cikmisti ama ben yaptigimda regle son 2 gun falan vardi sanirim..
bence yakininizda nobetci eczane varsa denemeye deger, yok beklerim diyorsaniz daha guzel zaten, eger varsa bu testler de koyulasacaktir
VuvvvvvvVerdim bacım biraz geç oldu ama sonucu bekle falan derken yeni bakabildim bu sonuçta beni yine şaşırttı 415 cıktı
Valla şu an bardaktan boşalırcasına yağan yağmuru izliyorum canımKizlar selam napiyonuz nasilsiniz
Günaydın canım, ben gördüm gölgeyi...Kizlar günaydın,
Testim ilk idrar. Regle 5 gun var. Ovulasyondan sonra 13.gun. Sizce gebelik var mi? Bu arada elimde fazla test vardi, ondan heyecan olsun dedim yaptimyoksa erkenden test yapilmasini cok onermem ben de forumlarda ovulasyonu da erkenden gormusken negatif cikmasini goze alarak yaptim yine de. Bi bakarsaniz cokkk sevinirim
Ah varsa saglikla devam eder umarim, tesekkur ederimGünaydın canım, ben gördüm gölgeyi...
İki gün sonra testi tekrarlarsın
Günaydın canımVuvvvvvv
Canım idrar testinde koyu idi. O yüzden yüksek çıkmasına ben fazla şaşırmadım.
Sağlıkla sıhhatle ilerlesin fıstık
Elimdeki regl dersen tabloyu düzenlerim
Valla şu an bardaktan boşalırcasına yağan yağmuru izliyorum canım
Sen nasılsın? Keyfin nasıl?
Günaydın canım, ben gördüm gölgeyi...
Beni beniAmin inşallahtek tek isimlerinizi söylemeye çalışıyorum allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
YaaaaaGünaydın canım
Amin insallah canim benim Satım 19.09 eklersen olur
Allahım Blacklight a da en kısa zamanda bekletmeden anne olabilmeyi nasip et insallahBeni beni
EvetttttKızlar farkettiniz mi topiğimzde bissürü hamile var maşallah
Iyi gibiyim sadece bu ara duygulari uç noktalarda yaşıyorum benimkine tripliyim o kadarVuvvvvvv
Canım idrar testinde koyu idi. O yüzden yüksek çıkmasına ben fazla şaşırmadım.
Sağlıkla sıhhatle ilerlesin fıstık
Elimdeki regl dersen tabloyu düzenlerim
Valla şu an bardaktan boşalırcasına yağan yağmuru izliyorum canım
Sen nasılsın? Keyfin nasıl?
Günaydın canım, ben gördüm gölgeyi...
Amin inşAllah canm RABBİM tez vakitte saülıkla nasip etsin sen yinede değerlendir günlerini..Evet canım kaç haftaya kadar bilmiyorum ama muhtemelen uçamayacağım haftalara gelirim herhalkısmet artık ne diyeyim, bebişle gideriz diye hayal etmiştik ama işte yetişmedi sıpa, kendi kaçırdı hıh
Kongrede sunumu ben yapacağım, sadece dinleyici olsam kolaylıkla iptal edebilirdim. Hem parasını ödedim, hem sunum yapacağım, hem de bunun için Tübitak desteği de kazandım. Hepsi birden yanmış olacak. Bir de böyle nitelikli kongrelerde programa kabul alıp çekilirsen sonraki yıllardaki başvurunu da kabul etmiyorlar. Dolayısıyla aslında epey önemli.
Ama işte bir ay sigorta yetişsin diye korundum, bir ay da bunun için korunsam belki daha çok pişman olcam ileride. Ne olur ne olmaz diye vakit kaybetmek istemedim şimdi. Umarım hayırlısı ne ise o olur
İnşallah canım evet kolay değil ama mecburen hayata devam ediyoruz Yeni umutlarla. Hakkımızda hayırlısı ne zaman ve nasılsa öyle olsun İnşallah. Ben de iyi sayılırım henüz bu ay yumurtlama görmedim denemelere devam. Bu ay da olmazsa doktor bekliyor kontrole..
Saldım gitti kuzum. En azından bu ay da olmazsa doktora gideceğim ve bir ay daha kaybetmemiş olurum. Tabi hayırlısı ne zamansa o olsun diyorum ama doğum kontrol haplarının bıraktığım için çikolata kistim büyüyecek, yani her geçen ay sadece ay geçtiği için değil, benim durumumu kötüleştirdiği için de belki gebe kalmam iyice zorlaşacak. Hayırlısı dedim saldım artık.
Canım benim kıyamam sana da o minnoşa da. Biz yetişkinler bu acılarla zar zor başa çıkmaya çalışırken onlar için her şey çok daha karmaşık ve zor. Hele bir de bu yaşantının kendisi yeterince üzücü ve zorlayıcıyken bir de tabi nasıl konuşulması gerektiğini bilmedikleri için çocuklara yaptıkları açıklamalar çocuklarda ayrıca bir olumsuz etki daha yaratıyor yani iki kere zorlanıyor çocuklar. İleride başka pek çok korku fobi gelişmesine de neden olabilir. Bir yakınımızda da benzer durum oldu malesef. Çocuklara bu süreci paylaşmada epey temkinli olmak lazım.
Oyy canım benim amiinAllahım Blacklight a da en kısa zamanda bekletmeden anne olabilmeyi nasip et insallah
Çok fazla trip yapma amaIyi gibiyim sadece bu ara duygulari uç noktalarda yaşıyorum benimkine tripliyim o kadar
Uzayım inşallh büyümemiştir kist öyle deme kız:) bu arada kariyer peşinde koşan her kadının arada kaldığı bir konu bu..Saldım gitti kuzum. En azından bu ay da olmazsa doktora gideceğim ve bir ay daha kaybetmemiş olurum. Tabi hayırlısı ne zamansa o olsun diyorum ama doğum kontrol haplarının bıraktığım için çikolata kistim büyüyecek, yani her geçen ay sadece ay geçtiği için değil, benim durumumu kötüleştirdiği için de belki gebe kalmam iyice zorlaşacak. Hayırlısı dedim saldım artık.
Lililili hayırlı olsun beyazmmmmmVerdim bacım biraz geç oldu ama sonucu bekle falan derken yeni bakabildim bu sonuçta beni yine şaşırttı 415 cıktı
İyiyim kuzum sen nasılsıKizlar selam napiyonuz nasilsiniz
Otçuları düşüneceksen işimiz zor..Valla bırakamadım hala napim yea
Kendimi çok kastığıma karar verdim bırakmadım ne alkolikler otçular hamile kalıyor keyif sigaram var azıcık azalttım baya ama
Evet anladğm kdarıyla sende baya belirti varBende cok belirti var bilemiyorum ki canim geceleri uyanip acıkmazdım aciktim uyandmmmm
Anaammm bide sinirli uyanmşsn gııııGünaydın..
Pazar pazar daha kargalar kahvaltı etmeden ben niye uyandımmmmm
Bende görüyorum silik çizgiyi..Kizlar günaydın,
Testim ilk idrar. Regle 5 gun var. Ovulasyondan sonra 13.gun. Sizce gebelik var mi? Bu arada elimde fazla test vardi, ondan heyecan olsun dedim yaptimyoksa erkenden test yapilmasini cok onermem ben de forumlarda ovulasyonu da erkenden gormusken negatif cikmasini goze alarak yaptim yine de. Bi bakarsaniz cokkk sevinirim
Ayyy evettt maşallaaahhhKızlar farkettiniz mi topiğimzde bissürü hamile var maşallah
Allah razı olsun kuzu..Kızlar sohbete aktif katılmasamda da sürekli burda mesajlarınızı okuyorum. Hamile olanlara Rabbim sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah, süreçleri sağlıkla ilerlesinben gibi hamile olmak isteyen herkese de Rabbim en kısa zamanda hayırlı bebekler nasip etsin, yüzümüzü güldürsün tek tek isim söyleyemesemde takip ettiğim iki hamilelik topiği var birisi burası. Her gece uyurken size de dua ediyorum Allahım topikte isteyen herkese bebek nasip et diye. Rabbim yüzümüzü güldürsün güzel hanımlar, geleceğin güzel anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?