Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bırakamadım hala napim yea
Kendimi çok kastığıma karar verdim bırakmadım ne alkolikler otçular hamile kalıyor keyif sigaram var azıcık azalttım baya ama
Hakkınızda hayırlı olan olsun inşallah da pozitifinizi görürüz hep billikteeeee

Valla bırakamadım hala napim yea
Kendimi çok kastığıma karar verdim bırakmadım ne alkolikler otçular hamile kalıyor keyif sigaram var azıcık azalttım baya ama
Damdan düşer gibi atlıyorum konuya ama bende bu şekilde düşünüp sigarayı bırakamayanlardanım arkadaşım o kadar sigara bağımlısıki ilk denemedehamile kaldı üstüne hamileliğindede sigara içti o kadar bağımlı

Bende cok belirti var bilemiyorum ki canim geceleri uyanip acıkmazdım aciktim uyandmmmm

Endoskopi olmuştum reflum yoktu sadece peynir yeyince mide yanmam oluyordu okdr ama simdi zaten peynir yemiyorum ki onuda düşündüm ama gece kalkip acikiyorum cok fazla uyandircak derecede oldu sabahlari midem bulaniyor onu gectim bugun mangala gittik tabuk cok severim yiyemedim misal.

Insalah canim

Kizlar günaydın,
Testim ilk idrar. Regle 5 gun var. Ovulasyondan sonra 13.gun. Sizce gebelik var mi? Bu arada elimde fazla test vardi, ondan heyecan olsun dedim yaptim yoksa erkenden test yapilmasini cok onermem ben de forumlarda ovulasyonu da erkenden gormusken negatif cikmasini goze alarak yaptim yine de. Bi bakarsaniz cokkk sevinirim

Eklentiler

• 20201018_084117.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:

gunaydin, ben cizgi goruyorum acikcasi
ama predictor erken gebelik testi ile tekrarlamanizi tavsiye ederim, yanilma payi daha az onun, insallah gonlunuze gore olur

gunaydin, ben cizgi goruyorum acikcasi
ama predictor erken gebelik testi ile tekrarlamanizi tavsiye ederim, yanilma payi daha az onun, insallah gonlunuze gore olur
Yaa gercekten mi cok cok silik gordum ben de ama, oyle yormak istedigim icin de olabilir diye sizlerin de fikirlerini almak istedim. siz de gebesiniz sanirim, saglikla insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…