- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.361
Oo süper. Ee yukarıda adet tarihi 10 Kasım yazıyorYani benim hesabıma gore 3 ama bir yerde yanlış yapiyorum galiba ya da erken yum oldu bu ay anlamadim
Ben oldum sanıp vermiştim o tarihiOo süper. Ee yukarıda adet tarihi 10 Kasım yazıyor
Huuuuu kesinleşti yaniVerdim bacım biraz geç oldu ama sonucu bekle falan derken yeni bakabildim bu sonuçta beni yine şaşırttı 415 cıktı
Ay bilemedim ki bacım yaHuuuuu kesinleşti yani
Ya erken yumurtladin yada ikiz bebislerin olacak
Belki yumurtlamadandir kuzum ya bir de 3 gün geçti ya normal benceAy bilemedim ki bacım yaşok oldum ama 100 falan neyse de 400 lü hic beklemiyordum biz de hic ikiz yok ama olur mu olur
Evet olabilir de canım belki normaldir 2 gün sonra bir kan daha veririm ona göre bakarız bakalimBelki yumurtlamadandir kuzum ya bir de 3 gün geçti ya normal bence
Evet olabilir de canım belki normaldir 2 gün sonra bir kan daha veririm ona göre bakarız bakalim
He anladım canımBen oldum sanıp vermiştim o tarihi
Valla bırakamadım hala napim yeaBende diyorum buralarda ne eksik
Çikom eksik
Ayyy bunu hatırlıyorum
İnst. Mı düşmüşşşş
Ohh ellerine sağlık haticem
Doğmuş büyümüş eğitilmiş daha ne isterim
Çok iyi yaaa akmoşş
İyiyiz kuzum sen nasılsın
10 parmağnd 10 marifet ama özlüyoruz bilesim :) geri sayımada az kaldı :)
Sadakatsiz bir çok Kdının aklına bir çok şey sokacak gibime geliyoryuvalar dağılmasa bari
Legoş sen daha sigarayı bırakmadınmı?
Selammm beyazmmmm naberr
Ben olsan korunmazdımkaldıki bence gebelikte plan olmaz hep yanıltıyor bu bebeler bizi.. Gebelil elde edersen tüm bunları düşünirsün... Bas gaza gitsin uzayım
İyiyiz cnm sen daha iyimisin
Hakkınızda hayırlı olan olsun inşallah da pozitifinizi görürüz hep billikteeeeeEvet zor bir karar ama bu bebişler de bizim kararımıza göre gelmiyor ki gelseler keşkevalla saldım Kanada değil ama yani artık orada doğmak isterse de yapacak bir şey yok napalım bıraktım gitti bu ayı da atlamayacağım
Hoşgeldin canım daha iyi misin?
Evet ben de ona karar verdim yani çünkü atlayınca sonrası daha çok zaman kaybına yol açabilir. Hayırlısı neyse o olsun diyorım.
Ben de saldımParesilaaa valla kistim büyür rezervim azalır falan dedim hayırlısı artık
Evet canım ol deyince olmuyor bu veletler ya bastım gaza gitti artık kısmet
Bol şanss inşallah
Hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz
Yaaa saatler sonra geldim gördüm müthiş haber buu
Evewt kan testi gelsin hemennn
Oha oha süper habwr buuj bebiş gelüüürr
Evet evet hemen
Ay tüm gün eğitimdeydim bş geldim okurken kalbim hızlandı ne biçim benim de. Hadi bekliyoruz test sonucunu hayırlısıyla.
Nedir nedirrr
Ben de deniycemmm söyleyinnn şunu
Yaa tam yumurtlamaya yaklaştım acilen pozisyon gönderin bana
Ahahaha ay ben gülerim o pozisyondaama sonunda gülecekswk neden olmasınn
Yokuş pozisyonu patentini almanız lazım deneyeceğim gülmezsek
Yine kramp girmezse omzuma şurama fçburama bu ay deneyeyim bakalım sonucu bildirirşm
Deniyorum yumurtlamaya az kaldı bu ay bu pozisyonu yüceltiyorız hadi inşallah
Aynen yaa tüm gün öldüm yorgunluktan bir bakayım dedim harika haberler
Canım nacizane tavsiyem, uzman olarak dayanamadım. Oğlana hemen söylemeyin olur mu? Allah korusun bir düşük veya farklı bir durumda çocuklar için anlaşılması ve atlatılması çok zor bir süreç oluyor psikolojik olarak. 3 ay geçtikten sonra belli riskler bertaraf edildiyse en azından o zaman açıklamak doğru. Tabi yine garantisi yok hiçbir şeyin ama sonrası daha büyğk bir travma yaratmasın.
Hayırlısı canım güzel haberler gelsin inşalu
Hadi bakalım test sonucunu bekliyoruz
Yaaa ayyyy hadi hayırlısı olsun nasıl sevindimmmVerdim bacım biraz geç oldu ama sonucu bekle falan derken yeni bakabildim bu sonuçta beni yine şaşırttı 415 cıktı
Damdan düşer gibi atlıyorum konuya ama bende bu şekilde düşünüp sigarayı bırakamayanlardanımValla bırakamadım hala napim yea
Kendimi çok kastığıma karar verdim bırakmadım ne alkolikler otçular hamile kalıyor keyif sigaram var azıcık azalttım baya ama
Amin inşallahYaaa ayyyy hadi hayırlısı olsun nasıl sevindimmm
Hemen dua etmeye başla beni de sıraya koy lütfen
Ah miniğim ah... Hemde cok
Ama alın yazımızı değiştiremeyiz
Acılı meyhane pilavı
Salata turşu kefir
Afiyet olsun şekerimmmm
Uzayım öyle bir mesaj alıntılamışsnki
Bütün topiğe yetişmişsin
Bas kız gaza.. Hiç durma valla...
Bide pozisyon şart
Test edilip onaylandı
Bizde seni..
Kızzz acaba bu belirtiler bebemi var
Yoksa psikolojikmi
İnşallah bebedir o zaman o bulantı
Ama şöyle ki bende de reflü var ne yazık ki ve ilk fark ettiğimde mide bulantilariyla fark ettim doktorum mide koruyucu verdi ama ben kullanmadım ona bağımlı kalmamak için çünkü annem senelerce kullandı ve onu icmeyince kahvaltı bile edemiyordu o derece bağımlılik oluştu biraktirdik zamanla tabi.
O sebeple ben ilaç kullanmak yerine yememe icmeme çok dikkat ettim şimdi varlığını bile unuttum belki de artık yokama doktora gitmelisin tabi ki zamanla can sıkıcı oluyor mide ağrıları ve bulantıları
O ne demek öyle tabiki de çok güzel anne olacaksın olacağız
Aynen öyle sal gitsin...
Ne olacağımız belli değil.
Ayrıca diğer konuda da haklısın.
Ben uzman değilim ama yaşadım.
Ben hamile iken arkadaşımın kızı çok sevinmişti. Beni teyzesi gibi görür. Anneannesine bile pare teyzenin bebeğine neden yelek örmüyorsun diyordu..
Sonuç ben bebeğimi kaybettim... Minik kız çocuğu ise hayallerini...
Regl çok varmış. Bu belirtiler bu kadar kısa sürede çıkar mı bilmiyorum ama inşallah düşündüğümüz şeydir bebiş haberi verirsin bizlere
Kizlar günaydın,
Testim ilk idrar. Regle 5 gun var. Ovulasyondan sonra 13.gun. Sizce gebelik var mi? Bu arada elimde fazla test vardi, ondan heyecan olsun dedim yaptimyoksa erkenden test yapilmasini cok onermem ben de forumlarda ovulasyonu da erkenden gormusken negatif cikmasini goze alarak yaptim yine de. Bi bakarsaniz cokkk sevinirim
Yaa gercekten migunaydin, ben cizgi goruyorum acikcasi
ama predictor erken gebelik testi ile tekrarlamanizi tavsiye ederim, yanilma payi daha az onun, insallah gonlunuze gore olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?