Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun kuzu..
Hepimiz bir an önce gebe kalalım.. Bende seni etiketleyecektm nerde bu kız diye :) yoktun çünkü
Burdayım canım takip ediyorum sürekli, mesajlarınızı okuyorum, içimden dualarımıza amin diyorum, takipteyim yani ovülasyon günü değildi ama değerlendirdiğimizde gün hamile kaldım mı acaba diye evdeki testleri bitirdim ama yok bişey, belki daha erkendir diye düşünüyorum. Eşim geliyor yarın akşam, gidene kadar ne değerlendirebilirsek artık, 2gün sonra tekrar gidecek, 50gün yok.. Tam onun gelme günü ovülasyon bitiş tarihim, yine de bebiş olur inşallah.

Kuzum Allah yardımcısı olsun eniştenin ve senin..
Senin gibiler için ekstra zor olur..
Aslında bnun bilincinde olup stres olmaman lazım

Kuzum Allah yardımcısı olsun eniştenin ve senin..
Senin gibiler için ekstra zor olur..
Aslında bnun bilincinde olup stres olmaman lazım

1.5aylık evliyim demiştim ya nedense hem erken diye düşündük korunduk, hemde şimdi niye 1.5 ay bekledim ki, burda olduğu zamanlar ovülasyon filan verimli günleri değerlendirseydim keşke diyorum. Forumda bir konuda ovülasyon bitiminde de hamile kalınabileceği yazıyordu, inşallah yumurta filan kalmıştır da bir yerlerde hayırlısı ile olur. Yapı olarakta herşeyi kafama takan, en ufak şeye çok üzülen biriyim, elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin güzel hanımlar, vardır bir hayır bakalım

Bilemedim ki bacim karnımi bir görsen 4 aylık gibi oldu oğlan da hiçbiri olmadı böyle

Her nasip, vaktine esirdir kuzum..
Bundada vardır bir hayr.. Öyle düşüneceksn

Ne oldu cukulatammmm

Bilemedim ki bacim karnımi bir görsen 4 aylık gibi oldu oğlan da hiçbiri olmadı böyle
Karnın gazdandır bu kdar erken belirti olmaz zatende.. Ama yinede merak ettm

Hadi bakalım hakknda hayırlısk olsun..
Ben öyle takılıyorm kafama göre

Gaz evet cok fazlalar

Insalah kuzumiyi yapiosun bugun sessiz buralar

Hava en sevdiğim hava baloncukumm cam kenarında oturup dışarısını izliyoruuum

Bende görüyorum silik çizgiyi..
Umarım test bizi yanıltmaz..
Gönlünüze göre olsun
tesekkur ederim, umarim. Eger bende gebelik varsa simdiden sizler icin de iyi dilekler dileyim (ne de olsa hamilelerin duasi kabul olur derler ), allahim isteyen dileyen herkes hayirli zamanda saglikli gebelikler nasio etsin

Insalah kuzumiyi yapiosun bugun sessiz buralar
Evet cnm pazar günü herkes ailece vakit geçiriyr, sessiz oluyor topik bugn

Hava en sevdiğim hava baloncukumm cam kenarında oturup dışarısını izliyoruuum
Bizim buralar hala sıcak
Millet denize giriyor
Keşke hep böyle kalsa :)

Ben bugün de olmadım ama hiçbir belirti yok.akşama test yapıcam ama ümidim kalmadı pek.baktım da rahim sanki aşağıda.
Rahim aşağda ne demek kız

tesekkur ederim, umarim. Eger bende gebelik varsa simdiden sizler icin de iyi dilekler dileyim (ne de olsa hamilelerin duasi kabul olur derler ), allahim isteyen dileyen herkes hayirli zamanda saglikli gebelikler nasio etsin
Çok teşekkür ederiz

Rahim aşağda ne demek kız
Inşallah vardır canım nasıl bakılıyor ki ona duymamıştım daha önce
fitil koyar gibi parmak sokuluyor parmağın tam ucuna sert bir şey geliyorsa bu rahim aşağıda anlamına gelip adet olacağına işaretmiş. gelmezse boşluk ve yumuşaklık varsa rahim gebelikten dolayı yukarı çıkmış oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…