- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.401
Burdayım canım takip ediyorum sürekli, mesajlarınızı okuyorum, içimden dualarımıza amin diyorum, takipteyim yaniAllah razı olsun kuzu..
Hepimiz bir an önce gebe kalalım.. Bende seni etiketleyecektm nerde bu kız diye :) yoktun çünkü
Kuzum Allah yardımcısı olsun eniştenin ve senin..Burdayım canım takip ediyorum sürekli, mesajlarınızı okuyorum, içimden dualarımıza amin diyorum, takipteyim yaniovülasyon günü değildi ama değerlendirdiğimizde gün hamile kaldım mı acaba diye evdeki testleri bitirdim ama yok bişey, belki daha erkendir diye düşünüyorum. Eşim geliyor yarın akşam, gidene kadar ne değerlendirebilirsek artık, 2gün sonra tekrar gidecek, 50gün yok.. Tam onun gelme günü ovülasyon bitiş tarihim, yine de bebiş olur inşallah.
Kuzum Allah yardımcısı olsun eniştenin ve senin..
Senin gibiler için ekstra zor olur..
Aslında bnun bilincinde olup stres olmaman lazım
Evet anladğm kdarıyla sende baya belirti var
Sonunu merak ediyorum
Her nasip, vaktine esirdir kuzum..1.5aylık evliyim demiştim ya nedense hem erken diye düşündük korunduk, hemde şimdi niye 1.5 ay bekledim ki, burda olduğu zamanlar ovülasyon filan verimli günleri değerlendirseydim keşke diyorum. Forumda bir konuda ovülasyon bitiminde de hamile kalınabileceği yazıyordu, inşallah yumurta filan kalmıştır da bir yerlerde hayırlısı ile olur. Yapı olarakta herşeyi kafama takan, en ufak şeye çok üzülen biriyim, elimden geldiğince stres olmamaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin güzel hanımlar, vardır bir hayır bakalım
Ne oldu cukulatammmm
Karnın gazdandır bu kdar erken belirti olmaz zatende.. Ama yinede merak ettmBilemedim ki bacim karnımi bir görsen 4 aylık gibi oldu oğlan da hiçbiri olmadı böyle
Hadi bakalım hakknda hayırlısk olsun..Bir belirti daha var canim göğüsumun cevresindeki kahverengilik var ya daha da büyümüş genişlemiş gibi nasil anlatsam böyle alacali bulacali yeni kahverengiler oluşuyor gibi
Bende merak ediyorum valla sende durum ne canim
Gaz evet cok fazlalarHer nasip, vaktine esirdir kuzum..
Bundada vardır bir hayr.. Öyle düşüneceksn
Ne oldu cukulatammmm
Karnın gazdandır bu kdar erken belirti olmaz zatende.. Ama yinede merak ettm
Hadi bakalım hakknda hayırlısk olsun..
Ben öyle takılıyorm kafama göre
Sal gitsinGaz evet cok fazlalar
Her nasip, vaktine esirdir kuzum..
Ne oldu cukulatammmm
Hava en sevdiğim hava baloncukumm cam kenarında oturup dışarısını izliyoruuumHer nasip, vaktine esirdir kuzum..
Ne oldu cukulatammmm
Bende görüyorum silik çizgiyi..
Umarım test bizi yanıltmaz..
Gönlünüze göre olsun
Evet cnm pazar günü herkes ailece vakit geçiriyr, sessiz oluyor topik bugnInsalah kuzumiyi yapiosun bugun sessiz buralar
Bizim buralar hala sıcakHava en sevdiğim hava baloncukumm cam kenarında oturup dışarısını izliyoruuum
Rahim aşağda ne demek kızBen bugün de olmadım ama hiçbir belirti yok.akşama test yapıcam ama ümidim kalmadı pek.baktım da rahim sanki aşağıda.
Çok teşekkür ederiztesekkur ederim, umarim. Eger bende gebelik varsa simdiden sizler icin de iyi dilekler dileyim (ne de olsa hamilelerin duasi kabul olur derler ), allahim isteyen dileyen herkes hayirli zamanda saglikli gebelikler nasio etsin
Evet cnm pazar günü herkes ailece vakit geçiriyr, sessiz oluyor topik bugn
Bizim buralar hala sıcak
Millet denize giriyor
Keşke hep böyle kalsa :)
Rahim aşağda ne demek kız
Çok teşekkür ederiz
Şimdi bir görsen bacım iyice yapıştı bana Rabbim yanımızdan ayırmasınSal gitsin
Bu arada enişte kurtuldu senden artık
Inşallah vardır canımBen bugün de olmadım ama hiçbir belirti yok.akşama test yapıcam ama ümidim kalmadı pek.baktım da rahim sanki aşağıda.
Rahim aşağda ne demek kız
fitil koyar gibi parmak sokuluyor parmağın tam ucuna sert bir şey geliyorsa bu rahim aşağıda anlamına gelip adet olacağına işaretmiş. gelmezse boşluk ve yumuşaklık varsa rahim gebelikten dolayı yukarı çıkmış oluyormuşInşallah vardır canımnasıl bakılıyor ki ona duymamıştım daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?