Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel haberler alacağız canım

Aminnnnn

Az kalmış
Güzel haber ile geleceksin canım Allahın izni ile
İnşallah Paremm
Çok teşekkür ederim. Bizde ileri hız 40 a yakın ama referansta 50 üstü iyi diyor. Bol çerez, keçiboynuzu pekmezi/özü yedireyim bari.
A+B dedikleri yani ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı için o referans değeri diye biliyorum toplam motiliteydi ismi de galiba Ne demek inşallah güzel sonuçlar alırsınız ❤

Haklısın canım ama malesef çikolata kistinin yapısı bu adet oldukça malesef her ay büyüyor eğer haplarla baskılanmazsa. Benim ilk tespit edildiğinde 7 cm falandı ve 5 yıl doğum kontrol hapıyla 3cme geriledi. Şimdi kaç aydır bırakınca nasıl büyüdü mü hızlı mı büyür hiç bilmiyorum ama büyür.

Ben bebek düşünmüyordum aslında eşim de yani hatta uzun yıllar birlikte olduğumuz için bu konuya negatif yaklaştığımızı biliyorduk ikimiz de. O nedenle hani açıkçası olursa olur olmazsa olmaz moduna girmiştim korunmayı bırakıp istediğimize karar verdiğimizde. Şu an da iki uçta gidiyorum tabi bu süreçte çok istediğimi de fark ettim birlikte kurduğumuz hayaller ona şimdiden aldığımız oyuncaklar yaptığımız planlar falan. Ama olmazsa çok yoğun bir tedavi sürecine falan girer miyim hala emin değilim. Ama gecikmeden doktora gidiyorum yani yine de kontrolde olmak istiyorum hayırlısı bakalım artık

Çikolata kisti geçmiyor mu

Selam kızlar
Ben bu ayı da es geçtim
BAT a daha 10 gün var ama kasıklarıma minik kramplar girmeye başladı. Böyle hareketleniyor orası. Reglden 10 gün önce öyle olur hep.
Gerçi bu ay ovulasyon testinde hiç yumurtlama da göremedim

Hayır canım malesef ameliyat çözüm. Ama o da tam çözüm değil çünkü ameliyat sonrasında da yine tekrarlıyor ve ameliyatın kendisi de yumurta rezervine zarar verdiği için bunu da pek tercih etmiyorlar.
Kistler için doğal çözüm var ama, alternatif tıpa başvurabilirsin ameliyattan korkardım ben yaa :/
Kistler miyom lar için hayıt suyu öneriliyor ben ciddiye almıyordm otunu falan kullandım ama bu başka. Mucizevi bir şey. 1 yıllık yumurtalık Kistimi 2 günde attı hemde yalnız 4 kullanımda 2 kullanımda hemen adetim söküldü zaten. Şoktayım tecrübe ediniyorum muhteşem bir şey bayıldım
Önüme gelene tavsiye ediyorum.
Hayıt otu değil suyu oluyor bu. Genelde otunu kaynatıp çayını yapmak ile karıştırıyorlar.
Direkt aktardan suyunu aldım ben su renginde zaten, sabah akşam aç karnına yarım çay bardağı su yarım çay bardağı da bundan katıp içiyorum çok hoşuma gitti etkisi

aaa sen yazı seviyosun o zaman kuzu
Evet canm ben yazı seviyorum
Kıştan nefret ediyorum :)

Şimdi bir görsen bacım iyice yapıştı bana Rabbim yanımızdan ayırmasın adama askim depreşti
Hahahahahhaha artık rahat rahat sakince yanaşıyor

Şu sahneye içim gitti ya

Benimde kendimin ilerdeki hayalini gördm

Cnm bu dediğin hem tehlikeli.. Hemde yanlış.. Benim arkadaşm gebeydi ama bnunla gebe olmadğnı düşndü..

Uzayım aklım karştı istiyormusn istemiyormsn arada kaldm

Canm bazı aylar yumurtlamayabiliyoruz..
Normal.. Her kadında olur
Doktorlarda diyor

Ne hayali ya ne diyon sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…