- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.421
Şu sahneye içim gitti ya
Şu sahneye içim gitti ya
Şu sahneye içim gitti ya
Amincok fenaydi
ama ben adama hic uzulmedim bu sahnede, kadinin hali daha dramatikti bence.. defalarca o duruma maruz kalmak psikolojik bi iskence gibidir, allah kimseye ama kimseye vermesin
Çok zor yacok fenaydi
ama ben adama hic uzulmedim bu sahnede, kadinin hali daha dramatikti bence.. defalarca o duruma maruz kalmak psikolojik bi iskence gibidir, allah kimseye ama kimseye vermesin
Verdi beybi verdi 400 lü bi şey çıkmıs maşallah değeri çok iyiMNbeyaz askos kan verdinmi ben giremedim dunden berii
Verdim canım 415 cıktıMNbeyaz askos kan verdinmi ben giremedim dunden berii
Oyy maşallah saglikla gelsin insallah ❤❤❤Verdim canım 415 cıktı
İnşallah ParemmGüzel haberler alacağız canım
Aminnnnn
Az kalmış
Güzel haber ile geleceksin canım Allahın izni ile
A+B dedikleri yani ileri hızlı ve ileri yavaş toplamı için o referans değeri diye biliyorum toplam motiliteydi ismi de galibaÇok teşekkür ederim. Bizde ileri hız 40 a yakın ama referansta 50 üstü iyi diyor. Bol çerez, keçiboynuzu pekmezi/özü yedireyim bari.
Sağol canım inşallahOyy maşallah saglikla gelsin insallah ❤❤❤
Haklısın canım ama malesef çikolata kistinin yapısı bu adet oldukça malesef her ay büyüyor eğer haplarla baskılanmazsa. Benim ilk tespit edildiğinde 7 cm falandı ve 5 yıl doğum kontrol hapıyla 3cme geriledi. Şimdi kaç aydır bırakınca nasıl büyüdü mü hızlı mı büyür hiç bilmiyorum ama büyür.Uzayım inşallh büyümemiştir kist öyle deme kız:) bu arada kariyer peşinde koşan her kadının arada kaldığı bir konu bu..
Bizde 1 sene korunduk.. Şimdi diyorumki ne saçmalık yapmşm başıma gelenlerden snra..
Hemen olur sanmışım...
Şimdi 1 tane olsun tüm varımı yoğumu veririm
O yüzden bencede olmazsa iyi bir dr git
Çikolata kisti geçmiyor muHaklısın canım ama malesef çikolata kistinin yapısı bu adet oldukça malesef her ay büyüyor eğer haplarla baskılanmazsa. Benim ilk tespit edildiğinde 7 cm falandı ve 5 yıl doğum kontrol hapıyla 3cme geriledi. Şimdi kaç aydır bırakınca nasıl büyüdü mü hızlı mı büyür hiç bilmiyorum ama büyür.
Ben bebek düşünmüyordum aslında eşim de yani hatta uzun yıllar birlikte olduğumuz için bu konuya negatif yaklaştığımızı biliyorduk ikimiz de. O nedenle hani açıkçası olursa olur olmazsa olmaz moduna girmiştim korunmayı bırakıp istediğimize karar verdiğimizde. Şu an da iki uçta gidiyorum tabi bu süreçte çok istediğimi de fark ettim birlikte kurduğumuz hayaller ona şimdiden aldığımız oyuncaklar yaptığımız planlar falan. Ama olmazsa çok yoğun bir tedavi sürecine falan girer miyim hala emin değilim. Ama gecikmeden doktora gidiyorum yani yine de kontrolde olmak istiyorum hayırlısı bakalım artık
Hayır canım malesef ameliyat çözüm. Ama o da tam çözüm değil çünkü ameliyat sonrasında da yine tekrarlıyor ve ameliyatın kendisi de yumurta rezervine zarar verdiği için bunu da pek tercih etmiyorlar.Çikolata kisti geçmiyor mu
Kistler için doğal çözüm var ama, alternatif tıpa başvurabilirsin ameliyattan korkardım ben yaa :/Hayır canım malesef ameliyat çözüm. Ama o da tam çözüm değil çünkü ameliyat sonrasında da yine tekrarlıyor ve ameliyatın kendisi de yumurta rezervine zarar verdiği için bunu da pek tercih etmiyorlar.
Evet canm ben yazı seviyorumaaa sen yazı seviyosun o zaman kuzu
Hahahahahhaha artık rahat rahat sakince yanaşıyorŞimdi bir görsen bacım iyice yapıştı bana Rabbim yanımızdan ayırmasınadama askim depreşti
BenimdeŞu sahneye içim gitti ya
Cnm bu dediğin hem tehlikeli.. Hemde yanlış.. Benim arkadaşm gebeydi ama bnunla gebe olmadğnı düşndü..fitil koyar gibi parmak sokuluyor parmağın tam ucuna sert bir şey geliyorsa bu rahim aşağıda anlamına gelip adet olacağına işaretmiş. gelmezse boşluk ve yumuşaklık varsa rahim gebelikten dolayı yukarı çıkmış oluyormuş
Uzayım aklım karştı istiyormusn istemiyormsn arada kaldmHaklısın canım ama malesef çikolata kistinin yapısı bu adet oldukça malesef her ay büyüyor eğer haplarla baskılanmazsa. Benim ilk tespit edildiğinde 7 cm falandı ve 5 yıl doğum kontrol hapıyla 3cme geriledi. Şimdi kaç aydır bırakınca nasıl büyüdü mü hızlı mı büyür hiç bilmiyorum ama büyür.
Ben bebek düşünmüyordum aslında eşim de yani hatta uzun yıllar birlikte olduğumuz için bu konuya negatif yaklaştığımızı biliyorduk ikimiz de. O nedenle hani açıkçası olursa olur olmazsa olmaz moduna girmiştim korunmayı bırakıp istediğimize karar verdiğimizde. Şu an da iki uçta gidiyorum tabi bu süreçte çok istediğimi de fark ettim birlikte kurduğumuz hayaller ona şimdiden aldığımız oyuncaklar yaptığımız planlar falan. Ama olmazsa çok yoğun bir tedavi sürecine falan girer miyim hala emin değilim. Ama gecikmeden doktora gidiyorum yani yine de kontrolde olmak istiyorum hayırlısı bakalım artık
Canm bazı aylar yumurtlamayabiliyoruz..Selam kızlar
Ben bu ayı da es geçtim
BAT a daha 10 gün var ama kasıklarıma minik kramplar girmeye başladı. Böyle hareketleniyor orası. Reglden 10 gün önce öyle olur hep.
Gerçi bu ay ovulasyon testinde hiç yumurtlama da göremedim
Ne hayali ya ne diyon senEvet canm ben yazı seviyorum
Kıştan nefret ediyorum :)
Hahahahahhaha artık rahat rahat sakince yanaşıyor
Benimdekendimin ilerdeki hayalini gördm
Cnm bu dediğin hem tehlikeli.. Hemde yanlış.. Benim arkadaşm gebeydi ama bnunla gebe olmadğnı düşndü..
Uzayım aklım karştı istiyormusn istemiyormsn arada kaldm
Canm bazı aylar yumurtlamayabiliyoruz..
Normal.. Her kadında olur
Doktorlarda diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?