- 19 Kasım 2019
- 53.645
- 136.211
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.541
ayy ne güzel benm saçlarım omuzun altına biraz iner dururdu.. şimdi baya uzadı ama dökülüyor yıprandıaynen kuzu nerdeyse 10 yıldır belimdeydi uzun kullanıyordum ilk defa omuzlarımda kulagımın altına kadar kestirdim valla rahatlık varmış
kestirecem inşallahKestirince düzelir belkı kuzum
bende çok dökülüyor diye kestirdim kuzu inşallah çözümü budur yoksa boşa kesmiş olucamayy ne güzel benm saçlarım omuzun altına biraz iner dururdu.. şimdi baya uzadı ama dökülüyor yıprandı
kestirecem
kestirecem inşallah
keratin yaptıracam benm saçlarım koyun gibi yabende çok dökülüyor diye kestirdim kuzu inşallah çözümü budur yoksa boşa kesmiş olucam
yaptır kuzu stresten saçlara sardık iyicekeratin yaptıracam benm saçlarım koyun gibi ya
Ben aynı canm çalışmaya devam girmek istemedm burayada sene bitti hala hamile kalamdım. Ümidim de tükendi iyice. Hiç anne olamadım gbi hissediyorumyok kuzum aynı.. sen nerelerdeydin
kesinlikle öyle tatlım.. hadi gülümse
iyiyim kuzum süperim
hepimiz süperizzzzzzz
Bende kestirmek istiyorum ama ilk defa bu kadar uzayınca kıyamadım
çok erken ama inşallah oluyordurkızlar yumurtlamadan 6 gün geçti yumurtalıklarım ağrıyor gibi hafif sancı var sizce bir şeyler oluyor mudur
Inşallah bacımay bugün cok umut dolu ve mutluyum..
hadi bakalım hepimiz gebe kalalımda burda kutlama yapalım
İnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hadi patlat bir bebe karşılıklı göbek atalım
nerde pozisyon ustasıMNbeyaz
sen geçen boşamam diyince gıcık oldum sana
Inşallah canlar inşallah arkamdan dolasiverin garı hic ummadığınız anda gelecek bebeler gerçekten mi diye diye ağlayarak sevineceksiniz inşallahSırayla bu işler öyle istekle parayla olmuyor bak beyazcığım bebelendi sıra bizde
Bende tam kestirip boyayacktim bu ay işte kaldı öyle popoma değiyor nerdeyse o kadar uzadı biz de hamileyken sac kestirilmez ne halt edeceksemayy ne güzel benm saçlarım omuzun altına biraz iner dururdu.. şimdi baya uzadı ama dökülüyor yıprandı
kestirecem
kestirecem inşallah
kuzu bende o yüzden belki bi ihtimal hamile kalırsam kestiremem diye önden kestirdimBende tam kestirip boyayacktim bu ay işte kaldı öyle popoma değiyor nerdeyse o kadar uzadı biz de hamileyken sac kestirilmez ne halt edeceksem
İnşallah kuzucumInşallah canlar inşallah arkamdan dolasiverin garı hic ummadığınız anda gelecek bebeler gerçekten mi diye diye ağlayarak sevineceksiniz inşallah
Valla çok iyi yapmışsın kuzu ben oğlan da da saçların uzun hamile kaldım kestiremedim 9 ay ama bunda duramam heralde yakuzu bende o yüzden belki bi ihtimal hamile kalırsam kestiremem diye önden kestirdim
:)kesinlikle öyle tatlım.. hadi gülümse
sormayaptır kuzu stresten saçlara sardık iyice
yaa ben sana kıyamam... kuzum öyle düşünme.. artık herşeye çare var..Ben aynı canm çalışmaya devam girmek istemedm burayada sene bitti hala hamile kalamdım. Ümidim de tükendi iyice. Hiç anne olamadım gbi hissediyorum
ayyyyyyy meleğeeemmmmmmmmmkızlar yumurtlamadan 6 gün geçti yumurtalıklarım ağrıyor gibi hafif sancı var sizce bir şeyler oluyor mudur
nabıon kızzz gebeburdayım tabisi
legoşşşşşşşşşşş bencede sabret beybisiiiiiiiiiiiiiiiTatlı tatlı kısçelerimmm naberler herkese selamlar sabahlar dicem de akşam oldu ya
Ben bu ay yumurtlama testi yapmadım ama tahminim 10-13 arası yumurtlamam oldu hafiften göğüslerim de ağrımaya başladı heralde çatlamıştır yumurtladıysam sınra merak ettim iki gündür yumurtlama testi yaptım
Pozitiften 4-5 gün önce görülen siliklikte pozitifler çıktı
Geçen 2 ay adetten önceki günlerde yapınca nepnegatif çıkıyordu
Lanet olmayasıca ben yine kelebekler sardı dört yanımı
Sabredip beklicem hafta sonu yapcam zaten sonra test vermem lazım bakalım ne olcak
Ay inşallah vardır vardırTatlı tatlı kısçelerimmm naberler herkese selamlar sabahlar dicem de akşam oldu ya
Ben bu ay yumurtlama testi yapmadım ama tahminim 10-13 arası yumurtlamam oldu hafiften göğüslerim de ağrımaya başladı heralde çatlamıştır yumurtladıysam sınra merak ettim iki gündür yumurtlama testi yaptım
Pozitiften 4-5 gün önce görülen siliklikte pozitifler çıktı
Geçen 2 ay adetten önceki günlerde yapınca nepnegatif çıkıyordu
Lanet olmayasıca ben yine kelebekler sardı dört yanımı
Sabredip beklicem hafta sonu yapcam zaten sonra test vermem lazım bakalım ne olcak
bizde de var o inanç kuzusormaiyice sardık hemde bebe olmadan kestirmek en iyisi
burda bir batıl inanç var... gebeyken saç kestirilmiyor
inşallah baloşummayyyyyyy meleğeeemmmmmmmmm
hadi innnşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?