Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzum aynı.. sen nerelerdeydin

kesinlikle öyle tatlım.. hadi gülümse

iyiyim kuzum süperim
hepimiz süperizzzzzzz

Bende kestirmek istiyorum ama ilk defa bu kadar uzayınca kıyamadım
Ben aynı canm çalışmaya devam girmek istemedm burayada sene bitti hala hamile kalamdım. Ümidim de tükendi iyice. Hiç anne olamadım gbi hissediyorum

ayy ne güzel benm saçlarım omuzun altına biraz iner dururdu.. şimdi baya uzadı ama dökülüyor yıprandı
kestirecem

kestirecem inşallah
Bende tam kestirip boyayacktim bu ay işte kaldı öyle popoma değiyor nerdeyse o kadar uzadı biz de hamileyken sac kestirilmez ne halt edeceksem

yaptır kuzu stresten saçlara sardık iyice
sorma iyice sardık hemde bebe olmadan kestirmek en iyisi
burda bir batıl inanç var... gebeyken saç kestirilmiyor

Ben aynı canm çalışmaya devam girmek istemedm burayada sene bitti hala hamile kalamdım. Ümidim de tükendi iyice. Hiç anne olamadım gbi hissediyorum
yaa ben sana kıyamam... kuzum öyle düşünme.. artık herşeye çare var..
hepimiz anne olacaz inşallah

kızlar yumurtlamadan 6 gün geçti yumurtalıklarım ağrıyor gibi hafif sancı var sizce bir şeyler oluyor mudur
ayyyyyyy meleğeeemmmmmmmmm
hadi innnşşşşşşşşşş

burdayım tabisi
nabıon kızzz gebe

Son düzenleme:
Tatlı tatlı kısçelerimmm naberler herkese selamlar sabahlar dicem de akşam oldu ya
Ben bu ay yumurtlama testi yapmadım ama tahminim 10-13 arası yumurtlamam oldu hafiften göğüslerim de ağrımaya başladı heralde çatlamıştır yumurtladıysam sınra merak ettim iki gündür yumurtlama testi yaptım
Pozitiften 4-5 gün önce görülen siliklikte pozitifler çıktı
Geçen 2 ay adetten önceki günlerde yapınca nepnegatif çıkıyordu
Lanet olmayasıca ben yine kelebekler sardı dört yanımı
Sabredip beklicem hafta sonu yapcam zaten sonra test vermem lazım bakalım ne olcak

legoşşşşşşşşşşş bencede sabret beybisiiiiiiiiiiiiiii

Ay inşallah vardır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…