- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.561
ay hadi inşallah canımmmTatlı tatlı kısçelerimmm naberler herkese selamlar sabahlar dicem de akşam oldu ya
Ben bu ay yumurtlama testi yapmadım ama tahminim 10-13 arası yumurtlamam oldu hafiften göğüslerim de ağrımaya başladı heralde çatlamıştır yumurtladıysam sınra merak ettim iki gündür yumurtlama testi yaptım
Pozitiften 4-5 gün önce görülen siliklikte pozitifler çıktı
Geçen 2 ay adetten önceki günlerde yapınca nepnegatif çıkıyordu
Lanet olmayasıca ben yine kelebekler sardı dört yanımı
Sabredip beklicem hafta sonu yapcam zaten sonra test vermem lazım bakalım ne olcak
sormaiyice sardık hemde bebe olmadan kestirmek en iyisi
burda bir batıl inanç var... gebeyken saç kestirilmiyor
yaa ben sana kıyamam... kuzum öyle düşünme.. artık herşeye çare var..
hepimiz anne olacaz inşallah
ayyyyyyy meleğeeemmmmmmmmm
hadi innnşşşşşşşşşş
nabıon kızzz gebe
Bu ay bebe ayı gibi olur mu olurTatlı tatlı kısçelerimmm naberler herkese selamlar sabahlar dicem de akşam oldu ya
Ben bu ay yumurtlama testi yapmadım ama tahminim 10-13 arası yumurtlamam oldu hafiften göğüslerim de ağrımaya başladı heralde çatlamıştır yumurtladıysam sınra merak ettim iki gündür yumurtlama testi yaptım
Pozitiften 4-5 gün önce görülen siliklikte pozitifler çıktı
Geçen 2 ay adetten önceki günlerde yapınca nepnegatif çıkıyordu
Lanet olmayasıca ben yine kelebekler sardı dört yanımı
Sabredip beklicem hafta sonu yapcam zaten sonra test vermem lazım bakalım ne olcak
x2 betala bizisürekli yiyorum ne yapyim
Akşam kan vermeye gidicem tekrar o sekil
Ay dimi sonra çok sert düşüyorum benim her ay böyle ya umutlarım hayır kan testine bile güvenmiyorum bazen o derece umutlanıyorumlegoşşşşşşşşşşş bencede sabret beybisiiiiiiiiiiiiiii
Ya dimi dimi inşallahhhhhh dua etttAy inşallah vardır vardır
Ayyyy amin inşallah umut umut umut yükleniyorrrrr boşa düşürme ya rabbimmmmay hadi inşallah canımmm
Ay ne diyosuuunnnn bal yesin ağzın yieaaaaaBu ay bebe ayı gibi olur mu olur
x2 betala bizi
İnşallah canım benimsormaiyice sardık hemde bebe olmadan kestirmek en iyisi
burda bir batıl inanç var... gebeyken saç kestirilmiyor
yaa ben sana kıyamam... kuzum öyle düşünme.. artık herşeye çare var..
hepimiz anne olacaz inşallah
ayyyyyyy meleğeeemmmmmmmmm
hadi innnşşşşşşşşşş
nabıon kızzz gebe
Umut olmadan hayallere devam edemiyor sanki insan, o yüzden umut hep olsunAy ne diyosuuunnnn bal yesin ağzın yieaaaaa
Gerçi bişey hissetmiyorum hiç
Her ay olan umutlarım ama olsun umut etmek de güzel her ay sınavına çalışıp sonucunu bekleyen öğrenci heyecanı gibi hissediyorum hep
Olsun hep olsun sonu da happily ever afterla bitsinUmut olmadan hayallere devam edemiyor sanki insan, o yüzden umut hep olsun
Inşallah bacım dua edin inşallah sağlıkla ilerler sonucu yazarım inşallahBu ay bebe ayı gibi olur mu olur
x2 betala bizi
İnşallah kuzucum tabiki dualarımız seninleInşallah bacım dua edin inşallah sağlıkla ilerler sonucu yazarım inşallah
Ohhhh yarasınnnnn miniğimizesürekli yiyorum ne yapyim
Akşam kan vermeye gidicem tekrar o sekil
Hahahahahha kan testine güvenebilirsinAy dimi sonra çok sert düşüyorum benim her ay böyle ya umutlarım hayır kan testine bile güvenmiyorum bazen o derece umutlanıyorum
Ya dimi dimi inşallahhhhhh dua ettt
Kıyamam sanaPonçik ponçik rüya da gördüm
Belki olur hı hı allaaaam lüffen olsun ya artık
Hayır bi de istiyorum ama umutlanmamak için kendime baskı kuruyorum hepimiz gibi eminim hepimiz öyleyiz
Bu duygu durumuyla başa çıkmak gerçekten çok zor
Rabbim hayırlı evlatlar versin ne diyelim biz istiyoruz topikçe Allaaam
Sağol teyzos bu topic bebe yelekleri pembe etekler elbiseler maviş kıyafetler biberonlar emziklerle dolsun taşsinOhhhh yarasınnnnn miniğimize
Hahahahahha kan testine güvenebilirsin
Ondan ötesi yok
Kıyamam sana
Dünyanın öbür ucuna bile gitsek
İçimizdeki bu isteği atamayız
Herşeyden önce anaçlık ruhumuzda var legoşş
bende çok dökülüyor diye kestirdim kuzu inşallah çözümü budur yoksa boşa kesmiş olucam
Benim bat 16 ekimdi canim 17 sinde 366.6 cikti yeni yani dr gitmedim cuma gitmeyi dusunuyorum Allah dan birsey olmazsa rabbim saglikla kavustursun cumlemizi topik hamile kalacak ins 2020 cikmadanSağol canım.benim aramızda bir hafta var demi doğru inşallah sağlıkla kavusuruz canım benim bu topuğun hepsi hamile kalacak bu sene bitmeden inşallahdoktora gittin mi peki canım
Her saat ediyorum canim rabbim buyuktur hayirli saglikli saliha evlattarimiz olsun cumlemizin isteyenleri rabbim cok bekletmeden uzmeden isyan ettirmeden versin insallahkızlar bol bol dua edin nolur
Evet canm ben yazı seviyorum
Kıştan nefret ediyorum :)
Hahahahahhaha artık rahat rahat sakince yanaşıyor
Benimdekendimin ilerdeki hayalini gördm
Cnm bu dediğin hem tehlikeli.. Hemde yanlış.. Benim arkadaşm gebeydi ama bnunla gebe olmadğnı düşndü..
Uzayım aklım karştı istiyormusn istemiyormsn arada kaldm
Canm bazı aylar yumurtlamayabiliyoruz..
Normal.. Her kadında olur
Doktorlarda diyor
İşteeee buuuuuRegl sancısı sanıyordum. Meğerse yumurtlamışım. 2.çizgi kopkoyu. Yumurtlamanın tüm belirtileri vardı zaten. Genelde ben 10 gün kala bu sancıları hissedince amaan regl oluyotum diyip bırakıyordum. Bakalım bu kez ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?