Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ay hadi inşallah canımmm

sürekli yiyorum ne yapyim
Akşam kan vermeye gidicem tekrar o sekil

Bu ay bebe ayı gibi olur mu olur
x2 betala bizi

İnşallah canım benim

Ponçik ponçik rüya da gördüm
Belki olur hı hı allaaaam lüffen olsun ya artık
Hayır bi de istiyorum ama umutlanmamak için kendime baskı kuruyorum hepimiz gibi eminim hepimiz öyleyiz
Bu duygu durumuyla başa çıkmak gerçekten çok zor
Rabbim hayırlı evlatlar versin ne diyelim biz istiyoruz topikçe Allaaam

Umut olmadan hayallere devam edemiyor sanki insan, o yüzden umut hep olsun

Ohhhh yarasınnnnn miniğimize

Ay dimi sonra çok sert düşüyorum benim her ay böyle ya umutlarım hayır kan testine bile güvenmiyorum bazen o derece umutlanıyorum

Ya dimi dimi inşallahhhhhh dua ettt
Hahahahahha kan testine güvenebilirsin
Ondan ötesi yok

Kıyamam sana
Dünyanın öbür ucuna bile gitsek
İçimizdeki bu isteği atamayız
Herşeyden önce anaçlık ruhumuzda var legoşş

Sağol teyzos bu topic bebe yelekleri pembe etekler elbiseler maviş kıyafetler biberonlar emziklerle dolsun taşsin

Sağol canım.benim aramızda bir hafta var demi doğru inşallah sağlıkla kavusuruz canım benim bu topuğun hepsi hamile kalacak bu sene bitmeden inşallah doktora gittin mi peki canım
Benim bat 16 ekimdi canim 17 sinde 366.6 cikti yeni yani dr gitmedim cuma gitmeyi dusunuyorum Allah dan birsey olmazsa rabbim saglikla kavustursun cumlemizi topik hamile kalacak ins 2020 cikmadan

Regl sancısı sanıyordum. Meğerse yumurtlamışım. 2.çizgi kopkoyu. Yumurtlamanın tüm belirtileri vardı zaten. Genelde ben 10 gün kala bu sancıları hissedince amaan regl oluyotum diyip bırakıyordum. Bakalım bu kez ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…