- 3 Mayıs 2011
- 13.838
- 49.143
- 798
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.881
Ben de hep 28 günde bir olurum, fixtir. Denemelere başlayalı 2 ay oldu ve ilginç bir şekilde 2 aydır erkene çekildi regl tarihlerim. Bir önceki ay 2 gün falan yaşadım yumurtlama sancısını. Bu aysa sancıyı yalnızca 1 gün hatta yarım gün hissettim diyebilirim. Genelde de 2 günden fazla sürdüğü olmuyor. Ovülasyon testi adet tarihine yaklaştıkça gebelik varsa o sebeple koyulaşabilir diyorlar ama ne kadar doğru bilgi bilemiyorum. Ben bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandığım için yumurtlama dönemim bitse bile yapmaya devam ettim meraktan. Mesela yumurtlamama yakın silik çizgi şeklindeydi yumurtlama tarihimden 2 gün önce bayağı koyu oldu ve yumurtlama gününün ardından 1 gün daha silik şekilde çıktı. Sonrasında her yaptığımda nerdeyse hiç çizgi çıkmıyor.
Bu ay zaten bir yumurtlama dönemi geçirdiğin için geç yumurtlama yoktur diye düşündüm ben. Genetik olarak bir dönemde birden fazla yumurta, yumurtlayan kadınlar var ama onlar da aynı yumurtlama döneminde gerçekleşiyor diye biliyorum. İki farklı dönemde yumurtlama olucanı sanmıyorum.
Hadi inşallahBen 2. ayda bile gerilmeye başladım. Umarım çok beklemeyiz
Çok değişik bir psikolojiye giriyormuş insan onu anladım bu dönemde. Sürekli vücudunu dinleme hali var. Etrafa da çok belli etmek istemiyorum bu kadar araştırıp üstüne düşündüğümü ve istekli olduğumu. O yüzden sizler iyi ki varsınızSizlerin deneyimlerini okuyup feyz alıyorum gerçekten.
Bu ilişki sonrası yapılan şeyleri de eşim benle dalga geçer diye yapmaktan çekiniyordum. Geçen konuşurken ee biz de yapalım o zaman neden söylemiyorsun dedi. Hemen senin son yazdıkların geldi aklıma. Bir sonraki ay akrobasi denemelerine başlıyorum
Doktora gidince de güzel haberlerini bekliyoruz
Ben ovülasyon testinde yumurtlama döneminde çizgi gördün sanmıştım, öyleyse geç yumurtlama yaşıyor olabilirsin tabiki ve eğer öyleyse gebelik olmadığı durumda adetin gecikecektir. Ya daaaaaa sen de gebeliğini ovülasyondan öğreneceksinAçıklaman için teşekkür ederiiim.
Evet bu ay bir yumurtlama dönemi geçirdim ama o dönemde testte hiç çizgi yoktu 2.olarak. Yumurtlamam gereken dönemde hiç yumurtlamadım. Yumurtlamamam gereken adete 1 hafta kalan dönemde yumurtluyorum, çok ilginç
Belki adetim gecikir bakalım kısmet
Ben ovülasyon testinde yumurtlama döneminde çizgi gördün sanmıştım, öyleyse geç yumurtlama yaşıyor olabilirsin tabiki ve eğer öyleyse gebelik olmadığı durumda adetin gecikecektir. Ya daaaaaa sen de gebeliğini ovülasyondan öğreneceksinSonuçta bu testler bir çok şeye duyarlı, testten önce çok içecek içmen bile sonuçları etkileyebiliyor ne de olsa
Kızlar, Bu ilişki sonrası yapılan şeyler neler? Sadece bacakları havaya dikmek mi
Havaya dikip öylece biraz yatıyorlar, belinin altına yastık koyanda var hem ilişki esnasında hem yatarken.
Yüzüstü pozisyonunu denedin mi canım hiç, rahim tersliğinde öneriyorlar ama normalde de deneyip hamile kalanları okuduk buralardaBen hepsini yapıyorum
Daha tık yok gerçi ama bakalım
Bende köle Isaura çalışıp duruyorum yetmiyor virüs nedeniyle kapanan yerlere bakıyorumTaze meyve suyumu yudumlayip zengin gibi davranıyorum canim napayim yaa
Belin altına yastık, ilişki sonra duvara düz tutmak, ilişki sonrası wc gitmemek, hemen duş almamak, duş aldığında da o bölgeye çok fazla su tutmamak, ayağı düz tuttuktan sonra yatarken sağ ayağını karnına çekip sol ayağını uzatıp sağ tarafa yatıp uyumakKızlar, Bu ilişki sonrası yapılan şeyler neler? Sadece bacakları havaya dikmek mi
Ben hem yastik koydum hemde duvara duz tuttum wp gitmedim dus almadimBelin altına yastık, ilişki sonra duvara düz tutmak, ilişki sonrası wc gitmemek, hemen duş almamak, duş aldığında da o bölgeye çok fazla su tutmamak, ayağı düz tuttuktan sonra yatarken sağ ayağını karnına çekip sol ayağını uzatıp sağ tarafa yatıp uyumak
huuu hadi bakalım güzel haberler gelsin inşallahBen hem yastik koydum hemde duvara duz tuttum wp gitmedim dus almadimsonuc bekliyorum bugun yarin adet gunum ama olmucami hissediyorum pzt yada cuma kan vermeye gidicem
Insallah canim benim hepimizden gelir umarimhuuu hadi bakalım güzel haberler gelsin inşallah
Bende köle Isaura çalışıp duruyorum yetmiyor virüs nedeniyle kapanan yerlere bakıyorum
Yüzüstü pozisyonunu denedin mi canım hiç, rahim tersliğinde öneriyorlar ama normalde de deneyip hamile kalanları okuduk buralarda
Belin altına yastık, ilişki sonra duvara düz tutmak, ilişki sonrası wc gitmemek, hemen duş almamak, duş aldığında da o bölgeye çok fazla su tutmamak, ayağı düz tuttuktan sonra yatarken sağ ayağını karnına çekip sol ayağını uzatıp sağ tarafa yatıp uyumak
Ben hem yastik koydum hemde duvara duz tuttum wp gitmedim dus almadimsonuc bekliyorum bugun yarin adet gunum ama olmucami hissediyorum pzt yada cuma kan vermeye gidicem
Eki Görüntüle 2708360 bende bunun köleliğini yapiyorum sabahtan beri inmiyor kucagimdansanada kolay gelsin öpücüğü yolladı
Bir de dog pozisyonun farklı versiyonu var. Dogun yüz yüze bakanı deniliyor. Onda da çok kalan varmış. Bacaklar omuzda da deniliyor..Vay anasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?