Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Açıklaman için teşekkür ederiiim.
Evet bu ay bir yumurtlama dönemi geçirdim ama o dönemde testte hiç çizgi yoktu 2.olarak. Yumurtlamam gereken dönemde hiç yumurtlamadım. Yumurtlamamam gereken adete 1 hafta kalan dönemde yumurtluyorum, çok ilginç

Belki adetim gecikir bakalım kısmet

Ben ovülasyon testinde yumurtlama döneminde çizgi gördün sanmıştım, öyleyse geç yumurtlama yaşıyor olabilirsin tabiki ve eğer öyleyse gebelik olmadığı durumda adetin gecikecektir. Ya daaaaaa sen de gebeliğini ovülasyondan öğreneceksin Sonuçta bu testler bir çok şeye duyarlı, testten önce çok içecek içmen bile sonuçları etkileyebiliyor ne de olsa

Kasım olsun görürüz hangisi

Kızlar, Bu ilişki sonrası yapılan şeyler neler? Sadece bacakları havaya dikmek mi
Belin altına yastık, ilişki sonra duvara düz tutmak, ilişki sonrası wc gitmemek, hemen duş almamak, duş aldığında da o bölgeye çok fazla su tutmamak, ayağı düz tuttuktan sonra yatarken sağ ayağını karnına çekip sol ayağını uzatıp sağ tarafa yatıp uyumak

Ben hem yastik koydum hemde duvara duz tuttum wp gitmedim dus almadim sonuc bekliyorum bugun yarin adet gunum ama olmucami hissediyorum pzt yada cuma kan vermeye gidicem

Vay anasını

Ben hem yastik koydum hemde duvara duz tuttum wp gitmedim dus almadim sonuc bekliyorum bugun yarin adet gunum ama olmucami hissediyorum pzt yada cuma kan vermeye gidicem

Oyyy az kalmış hadi güzel haberlerle gel inşallah canım

Eki Görüntüle 2708360 bende bunun köleliğini yapiyorum sabahtan beri inmiyor kucagimdan sanada kolay gelsin öpücüğü yolladı

Yaaaa ben bunu yerim kiiiiiii
Çok mersi teşekkür ederim ve sen de karşılık olarak hangi kısmını sevmenden hoşlanıyorsa onu yap benim yerime
Bir de dog pozisyonun farklı versiyonu var. Dogun yüz yüze bakanı deniliyor. Onda da çok kalan varmış. Bacaklar omuzda da deniliyor..
Yolu bir türlü bulamıyorlar ki biz buldurmaya çalışıyoruz

Kizlar adete 3-5 gun kala boyle beyaz akinti yaşayan oluyor mu aranizda ? Ama seffaf degil daha boyle tok beyaz gibi acik sari krem gibi ? Benim suan oyle akintilarim var normal mi ya yenimi yumurtluyorum ne smdi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…