- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.921
Bu süreçte testlerin bütün doğruluk oranlarının yanlış olduğunu gösterip tezlerini çürütecegim diyorsunBekliyorum cancağzım bu gün maske almaya eczaneye gittim dayanamadım aldımEğer bebek yoksa sahiden kodum bozuk testler bende işe yaramıyor tastik edicem
deneysel ilerliyorum, testler bende işlemiyor diye bir teorim var kuzum
Cuma beklenen adet günüm kızçeler, cumartesi de aşılamanın 14.günü. Cumartesi doktorum çağırdı zaten gideceğim ama umutlanmıyorum, bakalım ya nasip... İçimde bir boşluk. Olmamış gibi bir his... O yüzden bu teste bakıp umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum. Görmenize sevindim ama iyice paranoyak olduğumu sanmaya başlamıştım
Vericem canımm Cumartesi randevum var. Cuma adet olmazsam gecikmiş oluyorum zaten varsa kanda çıkarKan versene oliveeeem
Varsa da daha cok yeni kuzu belki ondan silik cikti ama kesin dedegil tabi kafan iyice karisti simdi ne diyorum ki bende yadua edip bekle kuzu testleri bir kenara at kafandan
Oyy gül sen güzel anneeGuldurdun ya yine beni sen cok yasa
❤❤❤❤❤❤❤canım benim bu ay sende güzel haberi ver inşallah kuzum benimVericem canımm Cumartesi randevum var. Cuma adet olmazsam gecikmiş oluyorum zaten varsa kanda çıkar
çok tepkisizim kafam inan karışmadı beyazım. Geçen ay heyecanla gidip cortlayınca doktor hamilesin dese bile gözlerimi ovuşturup ciddi misin kız sen? Derim
Oyy gül sen güzel annee
İnşallah çıkar canım kaç yıldır deniosunVericem canımm Cumartesi randevum var. Cuma adet olmazsam gecikmiş oluyorum zaten varsa kanda çıkar
çok tepkisizim kafam inan karışmadı beyazım. Geçen ay heyecanla gidip cortlayınca doktor hamilesin dese bile gözlerimi ovuşturup ciddi misin kız sen? Derim
Oyy gül sen güzel annee
Hemen 5 dk içinde kuzumpeki bacım bu çizgi ne zaman belirdi?
bence cumaya kadar tekrar test yapma acaba koyulaştı mı koyulaşmadı mı acaba diye, cuma günü yapar ve daha koyuysa o zaman kan vermeye gidersin, zaten cumartesi de doktora gidecekmişsin
inşallah vardır caney
Amin beyazımm ❤❤❤❤❤❤❤❤canım benim bu ay sende güzel haberi ver inşallah kuzum benim
Hiç gebe kalmadım canım geçen ay da başka marka bi test böyle çıktı, yanlış alarmmış. Korunmamaya başlayalı bi 8 ay olmuştur ama geçen ay yumurta kontrolü+çatlatma iğnesi yapıldı olmadı; bu ay da aşılama yaptırdık.İnşallah çıkar canım kaç yıldır deniosundaha önce hiç gebe kaldın mı
Amin inşallah. Aşılamanın kaçıncı günündesin? Umarım hamile kalmışsındır. Ben de adet olayım normal yollarla deneyeceğim bir süre daha. Zaten eşim de takviye vitamin kullanacak bu süreçte. Hsgden sonra adet tarihinde değişiklik oldu mu yoksa gününde mi oldun?Gerçekten öyle oluyormuş. Benim de hsgnin 2. Ayı ve aşılama yaptırdık :) ama sanki erken mi yaptık aşılamayı ona emin olamıyorum. Herkese iğneden 36 saat sonra yapmışlar bana 12 saat sonra aşılama yapıldı, gerçi iğneyi de gün olarak geç vuruldum ben o yüzden öyle yapmış olabilir. Doktoruma güveniyorum vardır bir bildiği diyorum iç rahatlatıyorum :) Hadi ikimiz de hsg sonrası bebeklenenlerden olalım inşallah
Günümde oldum canım hiç bir değişiklik olmadı. Aşılamanın yapıldığı gün dahil 11.günündeyim. İnşallahAmin inşallah. Aşılamanın kaçıncı günündesin? Umarım hamile kalmışsındır. Ben de adet olayım normal yollarla deneyeceğim bir süre daha. Zaten eşim de takviye vitamin kullanacak bu süreçte. Hsgden sonra adet tarihinde değişiklik oldu mu yoksa gününde mi oldun?
Benim zaten Üç beş aydır yumurtlamadan sonra ağrım bir başlıyor azar azar Adete kadar ağrım oluyor bu sefer üç gündür biraz daha fazla karın ağrım var Acaba erken mi olacağım diyorum bir yandan da ya Geç olursam diyorum o yüzden merak etmiştim teşekkür ederim aşılamanın 11. Günü olduğuna göre 3-4 gün sonra test yapacaksın değil miGünümde oldum canım hiç bir değişiklik olmadı. Aşılamanın yapıldığı gün dahil 11.günündeyim. İnşallah
Yok kodum bozuk onu anlamış olacağım kuzumBu süreçte testlerin bütün doğruluk oranlarının yanlış olduğunu gösterip tezlerini çürütecegim diyorsun
Test yaptım bu gün canım şöyle çıktı.Benim zaten Üç beş aydır yumurtlamadan sonra ağrım bir başlıyor azar azar Adete kadar ağrım oluyor bu sefer üç gündür biraz daha fazla karın ağrım var Acaba erken mi olacağım diyorum bir yandan da ya Geç olursam diyorum o yüzden merak etmiştim teşekkür ederim aşılamanın 11. Günü olduğuna göre 3-4 gün sonra test yapacaksın değil mi
Yok kodum bozuk onu anlamış olacağım kuzumSorun bende diyeceğim yani. Şişimin hcg konsantrayonu benimle alay ediyor
Gelsin artık eşşek sıpası babasını yedire yedire kolesterol hastası yapmadanAy bacım deme öyle bea kodun da ne varda o bebiş buraya gelecek
AyyyGelsin artık eşşek sıpası babasını yedire yedire kolesterol hastası yapmadan
İnşallah tutmuştur canımAmin beyazımm ❤
Hiç gebe kalmadım canım geçen ay da başka marka bi test böyle çıktı, yanlış alarmmış. Korunmamaya başlayalı bi 8 ay olmuştur ama geçen ay yumurta kontrolü+çatlatma iğnesi yapıldı olmadı; bu ay da aşılama yaptırdık.
Canım kocam gıkk demiyor yiyor kıyamamAyyyyavaş yedir bari bacım günün saatlerine böl Allah korusun
İnşallah kuzumm inşallah hepimizinİnşallah tutmuştur canım
Ya niye erken test yaptın ki kendini boşu boşuna Strese sokuyorsun silik çizgi var mı yok mu diye anlamaya çalışıyorsun Keşke bekleseydin gününü boşu boşuna erkenden strese girmeseydinTest yaptım bu gün canım şöyle çıktı. Eki Görüntüle 2708412
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?