Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu süreçte testlerin bütün doğruluk oranlarının yanlış olduğunu gösterip tezlerini çürütecegim diyorsun

peki bacım bu çizgi ne zaman belirdi?
bence cumaya kadar tekrar test yapma acaba koyulaştı mı koyulaşmadı mı acaba diye, cuma günü yapar ve daha koyuysa o zaman kan vermeye gidersin, zaten cumartesi de doktora gidecekmişsin

inşallah vardır caney

Kan versene oliveeeem
Vericem canımm Cumartesi randevum var. Cuma adet olmazsam gecikmiş oluyorum zaten varsa kanda çıkar
Varsa da daha cok yeni kuzu belki ondan silik cikti ama kesin dedegil tabi kafan iyice karisti simdi ne diyorum ki bende ya dua edip bekle kuzu testleri bir kenara at kafandan
çok tepkisizim kafam inan karışmadı beyazım. Geçen ay heyecanla gidip cortlayınca doktor hamilesin dese bile gözlerimi ovuşturup ciddi misin kız sen? Derim
Guldurdun ya yine beni sen cok yasa
Oyy gül sen güzel annee

❤❤❤❤❤❤❤canım benim bu ay sende güzel haberi ver inşallah kuzum benim

İnşallah çıkar canım kaç yıldır deniosun daha önce hiç gebe kaldın mı

Hemen 5 dk içinde kuzum Bi testim daha var cuma yaparım belki. Yapsam da yapmasam da randevum var gideceğim zaten. Ya nasip

❤❤❤❤❤❤❤canım benim bu ay sende güzel haberi ver inşallah kuzum benim
Amin beyazımm ❤
İnşallah çıkar canım kaç yıldır deniosun daha önce hiç gebe kaldın mı
Hiç gebe kalmadım canım geçen ay da başka marka bi test böyle çıktı, yanlış alarmmış. Korunmamaya başlayalı bi 8 ay olmuştur ama geçen ay yumurta kontrolü+çatlatma iğnesi yapıldı olmadı; bu ay da aşılama yaptırdık.

Amin inşallah. Aşılamanın kaçıncı günündesin? Umarım hamile kalmışsındır. Ben de adet olayım normal yollarla deneyeceğim bir süre daha. Zaten eşim de takviye vitamin kullanacak bu süreçte. Hsgden sonra adet tarihinde değişiklik oldu mu yoksa gününde mi oldun?

Günümde oldum canım hiç bir değişiklik olmadı. Aşılamanın yapıldığı gün dahil 11.günündeyim. İnşallah

Günümde oldum canım hiç bir değişiklik olmadı. Aşılamanın yapıldığı gün dahil 11.günündeyim. İnşallah
Benim zaten Üç beş aydır yumurtlamadan sonra ağrım bir başlıyor azar azar Adete kadar ağrım oluyor bu sefer üç gündür biraz daha fazla karın ağrım var Acaba erken mi olacağım diyorum bir yandan da ya Geç olursam diyorum o yüzden merak etmiştim teşekkür ederim aşılamanın 11. Günü olduğuna göre 3-4 gün sonra test yapacaksın değil mi

Bu süreçte testlerin bütün doğruluk oranlarının yanlış olduğunu gösterip tezlerini çürütecegim diyorsun
Yok kodum bozuk onu anlamış olacağım kuzum Sorun bende diyeceğim yani. Şişimin hcg konsantrayonu benimle alay ediyor

Test yaptım bu gün canım şöyle çıktı.

İnşallah tutmuştur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…