Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adete 3-5 gun kala boyle beyaz akinti yaşayan oluyor mu aranizda ? Ama seffaf degil daha boyle tok beyaz gibi acik sari krem gibi ? Benim suan oyle akintilarim var normal mi ya yenimi yumurtluyorum ne smdi bu
Bu ay yumurtlamadan sonra bende de tam bahsettiğin formda ve çok fazla akıntı oldu sadece bir gün. Sonra araştırdım biraz regl öncesi ve sonrası bu akıntı normalmiş. Daha önce dikkat mi etmedim bilmiyorum ama bu ay dikkatimi çekti. Sonra özellikle takip ettim o bir günden sonra aynı yoğunlukta akıntı yaşamadım. Hattaa bir kız arkadaşıma sordum onda da reglden önce oluyormuş bazen bu tarz beyazımsı ve kremsi akıntı. Yumurtlama akıntısı şeffaf ve pişmemiş yumurta akı kıvamında oluyor

Heh aynen bende de bende daha once hic dikkat etmemisim demekki bgun cok ilgimi cekti

Kizlar adete 3-5 gun kala boyle beyaz akinti yaşayan oluyor mu aranizda ? Ama seffaf degil daha boyle tok beyaz gibi acik sari krem gibi ? Benim suan oyle akintilarim var normal mi ya yenimi yumurtluyorum ne smdi bu
Bende de oluyor ama genetik her ay olur regl belirtisi gibi değişmez

Eki Görüntüle 2708384
E effok predictor aldım yine silik, ya da ben görüyorum bilmiyorum. Testlere güvenmiyorum geçen aydan sonra ama bi de bunu deneyeyim dedim. Bakalım
Yaa kuzum bende gördüm çizgiyi ama malum olaylardan sonra sen yine de regl bekle diyorum kaç gün var bu arada ?

Bende de oluyor ama genetik her ay olur regl belirtisi gibi değişmez

Yaa kuzum bende gördüm çizgiyi ama malum olaylardan sonra sen yine de regl bekle diyorum kaç gün var bu arada ?

ben de yine görüyorum ama geçen seferden sonra GÖRÜYORUUUM demek istemiyorum, bacım adet tarihin ne zaman?

Cuma beklenen adet günüm kızçeler, cumartesi de aşılamanın 14.günü. Cumartesi doktorum çağırdı zaten gideceğim ama umutlanmıyorum, bakalım ya nasip... İçimde bir boşluk. Olmamış gibi bir his... O yüzden bu teste bakıp umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum. Görmenize sevindim ama iyice paranoyak olduğumu sanmaya başlamıştım

Ben yumirtlama takip edemedm ki kuzum adetin 20. Gunu hala kırmızı yoktu LH ta kacirdm belki,sonrasinda da hic lh yapmadm zaten sinirlendim braktimo yuzden 0 umutla onumuzdeki ayi bekliyrum
bu ay regl bitince sen direkt başla o zaman teste canım ama test haricinde de 2 günde bir değerlendirmeye çalış çokta boşlama

Sakin ol olivem inşallah vardır diyelim bekleyelim bütün hisler karman çorman biliyorum beklemek de zor ama 3 gün kalmış zaten kuzu sabir

Keşke hiç yapmasaydın Cuma'ya bir şey kalmadı zaten inşallah güzel haberlerle gelirsin
Umutlanma bencede sonra kötü çakılıyoruz ama varsa da çok güzel sürpriz olur inşallah

Sakin ol olivem inşallah vardır diyelim bekleyelim bütün hisler karman çorman biliyorum beklemek de zor ama 3 gün kalmış zaten kuzu sabir
Bekliyorum cancağzım bu gün maske almaya eczaneye gittim dayanamadım aldım Eğer bebek yoksa sahiden kodum bozuk testler bende işe yaramıyor tastik edicem
Keşke hiç yapmasaydın Cuma'ya bir şey kalmadı zaten inşallah güzel haberlerle gelirsin
Umutlanma bencede sonra kötü çakılıyoruz ama varsa da çok güzel sürpriz olur inşallah
deneysel ilerliyorum, testler bende işlemiyor diye bir teorim var kuzum

Guldurdun ya yine beni sen cok yasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…