- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #174.901
kuzu o bende de oluyor ama yumurtlama akıntısı değil oKizlar adete 3-5 gun kala boyle beyaz akinti yaşayan oluyor mu aranizda ? Ama seffaf degil daha boyle tok beyaz gibi acik sari krem gibi ? Benim suan oyle akintilarim var normal mi ya yenimi yumurtluyorum ne smdi bu
Bu ay yumurtlamadan sonra bende de tam bahsettiğin formda ve çok fazla akıntı oldu sadece bir gün. Sonra araştırdım biraz regl öncesi ve sonrası bu akıntı normalmiş. Daha önce dikkat mi etmedim bilmiyorum ama bu ay dikkatimi çekti. Sonra özellikle takip ettim o bir günden sonra aynı yoğunlukta akıntı yaşamadım. Hattaa bir kız arkadaşıma sordum onda da reglden önce oluyormuş bazen bu tarz beyazımsı ve kremsi akıntı. Yumurtlama akıntısı şeffaf ve pişmemiş yumurta akı kıvamında oluyorKizlar adete 3-5 gun kala boyle beyaz akinti yaşayan oluyor mu aranizda ? Ama seffaf degil daha boyle tok beyaz gibi acik sari krem gibi ? Benim suan oyle akintilarim var normal mi ya yenimi yumurtluyorum ne smdi bu
Ben ilk defa goriyorum da belki de farkinda degildimkuzu o bende de oluyor ama yumurtlama akıntısı değil o
Heh aynen bende deBu ay yumurtlamadan sonra bende de tam bahsettiğin formda ve çok fazla akıntı oldu sadece bir gün. Sonra araştırdım biraz regl öncesi ve sonrası bu akıntı normalmiş. Daha önce dikkat mi etmedim bilmiyorum ama bu ay dikkatimi çekti. Sonra özellikle takip ettim o bir günden sonra aynı yoğunlukta akıntı yaşamadım. Hattaa bir kız arkadaşıma sordum onda da reglden önce oluyormuş bazen bu tarz beyazımsı ve kremsi akıntı. Yumurtlama akıntısı şeffaf ve pişmemiş yumurta akı kıvamında oluyor
kız ne çabuk umudunu kestin bat ne zamandıBen ilk defa goriyorum da belki de farkinda degildimtamam kuzucum olsam bitse de diger ayi iyi degerlendirsek
Bende de oluyor ama genetik her ay olur regl belirtisi gibi değişmezKizlar adete 3-5 gun kala boyle beyaz akinti yaşayan oluyor mu aranizda ? Ama seffaf degil daha boyle tok beyaz gibi acik sari krem gibi ? Benim suan oyle akintilarim var normal mi ya yenimi yumurtluyorum ne smdi bu
Yaa kuzum bende gördüm çizgiyi ama malum olaylardan sonra sen yine de regl bekle diyorum kaç gün var bu arada ?Eki Görüntüle 2708384
E effok predictor aldım yine silik, ya da ben görüyorum bilmiyorum. Testlere güvenmiyorum geçen aydan sonra ama bi de bunu deneyeyim dedim. Bakalım
Eki Görüntüle 2708384
E effok predictor aldım yine silik, ya da ben görüyorum bilmiyorum. Testlere güvenmiyorum geçen aydan sonra ama bi de bunu deneyeyim dedim. Bakalım
Ben yumirtlama takip edemedm ki kuzum adetin 20. Gunu hala kırmızı yoktu LH takız ne çabuk umudunu kestin bat ne zamandı
Bende de oluyor ama genetik her ay olur regl belirtisi gibi değişmez
Yaa kuzum bende gördüm çizgiyi ama malum olaylardan sonra sen yine de regl bekle diyorum kaç gün var bu arada ?
ben de yine görüyorum ama geçen seferden sonra GÖRÜYORUUUM demek istemiyorum, bacım adet tarihin ne zaman?
Evet canım bir gölge var gibi ama kaçıncı gün bugün daha zaman var mıEki Görüntüle 2708384
bu ay regl bitince sen direkt başla o zaman teste canım ama test haricinde de 2 günde bir değerlendirmeye çalış çokta boşlamaBen yumirtlama takip edemedm ki kuzum adetin 20. Gunu hala kırmızı yoktu LH takacirdm belki,sonrasinda da hic lh yapmadm zaten sinirlendim braktim o yuzden 0 umutla onumuzdeki ayi bekliyrum
Sakin ol olivem inşallah vardır diyelim bekleyelim bütün hisler karman çorman biliyorum beklemek de zor ama 3 gün kalmış zaten kuzu sabirCuma beklenen adet günüm kızçeler, cumartesi de aşılamanın 14.günü. Cumartesi doktorum çağırdı zaten gideceğim ama umutlanmıyorum, bakalım ya nasip... İçimde bir boşluk. Olmamış gibi bir his... O yüzden bu teste bakıp umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum. Görmenize sevindim ama iyice paranoyak olduğumu sanmaya başlamıştım
Keşke hiç yapmasaydınCuma beklenen adet günüm kızçeler, cumartesi de aşılamanın 14.günü. Cumartesi doktorum çağırdı zaten gideceğim ama umutlanmıyorum, bakalım ya nasip... İçimde bir boşluk. Olmamış gibi bir his... O yüzden bu teste bakıp umutlanıp sonra üzülmek istemiyorum. Görmenize sevindim ama iyice paranoyak olduğumu sanmaya başlamıştım
Bu ay regl bitsin bir dolu bir bos seinde ilerleyecegizbu ay regl bitince sen direkt başla o zaman teste canım ama test haricinde de 2 günde bir değerlendirmeye çalış çokta boşlama
Bekliyorum cancağzım bu gün maske almaya eczaneye gittim dayanamadım aldımSakin ol olivem inşallah vardır diyelim bekleyelim bütün hisler karman çorman biliyorum beklemek de zor ama 3 gün kalmış zaten kuzu sabir
Keşke hiç yapmasaydınCuma'ya bir şey kalmadı zaten inşallah güzel haberlerle gelirsin
Umutlanma bencede sonra kötü çakılıyoruz ama varsa da çok güzel sürpriz olur inşallah
Kan versene oliveeeemEki Görüntüle 2708384
Varsa da daha cok yeni kuzu belki ondan silik cikti ama kesin dedegil tabi kafan iyice karisti simdi ne diyorum ki bende yaEki Görüntüle 2708403
9u iğne 10u aşılama yapıldı kuzum aşılamanın 11., iğnenin 12. Günü
Guldurdun ya yine beni sen cok yasaBekliyorum cancağzım bu gün maske almaya eczaneye gittim dayanamadım aldımEğer bebek yoksa sahiden kodum bozuk testler bende işe yaramıyor tastik edicem
deneysel ilerliyorum, testler bende işlemiyor diye bir teorim var kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?