- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.141
İnsallah kuzummDualarimdasinz Rabbim hepimize sağlıklı hamislikler bebeler nasip etsin inşallah
Gölgelerin gücü adınaaOlmazsın inşallah kuzum yine gölgelerin efendisi görünüyor testinde bu sefer doğru olsun inşallah
Foruma girip vakit geçirecek kadar var canım şükür, takılıyorum buralarda, çok teşekkür ederim canım benimUmarım öyle olmuştur canımsen kendini strese sokmamaya çalış yeter, gerisi bir şekilde hallolur. Sen iyi ol da
En azından internet işini halletssn bizle zaman geçirir sıkıntını bir nebze de olsa azaltırdın.
Muhabbetinize girdim ama ne dedikodusu canim Allah esirgesinGölgelerin gücü adınaaİnşallah vardır kuzum kaynanam dedikodumu yapmaya başlamış dili kopasıca
Gelinim hapla koruna koruna içi çürüdü hamile kalamıyor dedikodusu. Hapla korunduğum kısmının kaynağı uydurduğu totosuMuhabbetinize girdim ama ne dedikodusu canim Allah esirgesin
GunaydiiinnnnnGünaydın kızlar nasılsınız
Katre_g Hadi yaaa Ojej topiğimize hoşgeldiniz.. Kimse size karşılama merasimi yapmamş :)
Derinvebebekleri kan testi verdinmi.. Gözün aydın sağlıkla ilerlesin..
Ve topiğin diğer ahalisi.. Hepinizi cok özledim
Ay ne diyeceğimi şaşırdım valla bu nasıl bir laf ve uydurmasyon ya Allah'a havale etmek lazım böyleleriniGelinim hapla koruna koruna içi çürüdü hamile kalamıyor dedikodusu. Hapla korunduğum kısmının kaynağı uydurduğu totosu
Beyazzzzzımmm naber miniğin annesiGunaydiiinnnnnoh be söyle topigin neşesi ve enerjisi yerine geldi ❤
Ay ne diyeceğimi şaşırdım valla bu nasıl bir laf ve uydurmasyon ya Allah'a havale etmek lazım böylelerini
Ay bu kadın beni yedi Beyazım. Yapıştırıyor bana yaftayı. Yaşım geçene kadar hap içmişim (28 yaş) benim içim çoktan çürümüş ki benim çocuğum olmazmış daha
Benim derdimden büyük Allahım var sorsun hesabını.
Beyazzzzzımmm naber miniğin annesi
Allaha Havale et hic esinle konusup onun enerjisini evine sokma yokmus gibi davran bacim ve allaha sigin Rabbim en yakın zamanda bir bebis nasio etsin sana da soyledigi laflardan utansin kocaman kadin sabah sabah sinir krizine soktu beni yaniAy bu kadın beni yedi Beyazım. Yapıştırıyor bana yaftayı. Yaşım geçene kadar hap içmişim (28 yaş) benim içim çoktan çürümüş ki benim çocuğum olmazmış daha
Benim derdimden büyük Allahım var sorsun hesabını.
En son çocuk olduktan sonra arayıp sorun ikimizin sorunu ama benim yumurtalarımda bişey yoktu o küçük aklına belki oğlumun olmuyordur ihtimali gelmedi biz tedaviyle bebek sahibi olduk al bu da torunun ama seni zerre sevmiyorum. Bizim hiç evladımız olmasa dahi ben oğlunla bir ömrü mutlu yaşardım onu çok seviyorum çünkü ben ama benim gerçekten senin deyiminle içim çürümüş olsa sen kocamı benden boşatırdın demek istiyorum. Kocam cahil olsa ben de öyle demek ki bu karının çocuğu olmuyor yenisini alalım bile diyecek kepaze
Derdimden büyük Allahım var kuzum. Yarın inşallah hamile çıkarım. Değilsem de içimi soğutsun bu isteği alsın benden. O zaman böyle şeyleri duyunca içim acımaz. Sen sakın üzülme seni çok seviyorum yeğenim de üzülürAllaha Havale et hic esinle konusup onun enerjisini evine sokma yokmus gibi davran bacim ve allaha sigin Rabbim en yakın zamanda bir bebis nasio etsin sana da soyledigi laflardan utansin kocaman kadin sabah sabah sinir krizine soktu beni yani
Kız parçala sana noldu gel öpücem
Ayy ben daha fazla dırdırını çekemedim..En son çocuk olduktan sonra arayıp sorun ikimizin sorunu ama benim yumurtalarımda bişey yoktu o küçük aklına belki oğlumun olmuyordur ihtimali gelmedi biz tedaviyle bebek sahibi olduk al bu da torunun ama seni zerre sevmiyorum. Bizim hiç evladımız olmasa dahi ben oğlunla bir ömrü mutlu yaşardım onu çok seviyorum çünkü ben ama benim gerçekten senin deyiminle içim çürümüş olsa sen kocamı benden boşatırdın demek istiyorum. Kocam cahil olsa ben de öyle demek ki bu karının çocuğu olmuyor yenisini alalım bile diyecek kepaze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?