Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Foruma girip vakit geçirecek kadar var canım şükür, takılıyorum buralarda, çok teşekkür ederim canım benim

Ay ne diyeceğimi şaşırdım valla bu nasıl bir laf ve uydurmasyon ya Allah'a havale etmek lazım böylelerini

Ay bu kadın beni yedi Beyazım. Yapıştırıyor bana yaftayı. Yaşım geçene kadar hap içmişim (28 yaş) benim içim çoktan çürümüş ki benim çocuğum olmazmış daha
Benim derdimden büyük Allahım var sorsun hesabını.

Allaha Havale et hic esinle konusup onun enerjisini evine sokma yokmus gibi davran bacim ve allaha sigin Rabbim en yakın zamanda bir bebis nasio etsin sana da soyledigi laflardan utansin kocaman kadin sabah sabah sinir krizine soktu beni yani

En son çocuk olduktan sonra arayıp sorun ikimizin sorunu ama benim yumurtalarımda bişey yoktu o küçük aklına belki oğlumun olmuyordur ihtimali gelmedi biz tedaviyle bebek sahibi olduk al bu da torunun ama seni zerre sevmiyorum. Bizim hiç evladımız olmasa dahi ben oğlunla bir ömrü mutlu yaşardım onu çok seviyorum çünkü ben ama benim gerçekten senin deyiminle içim çürümüş olsa sen kocamı benden boşatırdın demek istiyorum. Kocam cahil olsa ben de öyle demek ki bu karının çocuğu olmuyor yenisini alalım bile diyecek kepaze

Allaha Havale et hic esinle konusup onun enerjisini evine sokma yokmus gibi davran bacim ve allaha sigin Rabbim en yakın zamanda bir bebis nasio etsin sana da soyledigi laflardan utansin kocaman kadin sabah sabah sinir krizine soktu beni yani
Derdimden büyük Allahım var kuzum. Yarın inşallah hamile çıkarım. Değilsem de içimi soğutsun bu isteği alsın benden. O zaman böyle şeyleri duyunca içim acımaz. Sen sakın üzülme seni çok seviyorum yeğenim de üzülür
olive_bluto o kadın daha susmadımı..
Zaten canım burnumda valla getirtmesin beni oraya.. Parçalarım
Kız parçala sana noldu gel öpücem

Ayy ben daha fazla dırdırını çekemedim..
Gittim açıkça tlfında çeneni kapa sorun oğlunda.. Git şimdi oğlunla konuş dedim..
Eşimede git ananla konuş dedm..
Şimdi benden kıymetlisi yok... Kuş sütüm eksik..
Ama yermiyim yemem... Kırmızj çizgi daimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…