- 8 Temmuz 2019
- 4.302
- 5.337
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.121
Ben de olan oldu
Yaa çok üzülürm oyle olursa eşimi zor ikna ettm dğzenli ilişkiyeOlabilir bazen geç yumurtlama olabiliyor
Olma ve olmama ihtimali eşit canım
Ben de olan oldusira sende inshalaaah
Doğudayız canım van. Yeni taşındığımız için TV ile ilgilenmeye fırsat olmadı, İnternette eşim olduğu zamanlarda pek kullanma gereği duymadığım için onun telefon kotası yüksekti ordan izlerdik. Film-dizi arşivi olan bir flash bellek bıraktı, onlarla idare ederim artık sıkılmayayım diyeCanım merhaba nerede yaşıyorsun tv internet kısıtlı diyince merak ettim. Canını sıkma gönlünü ferah tut. Bazen erken ya da geç yumurtlama yaşayabiliyoruz. Bir ihtinal sende de geç yumurtlama olmuş olabilir
Valla haşatım çıktı canım.
Bugün duruşmalar vardı. Ekstra insan geliyor. Bşr arkadaşı başka mahkemeye görevlendirdiler. Bizim de duruşma var ama hakim yok. Diğer arkadaş nöbetçi hakimlerle duruşma çilesi çekti ben kalemde gelenlerden çektim. Vezneye git postaneye git. Canım çıktı.
Şimdi birde evi tamizleyecem. Yarın görümcem geliyormuş!!
Kasıklarım ağrıyor.
Anam ben de ne doluymuşum
Ne yazmışım
Sen nasılsın keyfin nasıl canım?
Allahım güzel haberler gelsin
Mükafatını da aldın
Yarın kan sonucunu hemen yaz bizede
Evettttt çok hamilemiz var. Yavaş yavaş doğumlarda başladu
Hoşgeldin o halde aramıza
Test bozuk olabilir.
İstersen tekrarla testi
Vuvvv bu habere çok sevindimGitti doktora, keseyi görmüş herşyy normal demiş doktor. 2 hafta sonra da kalp atışı için gidecek. Galiba erken yumurtlama olmuş
Teşekkür ederim canım benim
Hayır öyle olsa da hiç üzülme. Sen doğru olanı yaptın. Düzenli olması şart hem biliyorsun spermler kaç saat canlı kalıyor. Şimdiden canını sıkma. Reglim geçmesini bekle. Tut ki kırmızılar geldi. Bizim topiğin kadınları çok güçlüdür. Her zorluğu atlatır. Bazen çabuk bazen biraz daha yavaş ama atlatıp önümüzdeki aya var gücüyle tekrar dener. Sen de bu topiğin kadını olduğuna göre sende en az bizler kadar güçlüsünYaa çok üzülürm oyle olursa eşimi zor ikna ettm dğzenli ilişkiye
ooo bugün çok yoğunmuşsun canım onca yoğunluğun üstüne bide misafirAllah kolaylık versin
Doğudayız canım van. Yeni taşındığımız için TV ile ilgilenmeye fırsat olmadı, İnternette eşim olduğu zamanlarda pek kullanma gereği duymadığım için onun telefon kotası yüksekti ordan izlerdik. Film-dizi arşivi olan bir flash bellek bıraktı, onlarla idare ederim artık sıkılmayayım diyeinşallah canım dediğin gibi geç yumurtlama filan olmuştur, yoksa da hayırlısı ne diyelim
Çok sagol ya evet bu benm ikinci çocuk için ugrasm, ilkindede altı ay ugrastm eşim bi bırak dıyo ama elimde degil ilkinde pko bunda kistVuvvv bu habere çok sevindim
Hayırlısı olsun
Hayır öyle olsa da hiç üzülme. Sen doğru olanı yaptın. Düzenli olması şart hem biliyorsun spermler kaç saat canlı kalıyor. Şimdiden canını sıkma. Reglim geçmesini bekle. Tut ki kırmızılar geldi. Bizim topiğin kadınları çok güçlüdür. Her zorluğu atlatır. Bazen çabuk bazen biraz daha yavaş ama atlatıp önümüzdeki aya var gücüyle tekrar dener. Sen de bu topiğin kadını olduğuna göre sende en az bizler kadar güçlüsün
Amin fıstık amin...sinir harbi yaşamadan geçsin iki gün
Çok sagol ya evet bu benm ikinci çocuk için ugrasm, ilkindede altı ay ugrastm eşim bi bırak dıyo ama elimde degil ilkinde pko bunda kist
Kizlar dayanamadim test yaptim bat 27 ekim tabiki negatif ciktisizce sonradan pozitif olur mu?
Erkendi canimErken gebelik testi miydi normal mi
Uöarım inşallh sağlıklı olsun daPko bende de var, üzülme. Bir çaresi bulunur umarım
Daha 5 gün varmış canım olabilir yani ama olmayabilir de dur bakalimKizlar dayanamadim test yaptim bat 27 ekim tabiki negatif ciktisizce sonradan pozitif olur mu?
Bu ay gunleri guzel degerlendirdik aslinda cok umutluydum ama bakalim nasip canimDaha 5 gün varmış canım olabilir yani ama olmayabilir de dur bakalim
Erkendi canim
Inşallah canım Bu ay olmuştur da güzel haberleri alirizBu ay gunleri guzel degerlendirdik aslinda cok umutluydum ama bakalim nasip canim
Kuzum nolur cok dua et olur mu 25-26 gunde bir oluyorum belki dedigin gibidirInşallah canım Bu ay olmuştur da güzel haberleri alirizbir de regl aralığın kısaysa 5 gün önce bazen çıkmıyor bacım bekleyelim görelim
Aynen bakalim regl bekliycem artikBi 4 5 gün daba bekleyip tekrarla istersen
Dualarimdasinz Rabbim hepimize sağlıklı hamislikler bebeler nasip etsin inşallahKuzum nolur cok dua et olur mu 25-26 gunde bir oluyorum belki dedigin gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?