- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.101
İnşallah bir mucize olur bu ay hepimiz için, gönlümüzden geçeni ömrümüze yazar Yüce Rabbim, çok teşekkür ederim canım.Ahh canım benim tabiki de uygulama yanılabilir sonuçta yapay zeka senin girdiğin regl bilgilerini baz alarak sistematik bir hesaplama yapıyor oysaki saat gibi işleyen hormonlarda bile yumurtlama ve regl şaşabilir..
Umudunu yitirme
Bir an önce kavuşursun inşallah eşine zaman aksın geçsin
İyi diyelim iyi olsun canım, şükür bu halimize.Kızlar nasılsınız
İsten ciktim anneme gidiyorum canim yoktun bugun sen nasilsin?Kızlar nasılsınız
İyiyiz tatlım sen nasılsınKızlar nasılsınız
Amin inşallahİnşallah bir mucize olur bu ay hepimiz için, gönlümüzden geçeni ömrümüze yazar Yüce Rabbim, çok teşekkür ederim canım.Allah hepimizi dualarımızın kabul olduğu günlere kavuştursun inşallah
İyi diyelim iyi olsun canım, şükür bu halimize.Sen nasılsın, sizler nasılsınız topiğin güzel hanımları?
Geçmedi canım yarın regl olmam gerekiyorBen gordummm reglinden gectimi
İyi değilm ya anlamadım başım dönüyor midem bulanıyor bugün adetin son günü hamilelik de yok sıcaklık bastı çok kötüyümİnşallah bir mucize olur bu ay hepimiz için, gönlümüzden geçeni ömrümüze yazar Yüce Rabbim, çok teşekkür ederim canım.Allah hepimizi dualarımızın kabul olduğu günlere kavuştursun inşallah
İyi diyelim iyi olsun canım, şükür bu halimize.Sen nasılsın, sizler nasılsınız topiğin güzel hanımları?
Kötüİyiyiz tatlım sen nasılsın
Amin inşallah
Hastayım biraz canm yaİsten ciktim anneme gidiyorum canim yoktun bugun sen nasilsin?
Geçmiş olsunHastayım biraz canm ya
Olmazsın inşallah kuzum yine gölgelerin efendisi görünüyor testinde bu sefer doğru olsun inşallahGeçmedi canım yarın regl olmam gerekiyor
Olabilir bazen geç yumurtlama olabiliyorHoşbuldm . bişey sormak ıstyrm tahmını adet 30 ayın yumurtlama hala olmamş olabilr mi eşim gorevde bi kaç gun olmayacak kaçırırsm uzulurm ya bu zamana kadar duzenlimilşki denedk çünkü ve 40 gumde adet oluyrm
Gecmis olsun canim yaHastayım biraz canm ya
Geçmiş olsun canımcımHastayım biraz canm ya
Gitti doktora, keseyi görmüş herşyy normal demiş doktor. 2 hafta sonra da kalp atışı için gidecek. Galiba erken yumurtlama olmuşGeçmiş olsun canımcım
Bir arkadaşını sormuştun mol gebelik olabilir mi diye? Sonucu ne oldu merak ettim
Ooo maşallah harika ya çok sevindim sağlıkla büyüsün bebisGitti doktora, keseyi görmüş herşyy normal demiş doktor. 2 hafta sonra da kalp atışı için gidecek. Galiba erken yumurtlama olmuş
Teşekkür ederim canım benim
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Oynatmaya az kaldı doktorum nerdeyani kuzu bende açıkçası ya deliriyorum ya da gerçek belirtiler 4 gündür falan alt karın bölgesinde değişik ufaktan sancı ağrı gibi şeyler oluyor anlam veremediğim
Bana da var gibi geldiAh keşke tebrikler olsa :) hala beklemedeyim
Bu da bu sabah yaptığım test
Eki Görüntüle 2708957
Ama var diyemiyorum
Canım merhaba nerede yaşıyorsun tv internet kısıtlı diyince merak ettim. Canını sıkma gönlünü ferah tut. Bazen erken ya da geç yumurtlama yaşayabiliyoruz. Bir ihtinal sende de geç yumurtlama olmuş olabilirTopiğin güzel anneleri ve anne adayları, herkese merhabalar. Yine pek yazmasamda hepinizi takipteyim. Hamilelere sağlıklı süreçler diliyorum, Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Hamilelik bekleyenlere de dua ediyorum, Rabbim hepimize nasip etsin.
Adetim 1ekim başlayıp 7ekimde bitmişti. Biz 9ekimi değerlendirmiştik ama o gün hamile kalsaydım çoktan çıkardı, ki imkansız gibi bişey yumurtlama yoktu. Derken 9ekimde eşim göreve gitti, 10gün sonra 19unda geldi. Biz üst üste 3 gün değerlendirdik, 20-21-22 ekimi. Ovülasyon testi yapmıyorum, sadece adet programından takip ediyorum. Yoğun beyaz akıntı hangi gün geldi hatırlamıyorum ama 2gün falan bayağı aktı onu biliyorum. Adet programına göre 15i doğurganlık en yüksek seviyede. Ben ovülasyon dönemini kaçırdım sanırım ama yine tutar ümidi ile burda olduğu 3günü değerlendirdik. Ve eşimi tam 2aylık bir göreve daha uğurladım az önce. Bu satırları gözyaşları içerisinde yazıyorum, sinirlerim inanılmaz bozuldu,tutamıyorum kendimi. Hem gurbetteyim, hem yalnızım, hiç arkadaşım yok, TV anteni bozuk TV izleyemiyorum vakit geçsin diye, İnternet kısıtlı, içimi döküp soluk aldığım burda bir sizler varsınız. Hepinize hep dua ediyorum geceleri, Allah kucaklarımızı boş bırakmasın
Uzun oldu kusuruma bakmayın ama, sorum şu aslında. Takvime göre ovülasyon dönemini kaçırdım ama yine de hamile olma ihtimalim var mıdır hanımlar? Bat 29ekim. Ovülasyon da 17ekimde bitmiş gözüküyor ama yinede bir ihtimal var mıdır acaba? Sizler daha bilgilisiniz bu konuda, fikirlerinize ihtiyacım var.
Gelsin gelsin anami aglatti bende onu ahlatcamYaaa kıyamam
Emeğinin karşılığını aldın ama
Geliyor prenses
Sorma ilk ovulasyon denemem de 27. gün pik yakaldim olmadi.... ikinci ücüncp derken 4. de artik pik yakaladim ondan sonrasi sprekli pik oldu diyorum allah allah pko da bukadar fazla yumurtlayamam da acaba ondan bi hep pik glsteriyor artik ilk oikden de emin degildim meger hamile kalabilmeyi basarmisim ondan pik yani positiv gösteriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?