Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bir mucize olur bu ay hepimiz için, gönlümüzden geçeni ömrümüze yazar Yüce Rabbim, çok teşekkür ederim canım. Allah hepimizi dualarımızın kabul olduğu günlere kavuştursun inşallah
Kızlar nasılsınız
İyi diyelim iyi olsun canım, şükür bu halimize. Sen nasılsın, sizler nasılsınız topiğin güzel hanımları?

Kızlar nasılsınız
İyiyiz tatlım sen nasılsın
Amin inşallah

İyi değilm ya anlamadım başım dönüyor midem bulanıyor bugün adetin son günü hamilelik de yok sıcaklık bastı çok kötüyüm

Olabilir bazen geç yumurtlama olabiliyor
Olma ve olmama ihtimali eşit canım

Geçmiş olsun canımcım
Bir arkadaşını sormuştun mol gebelik olabilir mi diye? Sonucu ne oldu merak ettim
Gitti doktora, keseyi görmüş herşyy normal demiş doktor. 2 hafta sonra da kalp atışı için gidecek. Galiba erken yumurtlama olmuş
Teşekkür ederim canım benim

yani kuzu bende açıkçası ya deliriyorum ya da gerçek belirtiler 4 gündür falan alt karın bölgesinde değişik ufaktan sancı ağrı gibi şeyler oluyor anlam veremediğim
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde
Ah keşke tebrikler olsa :) hala beklemedeyim
Bu da bu sabah yaptığım test
Eki Görüntüle 2708957

Ama var diyemiyorum
Bana da var gibi geldi
Canım merhaba nerede yaşıyorsun tv internet kısıtlı diyince merak ettim. Canını sıkma gönlünü ferah tut. Bazen erken ya da geç yumurtlama yaşayabiliyoruz. Bir ihtinal sende de geç yumurtlama olmuş olabilir

Ya inşallah. 4 gündür kasık sancım ve kramplarım var.
Yumurtluyorum ha bire
Akmerim haberler sende
Sorma ilk ovulasyon denemem de 27. gün pik yakaldim olmadi.... ikinci ücüncp derken 4. de artik pik yakaladim ondan sonrasi sprekli pik oldu diyorum allah allah pko da bukadar fazla yumurtlayamam da acaba ondan bi hep pik glsteriyor artik ilk oikden de emin degildim meger hamile kalabilmeyi basarmisim ondan pik yani positiv gösteriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…