Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoktan yapardım da eşimin oralarda bence bu "erkeklik" meselesi olarak algılanıyor . Akıllarına bin şey gelir. Onun başını eğemem kuzum

Çoktan yapardım da eşimin oralarda bence bu "erkeklik" meselesi olarak algılanıyor . Akıllarına bin şey gelir. Onun başını eğemem kuzum
Ben bunu diye diye 2 sene ömrümden gitti... Eşin arasn mantklı şekilde konuşsn anlatsn gerçekleri... Annesinide tembihlesin..
Zaten ben kv söyledm.. Git istersen kolu komşuya anlat.. Oğul senin oğul dedim..
Ağzında bakla ıslanmayan kv değil kolu komşu.. Kocasına bile söylememiş.. Ve bana hep yalvarıyor ne olur kimseye deme diye..
Yani benm 2 yıl yaptğm hatayı yapma.. Yıpranırsın...
Ben senden beterdim.. Aman kocam üzülmesn aman kırılmasn.. Baktmki bem yıpranmışım.. Valla kusura bakmasn.. Gitsn anasıyla konuşsn dedm snra.. Vr öylede oldu

Bu arada kızlar benim midem fena..
İnş pazrtesi dönüşüm bomba gibi olacak
Herifimde geliyor bugün..
Geliyor gönlümün efendisi
Kızz güzel beslen Sonra bi konuda vardı ne dalga geçtiydim öğürürken bebeğin tüpüne geri kaçar

Oooh ben de gidiyorum bu akşam

İyi etmişsin. Ben söylesem herkes bilir eminim. Neleri neleri anlatıyor o bi bilsen kafası fişek. Ben yıpranıyorum diye eşime söylerim annesiyle konuşmasını gerekirse kuzum.

İyi etmişsin. Ben söylesem herkes bilir eminim. Neleri neleri anlatıyor o bi bilsen kafası fişek. Ben yıpranıyorum diye eşime söylerim annesiyle konuşmasını gerekirse kuzum.
Benim kv daha beter asla olamaz emin ol
Ama söz konusu kendi evlatları olunca bir dönme dönüyorlarki..
Sanırsın süt dökmüş kediler..
Peee..
Hepsi aynı bnlarn...

Nasıl bir konu o bacım
Bi piremses hamile daha Beni üzdüler ağladım bi arkadaşımı da üzmüşler ağlarken öğürmüş zorlanmaktan bebeği tüpüne kaçmış, tüpünü aldılar başıma bunu getirecekler diye ortalığı velveleye vermişti Acaba piremses olsam hamile kalır mıydım?

Vay canına arkadaş..
Nasıl bir hayal gücüüüüüüüü vuvvvv
Ben piremses olmak istiyorum aplaaaaa

Eki Görüntüle 2709237
Dünün testi bu kuzum bu sabah kaset testle yaptım negatif. Daha predictorum yok Galiba hamile değilim ama adet de olmadım. Batım bu gün

allah allaaah, olur da eğer değilsen doktora da bi sorar mısın arkadaş benim testlerim niye böyle çıkıyor diye?!
inşallah yarın hastanede güzel haberi alırsın kuzuuuum

Bizde seni özledikkkkkm

Gelinim hapla koruna koruna içi çürüdü hamile kalamıyor dedikodusu. Hapla korunduğum kısmının kaynağı uydurduğu totosu

Dedin mi sonunda o cadıya
İçim rahatladı oh beee
Bu arada kızlar benim midem fena..
İnş pazrtesi dönüşüm bomba gibi olacak
Herifimde geliyor bugün..
Geliyor gönlümün efendisi
Gözün aydın canım
Bu piremsesler beni benden alıyor

Benim kv daha beter asla olamaz emin ol
Ama söz konusu kendi evlatları olunca bir dönme dönüyorlarki..
Sanırsın süt dökmüş kediler..
Peee..
Hepsi aynı bnlarn...
Sanki oğlunun olsa senin olmasa çocuk sahibi olabileceksiniz Aynı şey... yazıklar olsun sanki kendileri kadın değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…