- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.161
Çoktan yapardım da eşimin oralarda bence bu "erkeklik" meselesi olarak algılanıyor . Akıllarına bin şey gelir. Onun başını eğemem kuzumAyy ben daha fazla dırdırını çekemedim..
Gittim açıkça tlfında çeneni kapa sorun oğlunda.. Git şimdi oğlunla konuş dedim..
Eşimede git ananla konuş dedm..
Şimdi benden kıymetlisi yok... Kuş sütüm eksik..
Ama yermiyim yemem... Kırmızj çizgi daimi...
Ben bunu diye diye 2 sene ömrümden gitti... Eşin arasn mantklı şekilde konuşsn anlatsn gerçekleri... Annesinide tembihlesin..Çoktan yapardım da eşimin oralarda bence bu "erkeklik" meselesi olarak algılanıyor . Akıllarına bin şey gelir. Onun başını eğemem kuzum
Kızz güzel beslenBu arada kızlar benim midem fena..
İnş pazrtesi dönüşüm bomba gibi olacak
Herifimde geliyor bugün..
Geliyor gönlümün efendisi
Nasıl bir konu o bacımKızz güzel beslenSonra bi konuda vardı ne dalga geçtiydim öğürürken bebeğin tüpüne geri kaçar
Oooh ben de gidiyorum bu akşam❤
İyi etmişsin. Ben söylesem herkes bilir eminim. Neleri neleri anlatıyor o bi bilsen kafası fişekBen bunu diye diye 2 sene ömrümden gitti... Eşin arasn mantklı şekilde konuşsn anlatsn gerçekleri... Annesinide tembihlesin..
Zaten ben kv söyledm.. Git istersen kolu komşuya anlat.. Oğul senin oğul dedim..
Ağzında bakla ıslanmayan kv değil kolu komşu.. Kocasına bile söylememiş.. Ve bana hep yalvarıyor ne olur kimseye deme diye..
Yani benm 2 yıl yaptğm hatayı yapma.. Yıpranırsın...
Ben senden beterdim.. Aman kocam üzülmesn aman kırılmasn.. Baktmki bem yıpranmışım.. Valla kusura bakmasn.. Gitsn anasıyla konuşsn dedm snra.. Vr öylede oldu
Benim kv daha beter asla olamaz emin olİyi etmişsin. Ben söylesem herkes bilir eminim. Neleri neleri anlatıyor o bi bilsen kafası fişek. Ben yıpranıyorum diye eşime söylerim annesiyle konuşmasını gerekirse kuzum.
Bi piremses hamile dahaNasıl bir konu o bacım
EffokcumKacakBal0ncuk donmuuuuusz
olive_bluto baciiiim naptin sen ikinci test isini, yarin kanla mi vericen?
Vay canına arkadaş..Bi piremses hamile dahaBeni üzdüler ağladım bi arkadaşımı da üzmüşler ağlarken öğürmüş zorlanmaktan bebeği tüpüne kaçmış, tüpünü aldılar başıma bunu getirecekler diye ortalığı velveleye vermişti Acaba piremses olsam hamile kalır mıydım?
KacakBal0ncuk donmuuuuusz
olive_bluto baciiiim naptin sen ikinci test isini, yarin kanla mi vericen?
Men de istiyommVay canına arkadaş..
Nasıl bir hayal gücüüüüüüüü vuvvvv
Ben piremses olmak istiyorum aplaaaaa
Eki Görüntüle 2709237
Dünün testi bu kuzum bu sabah kaset testle yaptım negatif. Daha predictorum yokGaliba hamile değilim ama adet de olmadım. Batım bu gün
Yine gebelenemedim galibabu bebeler bizi öldürmeden geleceklermi acabs
Eki Görüntüle 2709237
Dünün testi bu kuzum bu sabah kaset testle yaptım negatif. Daha predictorum yokGaliba hamile değilim ama adet de olmadım. Batım bu gün
Günaydın kızlar nasılsınız
@Katre_g @Hadi yaaa @Ojej topiğimize hoşgeldiniz.. Kimse size karşılama merasimi yapmamş :)
@Derinvebebekleri kan testi verdinmi.. Gözün aydın sağlıkla ilerlesin..
Ve topiğin diğer ahalisi.. Hepinizi cok özledim
Gelinim hapla koruna koruna içi çürüdü hamile kalamıyor dedikodusu. Hapla korunduğum kısmının kaynağı uydurduğu totosu
Dedin mi sonunda o cadıyaAyy ben daha fazla dırdırını çekemedim..
Gittim açıkça tlfında çeneni kapa sorun oğlunda.. Git şimdi oğlunla konuş dedim..
Eşimede git ananla konuş dedm..
Şimdi benden kıymetlisi yok... Kuş sütüm eksik..
Ama yermiyim yemem... Kırmızj çizgi daimi...
Gözün aydın canımBu arada kızlar benim midem fena..
İnş pazrtesi dönüşüm bomba gibi olacak
Herifimde geliyor bugün..
Geliyor gönlümün efendisi
Bu piremsesler beni benden alıyorBi piremses hamile dahaBeni üzdüler ağladım bi arkadaşımı da üzmüşler ağlarken öğürmüş zorlanmaktan bebeği tüpüne kaçmış, tüpünü aldılar başıma bunu getirecekler diye ortalığı velveleye vermişti Acaba piremses olsam hamile kalır mıydım?
Sanki oğlunun olsa senin olmasa çocuk sahibi olabileceksinizBenim kv daha beter asla olamaz emin ol
Ama söz konusu kendi evlatları olunca bir dönme dönüyorlarki..
Sanırsın süt dökmüş kediler..
Peee..
Hepsi aynı bnlarn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?