- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.201
Görümceciğim gelirrAkşama ne yemek yapacaksınız kızlar
Tamda onu diyecektimAslında hiç öyle bir derdim yoktu ama senin yüzünden oldu
Mutfağa aşık biri olarak bazen bu ne pişirsem sorusu beni eritiyor, işten sonra zor oluyor
Bak kaldım öyleGörümceciğim gelirr
Pizza yapacakmış
evde mantar çürüyecek akşam onu bi yaparım muhtemelen kuzuAkşama ne yemek yapacaksınız kızlar
Valla bende kalakaldım inanBak kaldım öyle
Ne diyeceğimi bilemedimmmm
Afiyet olsunnnn parem
Kızzz mantarı nasıl yapıyorsn senevde mantar çürüyecek akşam onu bi yaparım muhtemelen kuzu
Bende kala kaldm okuyunca paremValla bende kalakaldım inan
Oyhhhhh menüyü beğendim ama bu sıcakta çorba içilmez bacım
Diğerlerini düşünebilirim bak canımda çektiiii
Sendemiiii çikommm
Herif geliyor akşama
kuzu kremaya hiç gerek yok sote gibi yapıyorum et gibi oluyor valla soğanla mantar kavrulur ardından renkli biberler en son küp küp domates mis gibi oluyor vallaKızzz mantarı nasıl yapıyorsn sen
Değişik tariflere açığım
Ben kremalı yapmaya bayılıyorum ama fena kilo aldırıyor krema
Gelsin sahalarda görelim arkadaşı öyle kacak göcek yaşanmaz sikiciOrtaya çıkacak kadar cesareti yok
Anca gizli gizli
Amannnn şimdi dank ettiii orası trabzonn yaaaa pardon kuzumhani sıcak ??
hırka üzerine mont giyiyorum
Ah ah ahKızzz mantarı nasıl yapıyorsn sen
Değişik tariflere açığım
Ben kremalı yapmaya bayılıyorum ama fena kilo aldırıyor krema
Bende kala kaldm okuyunca parem
Yalan yok
ahhh can sıkıntısı
Bol Kaşarlı Domates Çorbası
Tavuk şiş
plav
cacık
Bunu kocacımda seviyor ama ben sevmiyormkuzu kremaya hiç gerek yok sote gibi yapıyorum et gibi oluyor valla soğanla mantar kavrulur ardından renkli biberler en son küp küp domates mis gibi oluyor valla
Yaaa işten gel yap ye saat 20:00 i buluyor o beni yoruyorTamda onu diyecektim
Sen zaten marifetlisin diye
çok iyi menü bayildim
Kız sen napiyorsun böyle bir işkence yapılır mıkızlar sizde benim gibi bütün gün hamilelik videoları izleyip psikolojinizi bozuyor musunuz yoksa ben tek miyim
ben bir ara doğum videoları izledim ben uşak yapamam dedim o derece deli oldum. sonra bıraktım izlemelerikızlar sizde benim gibi bütün gün hamilelik videoları izleyip psikolojinizi bozuyor musunuz yoksa ben tek miyim
Meleğim vallahi hiç izlemiyorum desem..kızlar sizde benim gibi bütün gün hamilelik videoları izleyip psikolojinizi bozuyor musunuz yoksa ben tek miyim
Ah ckk haklısın o saaten snra kilo yapar bideYaaa işten gel yap ye saat 20:00 i buluyor o beni yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?