- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.221
Oy kuzum bütün gün çalış bir de eve gel yemek yap enişte bey de ucundan tutsun yormasın seniYaaa işten gel yap ye saat 20:00 i buluyor o beni yoruyor
Çok sağol canım yaMeleğim vallahi hiç izlemiyorum desem..
Ah ckk haklısın o saaten snra kilo yapar bide
Bu tepkiyi bekliyorummÇok sağol canım ya
Kız sen napiyorsun böyle bir işkence yapılır mı
ben bir ara doğum videoları izledim ben uşak yapamam dedim o derece deli oldum. sonra bıraktım izlemeleri
ben bu ara çok sardım kızlar artık sonum hayır olsunMeleğim vallahi hiç izlemiyorum desem..
Tutar tutar sağolsun hakkını yiyemem her işime ortaktırOy kuzum bütün gün çalış bir de eve gel yemek yap enişte bey de ucundan tutsun yormasın seni
kaç kilosun ki kızKilo demeyin belki de dr beni içeri almayacak bu kiloyla mi geldin diye
Maşallah o zaman kuzu Allah bozmasın mutlulugunuzuTutar tutar sağolsun hakkını yiyemem her işime ortaktır
İşte bu yüzden kaçacağım İstanbul dannn
Cooookkkk sorma soyleemem o kadar yürüdüm 2 ay günde 10 bin adım bende hic kıpırtı olmadikaç kilosun ki kız
Niyeee kızzzzzKilo demeyin belki de dr beni içeri almayacak bu kiloyla mi geldin diye
Kendine bunu neden yapıyorsunben bu ara çok sardım kızlar artık sonum hayır olsun
eminim benim kilomun yanında bir hiçtir canımCooookkkk sorma soyleemem o kadar yürüdüm 2 ay günde 10 bin adım bende hic kıpırtı olmadi
Bu tepkiyi bekliyorumm
yapma yapma sonradan çıkar acısıben bu ara çok sardım kızlar artık sonum hayır olsun
amin kuzum sağolMaşallah o zaman kuzu Allah bozmasın mutlulugunuzu
şuan hoşuma gidiyor ama regl oluncada zoruma gidiyorKendine bunu neden yapıyorsun
Bu kilo ne diyecek kesinlikle yeme diyecek falan filan oğlan da da aynısı olmuştu 8 kilo aldım hamilelik boyunca sürekli kilo alan biri değilim ama dr lara anlatamıyorum tek sıkıntı buNiyeee kızzzzz
Kendine bunu neden yapıyorsun
Cıxxx tutman lazm kendiniBu kilo ne diyecek kesinlikle yeme diyecek falan filan oğlan da da aynısı olmuştu 8 kilo aldım hamilelik boyunca sürekli kilo alan biri değilim ama dr lara anlatamıyorum tek sıkıntı bu
He öyle de de daha çok yiyim ters tepkiyi bende demeyin öyle şimdi gidip annem de ne var ne yok gömecemCıxxx tutman lazm kendini
Az ama özzzz
ahaha aynı ben banada yeme dedikçe yiyesim geliyor zaten ondan şiştimHe öyle de de daha çok yiyim ters tepkiyi bende demeyin öyle şimdi gidip annem de ne var ne yok gömecem
sonunu düşünen kahraman olamazHe öyle de de daha çok yiyim ters tepkiyi bende demeyin öyle şimdi gidip annem de ne var ne yok gömecem
Ah bu anneler olmasaHe öyle de de daha çok yiyim ters tepkiyi bende demeyin öyle şimdi gidip annem de ne var ne yok gömecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?