- 19 Kasım 2019
- 53.641
- 136.204
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.241
ahaha aynı ben banada yeme dedikçe yiyesim geliyor zaten ondan şiştim
sonunu düşünen kahraman olamaz
Evet aylardır bulamadigim cümle bu bu işte sal gitsinsonunu düşünen kahraman olamaz
kolay gelsin canımneyse azzcık çalışayım erken kaçacam
yok yok salma sen yine slfdhksjdhfkEvet aylardır bulamadigim cümle bu bu işte sal gitsin
Yok beya gaza gelmem 30 yaşındayım daha hic diyet yapamadım aynı kilondayım ne alır be veririm yapım bu dr lar beni anlamıyor bende sorun yok kiGazı vermeyin beeee
Ooooo gelin hanım :)Günaydın :)
Yürü beee beyazımmmYok beya gaza gelmem 30 yaşındayım daha hic diyet yapamadım aynı kilondayım ne alır be veririm yapım bu dr lar beni anlamıyor bende sorun yok kiaciktim
Ben yesil fasulye yaptim dunden yaninada pilav yapicamAkşama ne yemek yapacaksınız kızlar
en iyisini yapıyorsun bence canımBu insanlar pandemide niye misafir gelmek isterlerki.. Ben red etmekten usandım
Cokmu ayıp ediyorum acaba yaaa
Iyi yapmissin Bende kimseyi koymuyorum eve kaç aydır ne ayıbı bacım sağlık buBu insanlar pandemide niye misafir gelmek isterlerki.. Ben red etmekten usandım
Gelmelerini istemiyorsan cok iyi ediyorsunBu insanlar pandemide niye misafir gelmek isterlerki.. Ben red etmekten usandım
Ne ayıbı kuzum ya boşver aynen devamBu insanlar pandemide niye misafir gelmek isterlerki.. Ben red etmekten usandım
Hoşbuldum avukat hanımmmGunaydiinlarrrr
Bal0ncuk hosgeldiiinn bizde seni ozledik yaa nerelerdeydin
Ben yesil fasulye yaptim dunden yaninada pilav yapicam
Yürürken çok fena başım dönüyor ya dün markete gideyim dedim yigilacakmis gibi hissettim yarı yolda korktum oğlan da böyle şeyler yasamadım ben yaOoooo gelin hanım :)
Yürü beee beyazımmm
Kim tutar seniiii
en iyisini yapıyorsun bence canım
Iyi yapmissin Bende kimseyi koymuyorum eve kaç aydır ne ayıbı bacım sağlık bu
Gelmelerini istemiyorsan cok iyi ediyorsun
Ne ayıbı kuzum ya boşver aynen devam
Bende geri çeviriyorum kimseye de gitmiyorum
Bir şeyi 40 gün söylersen olurmuş ağzını hayra aç ya aaaaaaaa deme böyle şeyler olmaz yapmayınHoşbuldum avukat hanımmm
Ellerine sağlıkkkkkk
Sen beni boşamayınca ben avukat arayışına girdim
Dünyalara değişmem kocamıBir şeyi 40 gün söylersen olurmuş ağzını hayra aç ya aaaaaaaa deme böyle şeyler olmaz yapmayın
Evet böyle işte evrene güzel mesajlar gönder çok iyi buDünyalara değişmem kocamı
Hoşbuldum avukat hanımmm
Ellerine sağlıkkkkkk
Sen beni boşamayınca ben avukat arayışına girdim
Cok dogru soyledinnBir şeyi 40 gün söylersen olurmuş ağzını hayra aç ya aaaaaaaa deme böyle şeyler olmaz yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?