- 19 Kasım 2019
- 53.641
- 136.201
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.261
Evet böyle işte evrene güzel mesajlar gönder çok iyi bu
Yok sana bosanmak bidaha soylersen aci biber surerim
Cok dogru soyledinn
Ayy ben daha fazla dırdırını çekemedim..
Gittim açıkça tlfında çeneni kapa sorun oğlunda.. Git şimdi oğlunla konuş dedim..
Eşimede git ananla konuş dedm..
Şimdi benden kıymetlisi yok... Kuş sütüm eksik..
Ama yermiyim yemem... Kırmızj çizgi daimi...
Bende anlamiyorum kuzum bildigin para icin kendilerini satiyorlar benimde tanidigim biri var oyle yapti ve su anda koca parasiyla hava atiyor burnu havadaZaten şu para yada çocuk için evlenen kafaları anlamıyorum.. Nasıl bir karaktersizliktir ilginç ilginç bakıyorım sadece..
Ayy insan sevmeyince cocukta istemez parasınıda
Malesef kuzum.. Yaşandı bitti saygısızcaAman Allah ım bunlar nasıl cahil insanlar. Çok üzüldüm
Ayyy evet bide öyleleri var....Bende anlamiyorum kuzum bildigin para icin kendilerini satiyorlar benimde tanidigim biri var oyle yapti ve su anda koca parasiyla hava atiyor burnu havada
Cocuk istemez olurlar mi kocadan daha cok para kopartmak icin cocukta yaparlar bunlar
Misss bugn herkes hamaratlıSulu köfte
Ayy hic sorma kocayida gorsen yani kizin yaninda igrenc duruyorMalesef kuzum.. Yaşandı bitti saygısızca
Ayyy evet bide öyleleri var....
İlginç gerçekten... Sırf bebe için o yatağa girmek.. Kız benm midem bulanır istememartık bazılarnın nasıl midesi varsa
Misss bugn herkes hamaratlı
Kızzz enişteyidemi diete soktunEşime o da. Ben detoks çorbası içiyorum haftada 3 4 gün. Diyetisyenim verdi
Hosgeldin canimmBu arada kızlar benim midem fena..
İnş pazrtesi dönüşüm bomba gibi olacak
Herifimde geliyor bugün..
Geliyor gönlümün efendisi
Kızzz yeni dediğin 2 gn olur3. Gn eskirsinHosgeldin canimm
Burada cok yeniyim ama,yoklugun belli idiben bile farkettim.
Gunaydin bu arada
gecmis olsun cokk
Haberdar edeyim bu ay pek beklemiyordum zaten amadun test yaptim koccca bir tek çızık cikti sasirdikmi? Hayir
8. Aya merhaba ✌ doktora gorunmek icin son 4 ay, hakkimiz da hayırlısı. .. en gec pzar gunune regl gelir
Kızzz enişteyidemi diete soktun
Ayy biz kocamla kısayızAy evet biz beraber yapıyoruz o da baya zayıfladı
Kızzz yeni dediğin 2 gn olur3. Gn eskirsin
Sende bizdensin
Hoşbuldum bebeğim..
Olsunnnnn negatilere yenilmiecez.. Kahrolsun negatifler...
Pozitif olmaya mahkumlarrrrrrrr
Hepimizin bünyesi farklı kuzucukCanim
Insallah kuzucum, umarim yenilmem,yenilmeyiz..hic birimiz ❤
Zaten yumurtlama donemimi cozememistim bliyon yani cok umutlu degildim ama dun buraya bir arkadas yazinca son reglmz ayni olup ilisko gunleride resmen ayni olunca acabaaaa mi dedim amaaa, beynim bana yine fake attiolsundu....
GunaydiinGünaydın kızlar nasılsınız
@Katre_g @Hadi yaaaOjej topiğimize hoşgeldiniz.. Kimse size karşılama merasimi yapmamş :)
@Derinvebebekleri kan testi verdinmi.. Gözün aydın sağlıkla ilerlesin..
Ve topiğin diğer ahalisi.. Hepinizi cok özledim
Kiz kullandim ya, hatta reglin 22 gunu idi hala krmizilik yoktuHepimizin bünyesi farklı kuzucuk
Sendemi ovulasyon kullanıyorsn
İym cnm sen nasılsınGunaydiinvalla idare eder sizler nasilsiniz
Ahhahaha kıyamam sanaaa..Kiz kullandim ya, hatta reglin 22 gunu idi hala krmizilik yokturesm falan attim size en son sinirlendim braktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?