Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aman Allah ım bunlar nasıl cahil insanlar. Çok üzüldüm

Zaten şu para yada çocuk için evlenen kafaları anlamıyorum.. Nasıl bir karaktersizliktir ilginç ilginç bakıyorım sadece..
Ayy insan sevmeyince cocukta istemez parasınıda
Bende anlamiyorum kuzum bildigin para icin kendilerini satiyorlar benimde tanidigim biri var oyle yapti ve su anda koca parasiyla hava atiyor burnu havada

Cocuk istemez olurlar mi kocadan daha cok para kopartmak icin cocukta yaparlar bunlar

Aman Allah ım bunlar nasıl cahil insanlar. Çok üzüldüm
Malesef kuzum.. Yaşandı bitti saygısızca

Bende anlamiyorum kuzum bildigin para icin kendilerini satiyorlar benimde tanidigim biri var oyle yapti ve su anda koca parasiyla hava atiyor burnu havada

Cocuk istemez olurlar mi kocadan daha cok para kopartmak icin cocukta yaparlar bunlar
Ayyy evet bide öyleleri var....
İlginç gerçekten... Sırf bebe için o yatağa girmek.. Kız benm midem bulanır istemem artık bazılarnın nasıl midesi varsa

Bu arada kızlar benim midem fena..
İnş pazrtesi dönüşüm bomba gibi olacak
Herifimde geliyor bugün..
Geliyor gönlümün efendisi
Hosgeldin canimm
Burada cok yeniyim ama,yoklugun belli idi ben bile farkettim.
Gunaydin bu arada
gecmis olsun cokk

Haberdar edeyim bu ay pek beklemiyordum zaten ama dun test yaptim koccca bir tek çızık ciktisasirdikmi? Hayir
8. Aya merhaba ✌ doktora gorunmek icin son 4 ay, hakkimiz da hayırlısı. .. en gec pzar gunune regl gelir

Kızzz yeni dediğin 2 gn olur3. Gn eskirsin
Sende bizdensin
Hoşbuldum bebeğim..
Olsunnnnn negatilere yenilmiecez.. Kahrolsun negatifler...
Pozitif olmaya mahkumlarrrrrrrr

Kızzz yeni dediğin 2 gn olur3. Gn eskirsin
Sende bizdensin
Hoşbuldum bebeğim..
Olsunnnnn negatilere yenilmiecez.. Kahrolsun negatifler...
Pozitif olmaya mahkumlarrrrrrrr
Canim

Insallah kuzucum, umarim yenilmem,yenilmeyiz..hic birimiz ❤

Zaten yumurtlama donemimi cozememistim bliyon yani cok umutlu degildim ama dun buraya bir arkadas yazinca son reglmz ayni olup ilisko gunleride resmen ayni olunca acabaaaa mi dedim amaaa, beynim bana yine fake atti olsundu....

Hepimizin bünyesi farklı kuzucuk
Sendemi ovulasyon kullanıyorsn

Gunaydiin valla idare eder sizler nasilsiniz
İym cnm sen nasılsın
Kaç yaşndasn ne kdarlık evlisin
İlk cocuğunmu

Kiz kullandim ya, hatta reglin 22 gunu idi hala krmizilik yoktu resm falan attim size en son sinirlendim braktim
Ahhahaha kıyamam sanaaa..
Kızzzz kimse bizi sinirkendiremezzz
Yakarım bu gezegeni yakarımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…