Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İym cnm sen nasılsın
Kaç yaşndasn ne kdarlık evlisin
İlk cocuğunmu

Ahhahaha kıyamam sanaaa..
Kızzzz kimse bizi sinirkendiremezzz
Yakarım bu gezegeni yakarımmmmm
24 yasindayim 2 yillik evliyim
Ilk cocuk icin deniyoruz gecen yil 6 haftalikken kalp atisi olmadgi icin kurtaj oldum yeniden basladik denemelere 2.ay bu ay

Herkese kocaman tüü naayy dııııınnn
Ben yine sabah iş yoğunluğundan öğlene gelebildim valla
Bal0ncuk Merhaba canım hoş buldumm. Yoldaş olmaya geldim

olive_bluto ay bu insanları hiç anlamıyorum ya sen zaten olmuyor diye sıkıntıya giriyorsun onlar moral vereceğine aksine daha da çok moralini düşürüyor
Yanlış anlama sakın canım senden cesaret alarak söylüyorum ama belli ki cehalet var. Kötülük yapmaya çalışmak değil de gerçekten cehaletten böyle laflar ediliyor. Çünkü aklı ve bilgisi bu konulara erişen birinin bunları söylemesi çok saçma olurdu. Söylediklerinin ne kadar saçma olduğunu farkında varırdı bence.
Sen buna ver o lafları, sıkma canını bence.

kızlar sizde benim gibi bütün gün hamilelik videoları izleyip psikolojinizi bozuyor musunuz yoksa ben tek miyim
Ben de maalesef öyleyim canım İlk denemelerim olduğu için ayrıca hevesliyim. Aylar süren bir serüvenim olursa muhtemelen bir yerden sonra bırakırım. Yoksa geçmez böyle hayat İnsanın psikolojisini çok etkiliyor kesinlikle. Ben şahsen biraz sıyırmış hissediyorum

kaçıncı ayındı senin kuzu benim 3. ayım

Ne iyi ettin.. Neşe katmışsın kuzum
Kaç yaşndasn kaç yllık evlisin
Hayırlısıyls ilk cocukmu olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…