- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.301
Canım dün kısır çekmişti, çok yedim. Hala acısını çıkarıyor benden.Ben mutfağı pek sevemiyorum yaaa
Sevdim mi kilo alıyorumm
Bebeği böyle korkutursan gelmez
25 yasındaym , 4 yıllk evlyim ikinciyi istyrm kısöet olursaİnşallah cnm
Kaç yaşndasn ne kdarlık evlisin
İlk cocuğmmu olcak
Ayyy kısıra hayır dememCanım dün kısır çekmişti, çok yedim. Hala acısını çıkarıyor benden.
Aaa maşallah 2. Cock25 yasındaym , 4 yıllk evlyim ikinciyi istyrm kısöet olursa
Evet severm çocukAyyy kısıra hayır demem
Aaa maşallah 2. Cock
Genç anne
24 yasindayim 2 yillik evliyimİym cnm sen nasılsın
Kaç yaşndasn ne kdarlık evlisin
İlk cocuğunmu
Ahhahaha kıyamam sanaaa..
Kızzzz kimse bizi sinirkendiremezzz
Yakarım bu gezegeni yakarımmmmm
Sende çıtır gelinmişsin maşallah24 yasindayim 2 yillik evliyim
Ilk cocuk icin deniyoruz gecen yil 6 haftalikken kalp atisi olmadgi icin kurtaj oldum yeniden basladik denemelere 2.ay bu ay
Günaydın kızlar nasılsınız
Katre_g Hadi yaaa Ojej topiğimize hoşgeldiniz.. Kimse size karşılama merasimi yapmamş :)
@Derinvebebekleri kan testi verdinmi.. Gözün aydın sağlıkla ilerlesin..
Ve topiğin diğer ahalisi.. Hepinizi cok özledim
Ay bu kadın beni yedi Beyazım. Yapıştırıyor bana yaftayı. Yaşım geçene kadar hap içmişim (28 yaş) benim içim çoktan çürümüş ki benim çocuğum olmazmış daha
Benim derdimden büyük Allahım var sorsun hesabını.
Ben de maalesef öyleyim canımkızlar sizde benim gibi bütün gün hamilelik videoları izleyip psikolojinizi bozuyor musunuz yoksa ben tek miyim
Ben mutfağı pek sevemiyorum yaaa
Sevdim mi kilo alıyorumm
Bebeği böyle korkutursan gelmez
kaçıncı ayındı senin kuzu benim 3. ayımBen de maalesef öyleyim canımİlk denemelerim olduğu için ayrıca hevesliyim. Aylar süren bir serüvenim olursa muhtemelen bir yerden sonra bırakırım. Yoksa geçmez böyle hayat İnsanın psikolojisini çok etkiliyor kesinlikle. Ben şahsen biraz sıyırmış hissediyorum
Ne iyi ettin.. Neşe katmışsın kuzumHerkese kocaman tüü naayy dııııınnn
Ben yine sabah iş yoğunluğundan öğlene gelebildim valla
Bal0ncuk Merhaba canım hoş buldumm. Yoldaş olmaya geldim
olive_bluto ay bu insanları hiç anlamıyorum ya sen zaten olmuyor diye sıkıntıya giriyorsun onlar moral vereceğine aksine daha da çok moralini düşürüyor
Yanlış anlama sakın canım senden cesaret alarak söylüyorum ama belli ki cehalet var. Kötülük yapmaya çalışmak değil de gerçekten cehaletten böyle laflar ediliyor. Çünkü aklı ve bilgisi bu konulara erişen birinin bunları söylemesi çok saçma olurdu. Söylediklerinin ne kadar saçma olduğunu farkında varırdı bence.
Sen buna ver o lafları, sıkma canını bence.
Ben de maalesef öyleyim canımİlk denemelerim olduğu için ayrıca hevesliyim. Aylar süren bir serüvenim olursa muhtemelen bir yerden sonra bırakırım. Yoksa geçmez böyle hayat İnsanın psikolojisini çok etkiliyor kesinlikle. Ben şahsen biraz sıyırmış hissediyorum
Yaaaa tatlişkoooooArkadaşımın kızının gözünden ben
Geç kaldınızBizim yatak bugün geliyormuş çok şükür sonunda
Geç kaldınız
Biz bebeyi yaptık diyeydin
Şükürler olsunay hic aklıma gelmedi bacım soylemezmiydim hic önümüzdeki hafta sonundan sonra ki pzt ya da salı taşınıyoruz inşallah
harikaaaa
Ya bir görsen var ya yersin yerYaaaa tatlişkooooo
BencedeNe güzel çizmiş
Ay kafayı yicem balus valla ne oraya adapte olabiliyroum ne diğer tarafa gidebiliyorum her yer koli kutu psikolojim bozuldu bacımŞükürler olsun
Tencere tava çalacaz
Lilililuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?