Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım Allah'tan fonsiyonel bir sorun yaratmadı. Sadece dış genital bölgenin görünümü için yeniden diktiler bir kısmını. Kaportayı yeniledim ben anlıcanız
Eşindeki sorun nedir tam olarak canım? Ben kendimle ilgili tüm kontrolleri yaptım ama henüz erken olduğu için eşimle ilgili bir kontrol yaptırmadık. Açıklarsan bana da bilgi olur.
Tabiki sen kazanacaksın, biz kadınlar çok güçlüyüz

Ne hikayeler var ne zorluklarla hayallerine kavuşuyorlar duyuyoruz.
Eşindeki sperm sorunuyla ilgili tam olarak ne yapılması gerekiyormuş, siz neler denediniz? Doktorların yorumu ne durumunuzla ilgili?

aynen kuzu bende 1 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz bakalım bat 27-28 ekim gibi bekliyorum heyecanla ama videolardan da vazgeçemiyorum inşallah tez zamanda gelir bebişler
Ay inşallah, senle tarihlerimiz falan hep bir uyum içinde zaten. İnş çok beklemeyiz
Videolardan ben de henüz kopamıyorum. Şu an bebeğim olsa teorik olarak tüm bilgiler var yani bende, o kadar izledim çeşit çeşit video. Sen düşün gerisini Yaşın kaç kuzum?
çok geçmiş olsun bu arada kuzu Rabbim beterinden korusun
Çok teşekkürler canım, bir sorun kalmadı iyiyim. Tüm maçlara çıkıyorum artık
Bebe Kavuşmalı video izle bacim insani sevklendiriyor ama dogum.izleme psiklojimiz önemli lazım bebelere ❤❤
Ben doğum da izliyorum, o aşamadan korkmuyorum da zaten. Hem içinde bebek olan tüm videolar güzel geliyor di mi
Çok geçmiş olsun canım...
Çok teşekkürler kuzu

Çok teşekkürler canım, bir sorun kalmadı iyiyim. Tüm maçlara çıkıyorum artık
24 yaşındayım kuzu o zaman çalışmaları beraber takip ederiz senin bat ne zamandı

Biz ilk zamanlar korunduk snea bebek istedik ve eşli kontrlle gittik.. Aklımızca hemen bebe olacak ve planlı olcaktı
Benden her türlü hormın vs herşey normal
Eşim 3 gnlük perhizle sperm örneği verdi ve sorun çıktı.. Aklına gelebilecek her türlü tedaviyi denedik.. İlaçlar zaten 2 yıldır eşimin bir organı oldu
Bunun yanı sıra bitkilerden de şifa aradık ama nasipten öteye gidilmez..
Bundan sonrası artık tüp bebe

Canım cahillik değil bu bildiğin kalbi kötü. Ben cahilliğine verdikçe daha da arttı dozu inan. Kötü olmasaydı "biz çocuk yapmayı deniyoruz istiyoruz" dediğim halde böyle konuşmazdı
Oha terbiyesiz ya,
İnsanda biraz Allah korkusu olur
Sorsan beşine beş katıyor Helal değil ki hakkım
Benim ki hastaneye gitsene diyor. Dedim gittim bende sorun yok sorun oğlunda.
Diyoki, olsun sen yine de git. Hele bak ne sorunun vvar niye çocuk olmuyor. Kabullenemiyor sorunun oğlunda olduğunu
Terbiyesiz ya?!

Aynen valla helal etme zaten ayıp günah yav

kızlar bir de alanım okul öncesi. Akademisyenim. Her gün bebek gelişimi vs anlatıyorum. Resmen içimi depreştiriyor. Bebeklere şunu yapın, bunu yapın diye diye
Ayyy formasyon alırken çocuk gelişimi dersimiz vardı aklıma o geldi
O zamanlar bende kafayı yiyordum

Merhaba arkadaşlar yazıları okuya okuya son sayfaya yeni gelebildim .Dün doğumgünü çocuğuydum prensesler gibiydim bugün yine külkedisine dönüş yaptım Bal0ncuk özlettin kendini hoşgeldin
Aaaaa niye söylemedin kızzzz pasta keserdikkkk
Nice mutlu sağlıklı yılların olsun
İnş yeni yaşın sana bebeğini getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…