- 19 Kasım 2019
- 53.641
- 136.200
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.341
İyi etmişsin kızValla benim görümce ve kaynana alttan alttan laf sokuyodu ben hiiiç düşünmeden bende sorun yok ki sorun eşimde dedim. O zamandan beri konusmuyolar
Çok açık olmuş bacımValla benim görümce ve kaynana alttan alttan laf sokuyodu ben hiiiç düşünmeden bende sorun yok ki sorun eşimde dedim. O zamandan beri konusmuyolar
Zaten çok dobra bi insanımÇok açık olmuş bacımağzına sağlık
Teşekkür ederim canım Allah'tan fonsiyonel bir sorun yaratmadı. Sadece dış genital bölgenin görünümü için yeniden diktiler bir kısmını. Kaportayı yeniledim ben anlıcanızOyyyyyyyyy
Cokkk geçmiş olsun bacım
Allah korumuş, bir daha yaşatmasın..
Kötü günler geride kaldığına göre inş en yakın zamanda gebe kalırsın
31 yaşındayım 2 senem bitti 3teym evlilikte..
2 senedir cocuk istiyorum
Bir çok ovulasyon dememem
Çatlatma iğnem ve bir negatif çipli aşılamam var.. Ama pes ettkmi hayır..
Düşsemde kalkıyorum..
Ama tabiki ben örnek alnacak biri değilim cnkü benm eşimde sperm sorunu var ve denemeye başladığım ilk günden beri bunu biliyordum buna rağmen mücadele ettm etmeye devam :). Ben kazanacam
Ay inşallah, senle tarihlerimiz falan hep bir uyum içinde zaten. İnş çok beklemeyizaynen kuzu bende 1 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz bakalım bat 27-28 ekim gibi bekliyorum heyecanla ama videolardan da vazgeçemiyoruminşallah tez zamanda gelir bebişler
Çok teşekkürler canım, bir sorun kalmadı iyiyim. Tüm maçlara çıkıyorum artıkçok geçmiş olsun bu arada kuzu Rabbim beterinden korusun
Ben doğum da izliyorum, o aşamadan korkmuyorum da zaten. Hem içinde bebek olan tüm videolar güzel geliyor di miBebe Kavuşmalı video izle bacim insani sevklendiriyor ama dogum.izleme psiklojimiz önemli lazım bebelere ❤❤
Çok teşekkürler kuzuÇok geçmiş olsun canım...
Ay inşallah, senle tarihlerimiz falan hep bir uyum içinde zaten. İnş çok beklemeyiz
Videolardan ben de henüz kopamıyorum. Şu an bebeğim olsa teorik olarak tüm bilgiler var yani bende, o kadar izledim çeşit çeşit video. Sen düşün gerisiniYaşın kaç kuzum?
24 yaşındayım kuzu o zaman çalışmaları beraber takip ederiz senin bat ne zamandıÇok teşekkürler canım, bir sorun kalmadı iyiyim. Tüm maçlara çıkıyorum artık
Biz ilk zamanlar korunduk snea bebek istedik ve eşli kontrlle gittik.. Aklımızca hemen bebe olacak ve planlı olcaktıTeşekkür ederim canım Allah'tan fonsiyonel bir sorun yaratmadı. Sadece dış genital bölgenin görünümü için yeniden diktiler bir kısmını. Kaportayı yeniledim ben anlıcanız
Eşindeki sorun nedir tam olarak canım? Ben kendimle ilgili tüm kontrolleri yaptım ama henüz erken olduğu için eşimle ilgili bir kontrol yaptırmadık. Açıklarsan bana da bilgi olur.
Tabiki sen kazanacaksın, biz kadınlar çok güçlüyüz
Ne hikayeler var ne zorluklarla hayallerine kavuşuyorlar duyuyoruz.
Eşindeki sperm sorunuyla ilgili tam olarak ne yapılması gerekiyormuş, siz neler denediniz? Doktorların yorumu ne durumunuzla ilgili?
Ay inşallah, senle tarihlerimiz falan hep bir uyum içinde zaten. İnş çok beklemeyiz
Videolardan ben de henüz kopamıyorum. Şu an bebeğim olsa teorik olarak tüm bilgiler var yani bende, o kadar izledim çeşit çeşit video. Sen düşün gerisiniYaşın kaç kuzum?
Çok teşekkürler canım, bir sorun kalmadı iyiyim. Tüm maçlara çıkıyorum artık
Ben doğum da izliyorum, o aşamadan korkmuyorum da zaten. Hem içinde bebek olan tüm videolar güzel geliyor di mi
Çok teşekkürler kuzu
Ben mutfağı pek sevemiyorum yaaa
Sevdim mi kilo alıyorumm
Bebeği böyle korkutursan gelmez
Canım cahillik değil bu bildiğin kalbi kötü. Ben cahilliğine verdikçe daha da arttı dozu inan. Kötü olmasaydı "biz çocuk yapmayı deniyoruz istiyoruz" dediğim halde böyle konuşmazdıHerkese kocaman tüü naayy dııııınnn
Ben yine sabah iş yoğunluğundan öğlene gelebildim valla
Bal0ncuk Merhaba canım hoş buldumm. Yoldaş olmaya geldim
olive_bluto ay bu insanları hiç anlamıyorum ya sen zaten olmuyor diye sıkıntıya giriyorsun onlar moral vereceğine aksine daha da çok moralini düşürüyor
Yanlış anlama sakın canım senden cesaret alarak söylüyorum ama belli ki cehalet var. Kötülük yapmaya çalışmak değil de gerçekten cehaletten böyle laflar ediliyor. Çünkü aklı ve bilgisi bu konulara erişen birinin bunları söylemesi çok saçma olurdu. Söylediklerinin ne kadar saçma olduğunu farkında varırdı bence.
Sen buna ver o lafları, sıkma canını bence.
Ben de maalesef öyleyim canımİlk denemelerim olduğu için ayrıca hevesliyim. Aylar süren bir serüvenim olursa muhtemelen bir yerden sonra bırakırım. Yoksa geçmez böyle hayat İnsanın psikolojisini çok etkiliyor kesinlikle. Ben şahsen biraz sıyırmış hissediyorum
Sorsan beşine beş katıyorİnsanda biraz Allah korkusu olur
Terbiyesiz ya?!Benim ki hastaneye gitsene diyor. Dedim gittim bende sorun yok sorun oğlunda.
Diyoki, olsun sen yine de git. Hele bak ne sorunun vvar niye çocuk olmuyor. Kabullenemiyor sorunun oğlunda olduğunu
Aynen valla helal etme zaten ayıp günah yavCanım cahillik değil bu bildiğin kalbi kötü. Ben cahilliğine verdikçe daha da arttı dozu inan. Kötü olmasaydı "biz çocuk yapmayı deniyoruz istiyoruz" dediğim halde böyle konuşmazdı
Oha terbiyesiz ya,
Sorsan beşine beş katıyorHelal değil ki hakkım
Terbiyesiz ya?!
Ayyy formasyon alırken çocuk gelişimi dersimiz vardı aklıma o geldikızlar bir de alanım okul öncesi. Akademisyenim. Her gün bebek gelişimi vs anlatıyorum. Resmen içimi depreştiriyor. Bebeklere şunu yapın, bunu yapın diye diye
Aaaaa niye söylemedin kızzzz pasta keserdikkkkMerhaba arkadaşlar yazıları okuya okuya son sayfaya yeni gelebildim.Dün doğumgünü çocuğuydum prensesler gibiydim bugün yine külkedisine dönüş yaptım Bal0ncuk özlettin kendini hoşgeldin
Evet gordum gozukuyo beyaz gibiEki Görüntüle 2709509
Bu kez çok çıkmadı fotoda ama yine var biliyor musunuz hiç sancım yok lekelenmem devam ediyor.
bende gördüm canımEki Görüntüle 2709509
Bu kez çok çıkmadı fotoda ama yine var biliyor musunuz hiç sancım yok lekelenmem devam ediyor.
canım reglde geçmiş bi kan mı versen acaba?Kizlar gec dollenme olmus olabilir mi acaba benim dun reglimin 2.gunuydu erken gebelik testinde cikmadi bide adeti duzensiz olanlardami olur gec dollenme acaba ara ara agri giriyo ama gelen giden yok normal akintim oluyo
Yok canim ya olsa cikardi diye dusunuyorum 7 8 gun gecerse gidebilirim ama simdilik umutsuzumcanım reglde geçmiş bi kan mı versen acaba?
anladım canım belkide geç döllenmedirYok canim ya olsa cikardi diye dusunuyorum 7 8 gun gecerse gidebilirim ama simdilik umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?