Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ya bir görsen var ya yersin yer
Teyziş karpuz çekirdeği yemelisin. uzayda uçma diyor
Sanırım annesi dünyanın çekirdeğinden uzaydan falan bahsetti

Bencede
Darısı bizlere inş
Paremmm

Ay kafayı yicem balus valla ne oraya adapte olabiliyroum ne diğer tarafa gidebiliyorum her yer koli kutu psikolojim bozuldu bacım
Az kaldı beyazm
Kurtuluyorsun

kaçıncı ayındı senin kuzu benim 3. ayım
Benim 2. ayım canım. Aslında 3. ayım olacaktı ama ben bir ev kazası geçirdim. Bacak aram üzerine düştüm sandalyenin sırt kısmına ve dış genital bölgemin bir kısmını dağıttım diyebilirim. Dış genital bölgeden küçük bir operasyon geçirdim. 1 ayda cinsel perhiz uyguladımo sebeple. Bunu da neden söyledim kızlarr? Dış genital bölgelerinize de iyi bakın vallahi insanın aklına gelmeyen şey başına geliyor

şimdi 2 aydır denemedeyiz bakalım. Ama ben de kesinlikle senin gibiyim. Eşim youtube hesabındaki hamilelik ve lohusalık video önerilerini gördükçe sen bütün gün home office çalışıyorum ayağına hamilelik videoları mı izliyorsun diyo düşün

Senin ilk hamileliğin mi olacak? Sen de daha yenisin benim gibi aslında. Yeniler daha heyecanlı oluyor galiba

Ne iyi ettin.. Neşe katmışsın kuzum
Kaç yaşndasn kaç yllık evlisin
Hayırlısıyls ilk cocukmu olcak
30 yaşımdayım, 1 yıllık evliyim. Yukarı da bahsettğim sebepten son 2 ayda denemeye başladık. Olursa ilk çocuk olacak, o yüzden biraz hevesliyim
Senin çocuğun var mı yoksa ilk mi olacak? Ne zamandır deniyorsun?

Darısı bizlere inş
Paremmm

Az kaldı beyazm
Kurtuluyorsun
Amin kuzum aminnn
O arkadaşımda çok kayıp yaşadı. Kaç sene sonra evladı oldu... Arkadaşım doğuma giderken eşi yoğun bakımdaydı. Eşi bir kere kızını gördü ve kızı bir aylıkken vefat etti..
Ama dimdik ayakta... Ben ona hayranım anne - kız mükemmeller

Oyyyyyyyyy
Cokkk geçmiş olsun bacım
Allah korumuş, bir daha yaşatmasın..
Kötü günler geride kaldığına göre inş en yakın zamanda gebe kalırsın
31 yaşındayım 2 senem bitti 3teym evlilikte..
2 senedir cocuk istiyorum
Bir çok ovulasyon dememem
Çatlatma iğnem ve bir negatif çipli aşılamam var.. Ama pes ettkmi hayır..
Düşsemde kalkıyorum..
Ama tabiki ben örnek alnacak biri değilim cnkü benm eşimde sperm sorunu var ve denemeye başladığım ilk günden beri bunu biliyordum buna rağmen mücadele ettm etmeye devam :). Ben kazanacam

Rabbim yavrusuna güzel ömürler versin kuzum benim hep mutlu olsun omur Allah kimseye böyle acılar yasatmasin

Oy neler atlatmış
Böyle oldukça halimize şükür diyoruz

aynen kuzu bende 1 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz bakalım bat 27-28 ekim gibi bekliyorum heyecanla ama videolardan da vazgeçemiyorum inşallah tez zamanda gelir bebişler

aynen kuzu bende 1 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz bakalım bat 27-28 ekim gibi bekliyorum heyecanla ama videolardan da vazgeçemiyorum inşallah tez zamanda gelir bebişler
Bebe Kavuşmalı video izle bacim insani sevklendiriyor ama dogum.izleme psiklojimiz önemli lazım bebelere ❤❤

Çok geçmiş olsun canım...

çok geçmiş olsun bu arada kuzu Rabbim beterinden korusun

Rabbim yavrusuna güzel ömürler versin kuzum benim hep mutlu olsun omur Allah kimseye böyle acılar yasatmasin
Aminnnn canım amin
Oy neler atlatmış
Böyle oldukça halimize şükür diyoruz
Ve hiç ilaç kullanmadı biliyor musun
Sadece psikoloğa gitti. Hala kv ile vs görüşür... Yıllık izninde olanların memleketine gider.. Torunlarını görsün... Onlarla vakit geçirsin diye...
Binlerce kez şükür halimize

Oha terbiyesiz ya,
İnsanda biraz Allah korkusu olur

Benim ki hastaneye gitsene diyor. Dedim gittim bende sorun yok sorun oğlunda.
Diyoki, olsun sen yine de git. Hele bak ne sorunun vvar niye çocuk olmuyor. Kabullenemiyor sorunun oğlunda olduğunu

Benim ki hastaneye gitsene diyor. Dedim gittim bende sorun yok sorun oğlunda.
Diyoki, olsun sen yine de git. Hele bak ne sorunun vvar niye çocuk olmuyor. Kabullenemiyor sorunun oğlunda olduğunu
Şitttt kaynanaaaaa türkçe konuşuyorum türkçeeee de kendisine

Valla benim görümce ve kaynana alttan alttan laf sokuyodu ben hiiiç düşünmeden bende sorun yok ki sorun eşimde dedim. O zamandan beri konusmuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…