Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bişey soracağım
Lakin çıldırmak üzereyim
Ben arada bir rüyamda eskiden çoook eskiden sevdiğim bir çocuk vardı onu görüyorum.
biz eşimle sevgili olduktan bir ay sonra filan bu çocuk bana açıldı meğer o da beni seviyormuş e tabi eşimle de tanışalı bir ay olmuş olsa da asla bırakamazdım ama bu durum yine de içime oturmuştu o zamanlar.
Neyse ara ara da hatırlarım eşimle de mutluyum elhamdülillah ama yav arkadaş ben bu çocuğu sürekli rüyalarımda görüyorum çıldırcam
Eşimin yüzüne bakasım gelmiyor utançtan niye böyle oluyor ya
Rüyamda da bugün mesela çocuk eşinden ayrılmış bi tane çocuğu olmuş ama bana kur yapıyor benimle görüşmeye çalışıyor filan böyle bir rüya
Başka bir rüyamda bu çocukla biz gezip dolaşıyoruz filan
Vallahi çuldırcam istemiyorum merak da etmiyorum niye özellikle son 1 senedir böyle bu durum ya

Bana bilinçaltına attığın düşünceler rüya nedeniyle farklı şekilde çıkıyormuş gibi geldi..
Sonuçta eşini sevmeseydin evlenmezdin değil mi

Kizlar gec dollenme olmus olabilir mi acaba benim dun reglimin 2.gunuydu erken gebelik testinde cikmadi bide adeti duzensiz olanlardami olur gec dollenme acaba ara ara agri giriyo ama gelen giden yok normal akintim oluyo
Bence olabilir geç döllenme ama lütfen stres yapma stresten sökülemeyebilirsin olacaksan da canım
bende gördüm canım
göz göre göre yandı yıllarım, gönlümde açan gonca, gül olmadan kırıldı seninn eserin bu yorgunn yıllarım

Sökülcem bence akşama iyice. Kesinlikle gebe değilim ama iyice sapıttı hormonlarım. Bu böyle gitmez. Tüp beybi yapayım da rahatlayayım

Bende yarin falan olurum heralde arada bi agriyo amaan saldim valla yok diye

Paresilaaa nin dediği gibi bu tip rüyalar tamamen bilinçaltında kendine bile açıklayamadığın şeylerden kaynaklı görülüyor hatta niye görüyorum diye düşündükçe daha fazla görürsün o yüzden takılmamaya çalış

hayırlısı inşallah canım ya kendimizi çok strese sokuyoruz reglmiz bile ondan dolayı şaşıyor bazen

Valla demin çocukların yaratıcılıkları nasıl geliştirilir onu anlattım. Çocuğum olsa neler yaparım ona ben

Benim de doğum günüm yarın

Bende yarin falan olurum heralde arada bi agriyo amaan saldim valla yok diye
Benim sabah karnım pır pır seğirdi bi sancıdı sonra lekelendim Akşama sökülürüm. Yarın da doktora bu test ne kız, aşılamadın mı sen beni? E ben niye hamile değilim hala ?diye bi sorarım artık
hayırlısı inşallah canım ya kendimizi çok strese sokuyoruz reglmiz bile ondan dolayı şaşıyor bazen
Herkes fazlasıyla şaşkın kuzum Ben, adetim, test
Lekenlenme regl öncesi gibi mi

O da bi tuhaf Az bişey değil ama anormal. İlaç kullanınca böyle oldu herhalde diyeceğim de geçen ay aynı ilaçları kullandım ilk günden yoğun yoğun olmuştu. Her ay değişebilir tabii bu tip şeyler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…