- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.361
Çok teşekkür ederim inşallah inşallahAaaaa niye söylemedin kızzzz pasta keserdikkkk
Nice mutlu sağlıklı yılların olsun
İnş yeni yaşın sana bebeğini getirir
Aaa iyi ki doğmuşsun canımMerhaba arkadaşlar yazıları okuya okuya son sayfaya yeni gelebildim.Dün doğumgünü çocuğuydum prensesler gibiydim bugün yine külkedisine dönüş yaptım @Bal0ncuk özlettin kendini hoşgeldin
Bana bilinçaltına attığın düşünceler rüya nedeniyle farklı şekilde çıkıyormuş gibi geldi..Ya kızlar bişey soracağım
Lakin çıldırmak üzereyim
Ben arada bir rüyamda eskiden çoook eskiden sevdiğim bir çocuk vardı onu görüyorum.
biz eşimle sevgili olduktan bir ay sonra filan bu çocuk bana açıldı meğer o da beni seviyormuş e tabi eşimle de tanışalı bir ay olmuş olsa da asla bırakamazdım ama bu durum yine de içime oturmuştu o zamanlar.
Neyse ara ara da hatırlarım eşimle de mutluyum elhamdülillah ama yav arkadaş ben bu çocuğu sürekli rüyalarımda görüyorum çıldırcam
Eşimin yüzüne bakasım gelmiyor utançtan niye böyle oluyor ya
Rüyamda da bugün mesela çocuk eşinden ayrılmış bi tane çocuğu olmuş ama bana kur yapıyor benimle görüşmeye çalışıyor filan böyle bir rüya
Başka bir rüyamda bu çocukla biz gezip dolaşıyoruz filan
Vallahi çuldırcam istemiyorum merak da etmiyorum niye özellikle son 1 senedir böyle bu durum ya
Bence olabilir geç döllenme ama lütfen stres yapma stresten sökülemeyebilirsin olacaksan da canımKizlar gec dollenme olmus olabilir mi acaba benim dun reglimin 2.gunuydu erken gebelik testinde cikmadi bide adeti duzensiz olanlardami olur gec dollenme acaba ara ara agri giriyo ama gelen giden yok normal akintim oluyo
bende gördüm canım
Bende yarin falan olurum heralde arada bi agriyo amaan saldim valla yok diyeBence olabilir geç döllenme ama lütfen stres yapma stresten sökülemeyebilirsin olacaksan da canım
göz göre göre yandı yıllarım, gönlümde açan gonca, gül olmadan kırıldı seninn eserin bu yorgunn yıllarım
Sökülcem bence akşama iyice. Kesinlikle gebe değilim ama iyice sapıttı hormonlarım. Bu böyle gitmez. Tüp beybi yapayım da rahatlayayım
Ya kızlar bişey soracağım
Lakin çıldırmak üzereyim
Ben arada bir rüyamda eskiden çoook eskiden sevdiğim bir çocuk vardı onu görüyorum.
biz eşimle sevgili olduktan bir ay sonra filan bu çocuk bana açıldı meğer o da beni seviyormuş e tabi eşimle de tanışalı bir ay olmuş olsa da asla bırakamazdım ama bu durum yine de içime oturmuştu o zamanlar.
Neyse ara ara da hatırlarım eşimle de mutluyum elhamdülillah ama yav arkadaş ben bu çocuğu sürekli rüyalarımda görüyorum çıldırcam
Eşimin yüzüne bakasım gelmiyor utançtan niye böyle oluyor ya
Rüyamda da bugün mesela çocuk eşinden ayrılmış bi tane çocuğu olmuş ama bana kur yapıyor benimle görüşmeye çalışıyor filan böyle bir rüya
Başka bir rüyamda bu çocukla biz gezip dolaşıyoruz filan
Vallahi çuldırcam istemiyorum merak da etmiyorum niye özellikle son 1 senedir böyle bu durum ya
hayırlısı inşallah canım ya kendimizi çok strese sokuyoruz reglmiz bile ondan dolayı şaşıyor bazenBence olabilir geç döllenme ama lütfen stres yapma stresten sökülemeyebilirsin olacaksan da canım
göz göre göre yandı yıllarım, gönlümde açan gonca, gül olmadan kırıldı seninn eserin bu yorgunn yıllarım
Sökülcem bence akşama iyice. Kesinlikle gebe değilim ama iyice sapıttı hormonlarım. Bu böyle gitmez. Tüp beybi yapayım da rahatlayayım
Lekenlenme regl öncesi gibi miEki Görüntüle 2709509
Bu kez çok çıkmadı fotoda ama yine var biliyor musunuz hiç sancım yok lekelenmem devam ediyor.
Heyyoooooooo
Ayyy formasyon alırken çocuk gelişimi dersimiz vardı aklıma o geldi
O zamanlar bende kafayı yiyordum
Aaaaa niye söylemedin kızzzz pasta keserdikkkk
Nice mutlu sağlıklı yılların olsun
İnş yeni yaşın sana bebeğini getirir
hayırlısı inşallah canım ya kendimizi çok strese sokuyoruz reglmiz bile ondan dolayı şaşıyor bazen
aynen öyle gerçektenKendimizi o kadar regl olmayayım diye şartlandırıyoruz ki reglimiz gelmiyor bile.
Benim sabah karnım pır pır seğirdi bi sancıdı sonra lekelendimBende yarin falan olurum heralde arada bi agriyo amaan saldim valla yok diye
Herkes fazlasıyla şaşkın kuzumhayırlısı inşallah canım ya kendimizi çok strese sokuyoruz reglmiz bile ondan dolayı şaşıyor bazen
O da bi tuhafLekenlenme regl öncesi gibi mi
Bende bugun ögrendim hamile oldugumuBen burayı tek başıma günlük gibi kullanacağım sanırım
Demir oranım 5
Yarın dahiliye uzmanına gidip yeni bir tedaviye başlayacağız.
İyi akşamlar ccanikkIyi akşamlar kızlar
Ay evet haber vermedi demi bak merak ettim şimdiDerinvebebekleri kan tahlili yaptıracaktın bugün. Yaptırdın mı? Sonuç çıktı mı!? Bem gözden kaçırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?