Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 yas. 3 bucuk yildir evliyim. 2. ay sayilir. ilk ay pek aktif degildim. esim il disindaydi
2) yumurtlama takibi yapmadim.
3)ozel olarak degerlendirdigim gunler yok
4) iliskiden sonra dikkat ettigim bi sey olmadi. dus almak disinda.
5) bata 10 gun kala erken gebelikte hafif silik cikti. bata 5 gun kala betadan ogrendim. 28 gunde bir regl oluyorum.
6) belirtilerim uyku hali. minik kramplar ve eksi yemek istemem. ilk gebeligimde de ayniydi. eksiden normalde hic hoslanmam

30 yas. 3 bucuk yildir evliyim. 2. ay sayilir. ilk ay pek aktif degildim. esim il disindaydi
2) yumurtlama takibi yapmadim.
3)ozel olarak degerlendirdigim gunler yok
4) iliskiden sonra dikkat ettigim bi sey olmadi. dus almak disinda.
5) bata 10 gun kala erken gebelikte hafif silik cikti. bata 5 gun kala betadan ogrendim. 28 gunde bir regl oluyorum.
6) belirtilerim uyku hali. minik kramplar ve eksi yemek istemem. ilk gebeligimde de ayniydi. eksiden normalde hic hoslanmam

net kesilince 50 defa atmis oldum. silinmiyo da.

25 yaşındayım.1 yıldır evliyim. Yumurtlamayı uygulama ile takip ediyorum. Her ay değerlendirmeye çalıştım

insallah canim. bata kac gun var
Benimki karışık gibi biraz 38-39 günde bir olduğum aylara göre son 5
33-34 gğnde bir olduğum aylara göreyse bat geçti
Düzenli olmadığı için bilemiyorum regl ağrılarım arada var koyulaşmayan silik pozitif lh testlerim var ki vücutta lh hep olduğu için tabiki güvenemem
Göğüs ağrılarım var her reglde öyle zaten benim
Pazartesi test vercem kan artık Allah Kerim olan olmuştur zaten de sonucu göreceğim
İki aydır yumurtlama testi ile takip ediyordum baktım geriliyorum bu ay da yapmim nasılsa o testlerle de olmuyor dedim bu ay sakin kalayım dedim ama yok bu bata yaklaştıkça kadınlar kulübü kazan ben kepçe fellik fellik konu geziyorum çok bakıyorum bu stresle bebiş gelir mi dersen de sanmıyorum

Muayene oldum cok yeni sağdan ve soldan yumurtlamissin rahim ve diğer bölümler sorunsuz kese alanini gördu ama cok erken sata gore dedi gornek icin beta bakalim uygun mu ddi. TSH ŞEKER VE KAN GRUBU baktı ilk olarak.

BETA hastane degerlerine gore 1.500 3. Hafta olarak aliyor 117 cikti benim. Doktor dedi her hastanenin beta degeri farkli suan 1 haftalik gibi görünüyor bizim değerlere gore ancak baska hastanede kan verdiginde degerin yuksek olarak goreceksin bu yuzdrn 3 haftalik varsin suanda bizim degere takilma dedi. Tamam dedim.

Tsh gebelik dönemimle uyumlu normalde troit hastasiyim ama.cikmadi troit. Sabah 5 de cok aciktik bebegimle sanirom bu gece yemeleri beni mahvedick tombik anne olcam 1 tane pogca ayran yemistim ona ragmen kan sekrim açlık ve tokluk baya iyi cikti. Tokluk 90 di her sey güzel cıktı ilk kontrole gore.

Haftaya gidip diger testleri yaptircam detaylı ama bugun birde babanneyi götürdük doktora o yüzden coo yorulmuştum daha iyi bir doktor bulup gidicem

Kisacasi sorun yok canim

Ay evet haber vermedi demi bak merak ettim şimdi
Geldim kuzum babannesiyle hastaneye gittikde onun ameliyatlık isleri vardi bende dokgora giriverdim tum gun surdu sonra yemek memek baya bir yoruldum eve geldim resmen bayıldım uyudum simdi kalktim vallaha.

Doktor dedi 117 Betan ancak hastane degerlerimiz 3 haftayi 1.500 alior ama bu dogru degil oncelikle onu soyleyim 1 haftalık değil bebeğin dedi kesenin olustugu yer cok blli ancak suan görünmüyor dedi. Sağdan ve soldan yumurtlamisim sag yumurtaligim cok büyükmus digerine nazaran daha buyuk bir yumurta atmissin yada aynı anda catlamis olabilirler dedi yumurtalık takibi yapicaz düzenli dedi.

TSH ve sekerim cok ii cikti hicbir sorun yok. Baska doktora gidicem diger testler için hastaneler ccok kalabalik prof doct ariyorum alsanxakta yada gaziemirde ozel saglik sigortam var ful kapsamlı bugun hastanede pertim cikti

Hayırlı olsun

Paresilaaa betam 117 canim ancak doktor hastane degerlerine bakma şunda betan 3 haftalık olarak kabul et dedi tmm dedim haftaya carsamba yada cuma prof bulup gidicem tüm testleri yaptircam yine bilgi veririm
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…