- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.461
Sıcak tut kuzum üşüttün mü ki YaKızlar reglim dün değil ondan evvelki gün bitti. Ve akşamdan beri inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum şu an belime vurdu, çok ağrıyor hem kasık hem bel hiç iyi değilim neden oluyor bu böyle
Bilmiyorum ya çok ağrıyorSıcak tut kuzum üşüttün mü ki Ya
Tşk ederim canımDeğerleri iyi ileri hızı biraz düşük aşırı düşük değil tabi yükselirse iyi olur
Gunaydin canimGünaydın
Betaya baktirmaya gittim kanimi alan hanımefendi diyor ki neden sürekli baktırıyorsunuz kanamaniz mi oldu yok dedim bende artışa mi bakiyorsunuz o zaman diyor allammm yarabbimmm
Canm sorun yık sayınız hızınız iyiAttım canım bakar mısın @baloncu
Herkes bebişini sağlıkla büyütsün inşallah kuzumDoğurmuştur oda bence doğurmasa şuan 44 haftalık hamile olması lazımson adet tarihi şubat olanlar doğurdu veya doğurmak üzeredir baktım birkaç kişi var ilk sayfada ama kim doğurmuş doğurmamış bilemiyorum tabi kuzum
Hahahaha burası dutluktuBuralar resmen dutluktu ya ilk aranıza katılmak için yazdığım zaman daha 1000 mesaj varken bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdimyüzbini geçmiş şuan mesaj sayısı
Gözünüz aydın hayırlı olsuntopik sahibini etiketleyemedim. ben hamileyim. kan testinden sonuc aldim.
Gözün aydın canmMuayene oldum cok yeni sağdan ve soldan yumurtlamissin rahim ve diğer bölümler sorunsuz kese alanini gördu ama cok erken sata gore dedi gornek icin beta bakalim uygun mu ddi. TSH ŞEKER VE KAN GRUBU baktı ilk olarak.
BETA hastane degerlerine gore 1.500 3. Hafta olarak aliyor 117 cikti benim. Doktor dedi her hastanenin beta degeri farkli suan 1 haftalik gibi görünüyor bizim değerlere gore ancak baska hastanede kan verdiginde degerin yuksek olarak goreceksin bu yuzdrn 3 haftalik varsin suanda bizim degere takilma dedi. Tamam dedim.
Tsh gebelik dönemimle uyumlu normalde troit hastasiyim ama.cikmadi troit. Sabah 5 de cok aciktik bebegimle sanirom bu gece yemeleri beni mahvedick tombik anne olcam1 tane pogca ayran yemistim ona ragmen kan sekrim açlık ve tokluk baya iyi cikti. Tokluk 90 di her sey güzel cıktı ilk kontrole gore.
Haftaya gidip diger testleri yaptircam detaylı ama bugun birde babanneyi götürdük doktora o yüzden coo yorulmuştum daha iyi bir doktor bulup gidicem
Kisacasi sorun yok canim
Kuzum üşütmüşsündür mevsim geçişleri sıcsk tut kendiniKızlar reglim dün değil ondan evvelki gün bitti. Ve akşamdan beri inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum şu an belime vurdu, çok ağrıyor hem kasık hem bel hiç iyi değilim neden oluyor bu böyle
Senden 2 yaş büyüğüm ve senin 2. BebenBen hastanenin kayıtlarına gore hala 29 yaşındaymışım
Içim den gelmedi değil ha anladı da sonra sustu allahtanböyle yapsaydın beyazım
Canm sorun yık sayınız hızınız iyi
Ama morfolojiye bakılmzmş
Neden?
Herkes bebişini sağlıkla büyütsün inşallah kuzum
Hahahaha burası dutluktu
Ben hala yerimde sayıyorum papim
Gözünüz aydın hayırlı olsun
Gözün aydın canm
Sağlıkla ilerlesin inş
Kuzum üşütmüşsündür mevsim geçişleri sıcsk tut kendini
Senin tek seferde iki tane olacak ama naberSenden 2 yaş büyüğüm ve senin 2. Beben
Evet şu durumda oturup ağlayabilirim
Ay Allah duysun sesiniSenin tek seferde iki tane olacak ama naber
Bence tamamen şans...Kızlar erken menopoz genetik midir
Bu aralar sık sık karşıma çıkıyor menopoz ile ilgili konular. Merak ettim..
Ben hormon testi yapmıştım her şey normaldi ama amh bakmamışlardı. Aklıma takıldı. Annem 46-47 yaşında hala regl görüyor halamda aynı yaşta oda hala regl oluyor, yani ailede erken menopoz yok, bende de yoktur herhalde dimi
Kafayı yicem en son
BencedeeeCumartesi çalışmak nedir ya
Bilemedim olabilir gibi sonuçta anne kız hamilelikleri genelde birbirine çok benziyor.Kızlar erken menopoz genetik midir
Bu aralar sık sık karşıma çıkıyor menopoz ile ilgili konular. Merak ettim..
Ben hormon testi yapmıştım her şey normaldi ama amh bakmamışlardı. Aklıma takıldı. Annem 46-47 yaşında hala regl görüyor halamda aynı yaşta oda hala regl oluyor, yani ailede erken menopoz yok, bende de yoktur herhalde dimi
Kafayı yicem en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?