Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Betaya baktirmaya gittim kanimi alan hanımefendi diyor ki neden sürekli baktırıyorsunuz kanamaniz mi oldu yok dedim bende artışa mi bakiyorsunuz o zaman diyor allammm yarabbimmm
böyle yapsaydın beyazım

Attım canım bakar mısın @baloncu
Canm sorun yık sayınız hızınız iyi
Ama morfolojiye bakılmzmş
Neden?

Herkes bebişini sağlıkla büyütsün inşallah kuzum

Buralar resmen dutluktu ya ilk aranıza katılmak için yazdığım zaman daha 1000 mesaj varken bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim yüzbini geçmiş şuan mesaj sayısı
Hahahaha burası dutluktu
Ben hala yerimde sayıyorum papim

topik sahibini etiketleyemedim. ben hamileyim. kan testinden sonuc aldim.
Gözünüz aydın hayırlı olsun
Gözün aydın canm
Sağlıkla ilerlesin inş

Kızlar reglim dün değil ondan evvelki gün bitti. Ve akşamdan beri inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum şu an belime vurdu, çok ağrıyor hem kasık hem bel hiç iyi değilim neden oluyor bu böyle
Kuzum üşütmüşsündür mevsim geçişleri sıcsk tut kendini

Içim den gelmedi değil ha anladı da sonra sustu allahtan

Kızlar erken menopoz genetik midir
Bu aralar sık sık karşıma çıkıyor menopoz ile ilgili konular. Merak ettim..
Ben hormon testi yapmıştım her şey normaldi ama amh bakmamışlardı. Aklıma takıldı. Annem 46-47 yaşında hala regl görüyor halamda aynı yaşta oda hala regl oluyor, yani ailede erken menopoz yok, bende de yoktur herhalde dimi
Kafayı yicem en son

Senin tek seferde iki tane olacak ama naber
Ay Allah duysun sesini
İnşallaahhh

Bence tamamen şans...

Cumartesi çalışmak nedir ya
Bencedeee

Bilemedim olabilir gibi sonuçta anne kız hamilelikleri genelde birbirine çok benziyor.
Ama tabi yaşam standartlarını da düşünmek lazım bunlarında hormonları etkilediğini düşünüyorum, yani beslenme tarzımız, soluduğumuz hava bile aynı kalitede değil 20, 30 sene öncesi ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…