Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
At cnm bende bakaym

Haklısın miniğim ama bulaşm boşver..

Lprc bende bilmiyorum kuzum

Beni sen ilgilendiriyorsun bebeğim

Devaamm go go
Merak etmiştim oysaki baloncuğum sonuçta beraber gün sayıyorduk birkaç ay önce sürekli takip etmediğim için kim naptı bilmiyorumda neyse artık kuzum rabbim topikte bekleyen sende dahil herkese en kısa sürede nasip etsin

Ay bebem yok diye eski sevdiceğimi mi görüyorum ya acaba hakket olur mu olur vallahi bu psikoloji yedi bitirdi beni kaç gündğr yine ya

Ayy kıyamam sana tatlişşş
Cerennurrr neyaptı acaba..o senle peş peşeydi

Ay bebem yok diye eski sevdiceğimi mi görüyorum ya acaba hakket olur mu olur vallahi bu psikoloji yedi bitirdi beni kaç gündğr yine ya
çılgın sen..
Senden beklenir

Allam karnımda bişeyler oluyo ya regl ya bebiş Zaten başka bi ihtimal yok dimş gahahsjhsjsj
Bebe olmayıncada regl olup kurtulalım derdine giriyoruz

çılgın sen..
Senden beklenir

Bir an önce regl olalım ki bir an önce de yumurtlama tarihimiz gelsin, çalışmalara başlayalım istiyoruz

Kiz bende gecen gun luciferi gördüm ruyamds hshsshsh bide sevgiliydik ne manaysa

Eklentiler

• Screenshot_20201024-000049.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20201024-000110.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 35

çılgın sen..
Senden beklenir

Doğurmuştur oda bence doğurmasa şuan 44 haftalık hamile olması lazım son adet tarihi şubat olanlar doğurdu veya doğurmak üzeredir baktım birkaç kişi var ilk sayfada ama kim doğurmuş doğurmamış bilemiyorum tabi kuzum

Buralar resmen dutluktu ya ilk aranıza katılmak için yazdığım zaman daha 1000 mesaj varken bu kadar büyüyeceğini tahmin etmezdim yüzbini geçmiş şuan mesaj sayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…