- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.421
Merak etmiştim oysaki baloncuğumAt cnm bende bakaym
Haklısın miniğim ama bulaşm boşver..
Lprc bende bilmiyorum kuzum
Beni sen ilgilendiriyorsun bebeğim
Devaamm go go
Ay bebem yok diye eski sevdiceğimi mi görüyorum ya acaba hakket olur mu olur vallahi bu psikoloji yedi bitirdi beni kaç gündğr yine yaHeyooooo bebeğimmmmm
Legoşumm bu bebesizlik psikolojisi sana
Ah kuzum senin içinde daha zordur
Anaaamm hani pastalarımız
Minikkkk neler oluyorrrrr sakin ollll
İyi akşamlar beyazımmmmm
Hıııı şimdi anladımmmmm
Söyleyecek cok şey varda susuyorum....
Allah kavuştursun kuzummmmm
Ama sonundaki cümleye bittim
Kızzz enişte ordan gelene kadar düz duvara tırmanacak
Benceeedeeee...
Neyse o kedi buraya gelecek
Töbeeee estf töbeeee
Kız böle şeler konuşmaaa töbe töbeee
Hahahaha cukulatammmmm
Hep böyle mutlu olllll
Geldi beyazım cok şükürrrr
Ayy kıyamam sana tatlişşşMerak etmiştim oysaki baloncuğumsonuçta beraber gün sayıyorduk birkaç ay önce sürekli takip etmediğim için kim naptı bilmiyorumda neyse artık kuzum rabbim topikte bekleyen sende dahil herkese en kısa sürede nasip etsin
Ay bebem yok diye eski sevdiceğimi mi görüyorum ya acaba hakket olur mu olur vallahi bu psikoloji yedi bitirdi beni kaç gündğr yine ya
Bebe olmayıncada regl olup kurtulalım derdine giriyoruzAllam karnımda bişeyler oluyo ya regl ya bebişZaten başka bi ihtimal yok dimş gahahsjhsjsj
Bir an önce regl olalım ki bir an önce de yumurtlama tarihimiz gelsin, çalışmalara başlayalım istiyoruzAyy kıyamam sana tatlişşş
Cerennurrr neyaptı acaba..o senle peş peşeydi
çılgın sen..
Senden beklenir
Bebe olmayıncada regl olup kurtulalım derdine giriyoruz
Kiz bende gecen gun luciferi gördüm ruyamds hshsshshYa kızlar bişey soracağım
Lakin çıldırmak üzereyim
Ben arada bir rüyamda eskiden çoook eskiden sevdiğim bir çocuk vardı onu görüyorum.
biz eşimle sevgili olduktan bir ay sonra filan bu çocuk bana açıldı meğer o da beni seviyormuş e tabi eşimle de tanışalı bir ay olmuş olsa da asla bırakamazdım ama bu durum yine de içime oturmuştu o zamanlar.
Neyse ara ara da hatırlarım eşimle de mutluyum elhamdülillah ama yav arkadaş ben bu çocuğu sürekli rüyalarımda görüyorum çıldırcam
Eşimin yüzüne bakasım gelmiyor utançtan niye böyle oluyor ya
Rüyamda da bugün mesela çocuk eşinden ayrılmış bi tane çocuğu olmuş ama bana kur yapıyor benimle görüşmeye çalışıyor filan böyle bir rüya
Başka bir rüyamda bu çocukla biz gezip dolaşıyoruz filan
Vallahi çuldırcam istemiyorum merak da etmiyorum niye özellikle son 1 senedir böyle bu durum ya
Merakından sormuştur kiz ben olsam bende sorardimBetaya baktirmaya gittim kanimi alan hanımefendi diyor ki neden sürekli baktırıyorsunuz kanamaniz mi oldu yok dedim bende artışa mi bakiyorsunuz o zaman diyor allammm yarabbimmm
Attım canım bakar mısınAt cnm bende bakaym
Devaamm go go
At cnm bende bakaym
Devaamm go goattim canım bakar mısın @Bal0ncuk
Ekledim canımNerde testin canım
Çok sağolAyy musmutlu bir yıl olsun ❤iyi ki doğduuun
Kız o mantıklı ama hahahahahaKiz bende gecen gun luciferi gördüm ruyamds hshsshshbide sevgiliydik ne manaysa
Doğurmuştur oda bence doğurmasa şuan 44 haftalık hamile olması lazımAyy kıyamam sana tatlişşş
Cerennurrr neyaptı acaba..o senle peş peşeydi
çılgın sen..
Senden beklenir
Bebe olmayıncada regl olup kurtulalım derdine giriyoruz
Allaaaam sen affet hem lucifer hem rüyalar filan sonumuz hayrolsun çocuk çocuk derken ne hale gelmiş bilinçaltlarımızOiiyy nasil yakisikli bshshsua
Benim bilinc altim baska seyler istiyor artik hshshajakag kocaaam nerdesin kocaaamAllaaaam sen affet hem lucifer hem rüyalar filan sonumuz hayrolsun çocuk çocuk derken ne hale gelmiş bilinçaltlarımız
Hahahah senim bilinçaltın normal çalışıyor ama bak kuzumBenim bilinc altim baska seyler istiyor artik hshshajakag kocaaam nerdesin kocaaam
Allah kavuştursun kardeşBenim bilinc altim baska seyler istiyor artik hshshajakag kocaaam nerdesin kocaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?