Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim döngüm iyice şaştı 2gun once yumurtlamam gerekiyordu uygulamaya gore ovulasyon testi yapiyorum daha pik felan yok ortada

hep mutlu olalım bebeğimmm

Olmadigi günlerinde acısını cikardim

Kürtaj oluyorsa olur demiş bazıları bide ah ah
O zaman adam gibi korunsun töbe yaaaa

Benim döngüm iyice şaştı 2gun once yumurtlamam gerekiyordu uygulamaya gore ovulasyon testi yapiyorum daha pik felan yok ortada
Kuzum böylece pikin hep aynı olmadığını anlamş oluyorz... Bak gördnmü

hep mutlu olalım bebeğimmm
Hep birlikte canım prenses

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni gelişmeler yeni hamişler ve yeni doğum yapanlar var mı bakalım
Papimmmmm kuzummmm
İyiyizzz.. Sen nasılsınnn
Beybimi nasılll

Olmadigi günlerinde acısını cikardim
hergn alışmş adam yinede özler

Merhaba bizim sperm testini de yorumlayabilir mısınız anladiginiz kadarıyla

Kızlar bir ay önce hastanede kan vermiştim yorgunluk, halsizlik, vücut ağrısı şikayetiyle. Şimdi forumda konuları okurken aklıma bişey takıldı, kendi kan değerlerime bir bakayım dedim. Bu lpcr değeri nedir acaba, bileniniz var mı? Referans aralığına göre bende aşırı yüksek çıkmış. İnternette pıhtılaşma falan bişeyler yazıyor ama plcr diye çıkıyor, bu isimle çıkmıyor. Kötü bir durumu acaba?

Eklentiler

• IMG_20201023_223646.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20201023_223705.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 35
Hee zabanan okumustum ama oralari okumamıştım stolk baslasin

Çok şükür kuzum ağlıyor emiyor uyuyor derken gün geçiyor şuan ağlıyor mesela benden hemen sonra hamile kalanlardan hiç haber yok mu kız ve yeni hamile haberleri yok mu

Aynen oyle canim test yapmaya devam pik gorene kadar

Bana bilinçaltına attığın düşünceler rüya nedeniyle farklı şekilde çıkıyormuş gibi geldi..
Sonuçta eşini sevmeseydin evlenmezdin değil mi
Tabi ki öyle sadece özellikle sebepsiz yere çıkması deli ediyor beni eşimle severek evlendik senelrce bekledik şimdi de gayet mutluyuz evliliğimin ilk yılları daha sancılıydı ama o zamanlar bile görmeyip şimdi görünce kendime çok kızıyorum
Evet öok mantıklı geldi bu da sürekli bir anlam aramaya çalıştığım için aşkında düşünmüş oluyorum
Resmen bilinçaltım beninle oyun oynuyor hain pislik

Merhaba bizim sperm testini de yorumlayabilir mısınız anladiginiz kadarıyla
At cnm bende bakaym

Aynen ya saçmalığa bakar mısın Baloncum ya, düzgün korunmasın hamile kalabilir kürtaj yapabilir oh ne ala
Haklısın miniğim ama bulaşm boşver..

Lprc bende bilmiyorum kuzum

Çok şükür kuzum ağlıyor emiyor uyuyor derken gün geçiyor şuan ağlıyor mesela benden hemen sonra hamile kalanlardan hiç haber yok mu kız ve yeni hamile haberleri yok mu
Beni sen ilgilendiriyorsun bebeğim

Aynen oyle canim test yapmaya devam pik gorene kadar
Devaamm go go

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…