- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.401
Heyooooo bebeğimmmmm
Legoşumm bu bebesizlik psikolojisi sana
Ah kuzum senin içinde daha zordur
Anaaamm hani pastalarımız
Minikkkk neler oluyorrrrr sakin ollll
İyi akşamlar beyazımmmmm
Hıııı şimdi anladımmmmm
Söyleyecek cok şey varda susuyorum....
Allah kavuştursun kuzummmmm
Ama sonundaki cümleye bittim
Kızzz enişte ordan gelene kadar düz duvara tırmanacak
Benceeedeeee...
Neyse o kedi buraya gelecek
Töbeeee estf töbeeee
Kız böle şeler konuşmaaa töbe töbeee
Hahahaha cukulatammmmm
Hep böyle mutlu olllll
Geldi beyazım cok şükürrrr
Olmadigi günlerinde acısını cikardimHeyooooo bebeğimmmmm
Legoşumm bu bebesizlik psikolojisi sana
Ah kuzum senin içinde daha zordur
Anaaamm hani pastalarımız
Minikkkk neler oluyorrrrr sakin ollll
İyi akşamlar beyazımmmmm
Hıııı şimdi anladımmmmm
Söyleyecek cok şey varda susuyorum....
Allah kavuştursun kuzummmmm
Ama sonundaki cümleye bittim
Kızzz enişte ordan gelene kadar düz duvara tırmanacak
Benceeedeeee...
Neyse o kedi buraya gelecek
Töbeeee estf töbeeee
Kız böle şeler konuşmaaa töbe töbeee
Hahahaha cukulatammmmm
Hep böyle mutlu olllll
Geldi beyazım cok şükürrrr
O zaman adam gibi korunsun töbe yaaaaKürtaj oluyorsa olur demiş bazıları bide ah ah
Kuzum böylece pikin hep aynı olmadığını anlamş oluyorz... Bak gördnmüBenim döngüm iyice şaştı 2gun once yumurtlamam gerekiyordu uygulamaya gore ovulasyon testi yapiyorum daha pik felan yok ortada
Hep birlikte canım prenseshep mutlu olalım bebeğimmm
Papimmmmm kuzummmmKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni gelişmeler yeni hamişler ve yeni doğum yapanlar var mı bakalım
Olmadigi günlerinde acısını cikardim
Merhaba bizim sperm testini de yorumlayabilir mısınız anladiginiz kadarıylaMerhaba, a, b ve c nin toplamı spermin hareket derecesi. İleri hareket yavaş hareket gibi oranları ifade ediyor. %50nin üstünde olması isteniyor toplamın. Testin adı spermiogram testi. Biz özel laboratuvarda yaptırdık dr önerdi. Sperm miktarı konsantrasyonu hareketliliği gibi değerleri belirleyen bir test. önce bir dr ile görüşebilirsiniz ya da bu testi yapan bir yere direkt başvurun. en az 3 en fazla 7gün önce boşalma olması lazım. Yani spermin erkek vücudunda belli bir olgunluğa erişmesi ancak geçkin sperm olmaması gerekiyormuş. Eğer eşin yapılsın istiyorsa hiç vakit kaybetmeyin bence. Sorun yoksa içiniz rahat eder, sorun varsa bir an önce çözüm bulunur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Keçiboynuzuna yeni başladık, etkisini bilemiyorum ama çok öneren oldu
Ozlicek tabiO zaman adam gibi korunsun töbe yaaaa
Kuzum böylece pikin hep aynı olmadığını anlamş oluyorz... Bak gördnmü
Hep birlikte canım prenses
Papimmmmm kuzummmm
İyiyizzz.. Sen nasılsınnn
Beybimi nasılll
hergn alışmş adam yinede özler
Aynen ya saçmalığa bakar mısın Baloncum ya, düzgün korunmasın hamile kalabilir kürtaj yapabilir oh ne alaO zaman adam gibi korunsun töbe yaaaa
Hanki konuuuuuuuAynen ya saçmalığa bakar mısın Baloncum ya, düzgün korunmasın hamile kalabilir kürtaj yapabilir oh ne ala
Nerde testin canımMerhaba bizim sperm testini de yorumlayabilir mısınız anladiginiz kadarıyla
Hanki konuuuuuuu
Hee zabanan okumustum ama oralari okumamıştım stolk baslasinAnnesi gizli gizli eşimin yemeklerine ilaç koyuyor.
Merhabalar. Konu biraz uzun ama fikirlerinize ihtiyacım var . 3 aylık evliyim, eşimin annesi ve abisiyle birlikte yaşıyoruz. Evliliğimin 3. Haftasında bir gece eşim aşırı alkollü şekilde eve geldi. Evde abisiyle büyük bir tartışma yaşadı. Ertesi sabah ben eşime kahve yaparken annesi mutfağa...www.kadinlarkulubu.com
Hanki konuuuuuuu
Bak buuBunun farkındayım zaten o sebeple 1 hafta önce kürtaj oldum
Bi tanesinde bekarken olmus bi denesinde evlendikten sonra gerçi ne zaman yapmıs beni ilgilendirmez ama bi yavruya kıymak bu kadar kolay olmamalıHee zabanan okumustum ama oralari okumamıştım stolk baslasin
Çok şükür kuzum ağlıyor emiyor uyuyor derken gün geçiyor şuan ağlıyor meselaO zaman adam gibi korunsun töbe yaaaa
Papimmmmm kuzummmm
Beybimi nasılll
Aynen oyle canim test yapmaya devam pik gorene kadarO zaman adam gibi korunsun töbe yaaaa
Papimmmmm kuzummmm
Beybimi nasılll
E yuhhh beee kaynanasina cahil diyor ama kendi pek akilli masallahBi tanesinde bekarken olmus bi denesinde evlendikten sonra gerçi ne zaman yapmıs beni ilgilendirmez ama bi yavruya kıymak bu kadar kolay olmamalı
Tabi ki öyle sadece özellikle sebepsiz yere çıkması deli ediyor beni eşimle severek evlendik senelrce bekledik şimdi de gayet mutluyuz evliliğimin ilk yılları daha sancılıydı ama o zamanlar bile görmeyip şimdi görünce kendime çok kızıyorumBana bilinçaltına attığın düşünceler rüya nedeniyle farklı şekilde çıkıyormuş gibi geldi..
Sonuçta eşini sevmeseydin evlenmezdin değil mi
Evet öok mantıklı geldi bu da sürekli bir anlam aramaya çalıştığım için aşkında düşünmüş oluyorumParesilaaa nin dediği gibi bu tip rüyalar tamamen bilinçaltında kendine bile açıklayamadığın şeylerden kaynaklı görülüyor hatta niye görüyorum diye düşündükçe daha fazla görürsün o yüzden takılmamaya çalış
At cnm bende bakaymMerhaba bizim sperm testini de yorumlayabilir mısınız anladiginiz kadarıyla
Haklısın miniğim ama bulaşm boşver..Aynen ya saçmalığa bakar mısın Baloncum ya, düzgün korunmasın hamile kalabilir kürtaj yapabilir oh ne ala
Lprc bende bilmiyorum kuzumKızlar bir ay önce hastanede kan vermiştim yorgunluk, halsizlik, vücut ağrısı şikayetiyle. Şimdi forumda konuları okurken aklıma bişey takıldı, kendi kan değerlerime bir bakayım dedim. Bu lpcr değeri nedir acaba, bileniniz var mı? Referans aralığına göre bende aşırı yüksek çıkmış. İnternette pıhtılaşma falan bişeyler yazıyor ama plcr diye çıkıyor, bu isimle çıkmıyor. Kötü bir durumu acaba?
Beni sen ilgilendiriyorsun bebeğimÇok şükür kuzum ağlıyor emiyor uyuyor derken gün geçiyor şuan ağlıyor meselabenden hemen sonra hamile kalanlardan hiç haber yok mu kız ve yeni hamile haberleri yok mu
Devaamm go goAynen oyle canim test yapmaya devam pik gorene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?