Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşk olsun kız bir alışırsan gidemezsin biliyormuydun bunu
Anıtkabir sanki başka bir şehir gibi ankarada çok farklı bir havası var gelirsen gezeriz kuzu
Ben denizsiz yaşayamam bir kaç sene sonra Ege ye taşınacağım, 45 ten sonra falanda Karadeniz
gezeriz tabi

Morfoloji var canım olmaz mı

Ben denizsiz yaşayamam bir kaç sene sonra Ege ye taşınacağım, 45 ten sonra falanda Karadeniz
gezeriz tabi
Ben de urlaya bayılıyorum white bizim de ilerdeki planımız yani emeklilikte oraya gitmek bir de motorsiklet alcam deri montlar zımbalı adama da saçını uzattircam onu arkama atıp gezcem

Ben de urlaya bayılıyorum white bizim de ilerdeki planımız yani emeklilikte oraya gitmek bir de motorsiklet alcam deri montlar zımbalı adama da saçını uzattircam onu arkama atıp gezcem
Hayale gelll inşallah olur kuzucum
Ama neden zımba neden deri mont gözümde hemen siyah canlandı

Hayale gelll inşallah olur kuzucum
Ama neden zımba neden deri mont gözümde hemen siyah canlandı
Bilmiyorum ki ya ben yaslanmaktan biraz korkuyorum galiba o zaman da bir heyecan olsun genç görüşelim benim adam kel kalmazsa o zamana kadar saçlarını uzattircam herşey yaşlı görünmemek için galiba

Bilmiyorum ki ya ben yaslanmaktan biraz korkuyorum galiba o zaman da bir heyecan olsun genç görüşelim benim adam kel kalmazsa o zamana kadar saçlarını uzattircam herşey yaşlı görünmemek için galiba
cıvıl cıvıl giyinin daha genç olursunuz ifil ifil elbiseler hasır şapkalar ayyy yaz gelsin beeeaahhh

Yeni favori dizim
Evde boş boş oturursam tabi, son zamanlarda hiç bir şey yapasım yok, plan program herşeyi salladım ama güzel dizi, anne olmak isteyip olamayan, sürekli düşük yapan, 3 çocukla idare etmeye çalısan, veeee kariyeri için çocuk istemeyen bi kadın ama kocası çok istiyor ve kadın hamile

Selam tatlişko

Bu aralar herkes bu diziye sarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…