- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.501
Ben denizsiz yaşayamamAşk olsun kız bir alışırsan gidemezsin biliyormuydun bunu
Anıtkabir sanki başka bir şehir gibi ankarada çok farklı bir havası var gelirsen gezeriz kuzu
Morfoloji var canım olmaz mıböyle yapsaydın beyazım
Canm sorun yık sayınız hızınız iyi
Ama morfolojiye bakılmzmş
Neden?
Herkes bebişini sağlıkla büyütsün inşallah kuzum
Hahahaha burası dutluktu
Ben hala yerimde sayıyorum papim
Gözünüz aydın hayırlı olsun
Gözün aydın canm
Sağlıkla ilerlesin inş
Kuzum üşütmüşsündür mevsim geçişleri sıcsk tut kendini
Darısı bize inşallah miniğimmmBaloncumBal0ncuk bi tane kızla konuştum anneler grubuydu WhatsApp ta.
7 yıl bebekleri olmamıs 2 tüp bebek denemesi var 2.de tutmuş, erkek infertilitesi.
Her iki tüp denemesi toplam 20 bin tuttu tuttu dedi.
Şu an ikiz erkekleri var
Korkma kızzzzikiz ben de istiyordum çok zor diyip korkuttular
Ayyyy regl sersemliği ile görmemişmiyimmmMorfoloji var canım olmaz mı
İnşallah, aynen korkulacak ne var bende ikiz istiyorum, varsın zorluyorsa bebelerim zorlasin beniDarısı bize inşallah miniğimmm
Korkma kızzzz
Ben de urlaya bayılıyorum white bizim de ilerdeki planımız yani emeklilikte oraya gitmek bir de motorsiklet alcam deri montlar zımbalı adama da saçını uzattircam onu arkama atıp gezcemBen denizsiz yaşayamambir kaç sene sonra Ege ye taşınacağım, 45 ten sonra falanda Karadeniz
gezeriz tabi
Rengl mi oldun. :/ Bende bekliyorum bakalımAyyyy regl sersemliği ile görmemişmiyimmm
Dimi. inşallah nasip olur isteyen herkeseİnşallah, aynen korkulacak ne var bende ikiz istiyorum, varsın zorluyorsa bebelerim zorlasin beni
Hayale gelllBen de urlaya bayılıyorum white bizim de ilerdeki planımız yani emeklilikte oraya gitmek bir de motorsiklet alcam deri montlar zımbalı adama da saçını uzattircam onu arkama atıp gezcem
Bilmiyorum ki ya ben yaslanmaktan biraz korkuyorum galiba o zaman da bir heyecan olsun genç görüşelim benim adam kel kalmazsa o zamana kadarHayale gelllinşallah olur kuzucum
Ama neden zımba neden deri mont gözümde hemen siyah canlandı
cıvıl cıvıl giyinin daha genç olursunuz ifil ifil elbiseler hasır şapkalar ayyy yaz gelsin beeeaahhhBilmiyorum ki ya ben yaslanmaktan biraz korkuyorum galiba o zaman da bir heyecan olsun genç görüşelim benim adam kel kalmazsa o zamana kadarsaçlarını uzattircam herşey yaşlı görünmemek için galiba
Selam tatlişkoSelam güzeller
Bu aralar herkes bu diziye sarmış
Yeni favori dizim
Evde boş boş oturursam tabi, son zamanlarda hiç bir şey yapasım yok, plan program herşeyi salladım ama güzel dizi, anne olmak isteyip olamayan, sürekli düşük yapan, 3 çocukla idare etmeye çalısan, veeee kariyeri için çocuk istemeyen bi kadın ama kocası çok istiyor ve kadın hamile
Selam tatlişko
Bu aralar herkes bu diziye sarmış
İyiyim cikolatam.. Sen nasılsnnaber kuzuucm
Benden kırmızı kart çıktı bileBugun regl gunum,beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?