Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyiyim canım çok şükür biraz ağırlaşma dışında iyiyim

Kıyamam kuzum yaa inşallah sagsalim bebisin olacak kucağına alacaksin kokusunu içine çekeceksin çok tatlis bir anne olacaksın tez zamanda

Çok haklısın ama benim yapımda öyledir bir sorun varsa hemen çözeyim küslük varsa hemen halledeyim filan isterim böyle terbiye oluyorumdur belki
tez canlilik var. farkettim canim. ama bazen sabirla beklenilen her sey en guzeli en degerlisi oluyo insanin hayatinda. kimbilir belki Yaradan senin sabredisini seviyodur, belki senin dualarini isitmek hosuna gidiyodur. ben inaniyorum kaderinde yazili saat dakikada geleck bebisin

Amin canim=)

O benim gercek luciferim hshshsh

At onları at bende pozitif çıkan gebelik testimi atamıyordum

Amin inşallah canım benim

Keşke unutulmasa ya hadi ilk günler zor oluyor bebeğe alışmak dikişler filan derken ama düzen oturunca bir haber verilse fena olmaz sanki sonuçta burda beraber gün saydık beraber öğrendik sevincide hüznüde paylaşacağız beraber,
Bebeğe gelince oda ağlıyor emiyor uyuyor uyanıyor derken günler geçiyor canım dün topikteki ilk zamanlar geldi aklıma duygulandım daha dün gibi kan testi sonucu bekliyorduk devlet meselesine dönmüştü ben diyordum hamile değilim bence siz diyordunuz hamilesin şimdi doğdu 4 gün sonra 40 ı çıkacak hatta zaman su misali , rabbim tez zamanda sana ve topikteki herkese nasip etsin arada girip ilk sayfadan kontrol ediyorum hamile kalan var mı diye inşAllah bir gün girdiğimde o güzel emoji ile karşılaşmak nasip olur beraber gün sayarız ve hamilelik doğum bebek bakma konusunda yardımlaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…