- 19 Aralık 2019
- 1.544
- 1.313
- 83
- 35
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.541
Iyiyim canım çok şükür biraz ağırlaşma dışında iyiyimDikkat et kendine...
Bende evi toparlayacaktım. Çekmeceler falan. Düşük zamanındaki belgeleri ultrason görüntülerini buldum
Hiç bakmamıştım.
Pıhtı dedikleri bebeğimin kafası bariz belli... İçim çok kötü oldu... Atacaktım.... Ama elim varmıyor atmaya...
Moral alt üst oldu
Eh işte sen nasılsın canım
Kıyamam kuzum yaa inşallah sagsalim bebisin olacak kucağına alacaksin kokusunu içine çekeceksin çok tatlis bir anne olacaksın tez zamandaDikkat et kendine...
Bende evi toparlayacaktım. Çekmeceler falan. Düşük zamanındaki belgeleri ultrason görüntülerini buldum
Hiç bakmamıştım.
Pıhtı dedikleri bebeğimin kafası bariz belli... İçim çok kötü oldu... Atacaktım.... Ama elim varmıyor atmaya...
Moral alt üst oldu
Çok az kaldı geri sayıma ve mutluluğa güzel anneIyiyim canım çok şükür biraz ağırlaşma dışında iyiyim
Valla az kaldı canım önümüzdeki hafta gidicem doktora bakalım ne dicek 8.ci aya girdik bakalımÇok az kaldı geri sayıma ve mutluluğa güzel anne
tez canlilik var. farkettim canim. ama bazen sabirla beklenilen her sey en guzeli en degerlisi oluyo insanin hayatinda. kimbilir belki Yaradan senin sabredisini seviyodur, belki senin dualarini isitmek hosuna gidiyodur. ben inaniyorum kaderinde yazili saat dakikada geleck bebisinÇok haklısın ama benim yapımda öyledir bir sorun varsa hemen çözeyim küslük varsa hemen halledeyim filan isterim böyle terbiye oluyorumdur belki
Hayırlı haberlerle geleceksinValla az kaldı canım önümüzdeki hafta gidicem doktora bakalım ne dicek 8.ci aya girdik bakalım
Amin canim=)böyle yapsaydın beyazım
Canm sorun yık sayınız hızınız iyi
Ama morfolojiye bakılmzmş
Neden?
Herkes bebişini sağlıkla büyütsün inşallah kuzum
Hahahaha burası dutluktu
Ben hala yerimde sayıyorum papim
Gözünüz aydın hayırlı olsun
Gözün aydın canm
Sağlıkla ilerlesin inş
Kuzum üşütmüşsündür mevsim geçişleri sıcsk tut kendini
Amin canimmmm (=Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah
Tam 24 saat oldu mu canımKizlar az once tekrar beta verdim supruz yapmak için merkezde dun 117 çıkmıştı şimdi 176 deger yukselmesi normal mi 24 saatte
O benim gercek luciferim hshshshSelam tatlım.
Ben iyiyim hala aynıyım bıraktığın yerdeyim.
Büyük ihtimal doğum yaptılar ancak bizi unuttular yazmıyorlar
Sen nasılsın keyfin nasıl bebiş nasıl
Merhaba, kan tahlili yaptırabilirsin. D vitamini vs değerlerine baktırabilirsin...
Kocişler duymasın ama lucifer de lucifer yani
Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle ilerlesin..
Oh oh iyi iyi değerlerin fıstık katlanarak artsın. Zaten son regl zamanını baz alıyorlar tam olarak günü saptayamadıkları için
Tekrar tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canım
Ben niye 33 üm
Yaşıma göre amh düşük olduğu için doktor sormuştu aile de var mı diye. Genetikte olabiliyormuş
Hayalimmmmm
Gelmesin 9 ay 10 gün boyunca canım
Selam fıstık hala hamile değilim
Sen nasılsın
At onları at bende pozitif çıkan gebelik testimi atamıyordumDikkat et kendine...
Hiç bakmamıştım.
Moral alt üst oldu
Amin inşallah canım benimtez canlilik var. farkettim canim. ama bazen sabirla beklenilen her sey en guzeli en degerlisi oluyo insanin hayatinda. kimbilir belki Yaradan senin sabredisini seviyodur, belki senin dualarini isitmek hosuna gidiyodur. ben inaniyorum kaderinde yazili saat dakikada geleck bebisin
At onları at bende pozitif çıkan gebelik testimi atamıyordum
Keşke unutulmasa yaSelam tatlım.
Ben iyiyim hala aynıyım bıraktığın yerdeyim.
Büyük ihtimal doğum yaptılar ancak bizi unuttular yazmıyorlar
Sen nasılsın keyfin nasıl bebiş nasıl
Merhaba, kan tahlili yaptırabilirsin. D vitamini vs değerlerine baktırabilirsin...
Kocişler duymasın ama lucifer de lucifer yani
Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle ilerlesin..
Oh oh iyi iyi değerlerin fıstık katlanarak artsın. Zaten son regl zamanını baz alıyorlar tam olarak günü saptayamadıkları için
Tekrar tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canım
Ben niye 33 üm
Yaşıma göre amh düşük olduğu için doktor sormuştu aile de var mı diye. Genetikte olabiliyormuş
Hayalimmmmm
Gelmesin 9 ay 10 gün boyunca canım
Selam fıstık hala hamile değilim
Sen nasılsın
Yok muuuu gerçekten sendeeee.Heyyooo nabıyonuz gençlernerde bizim tembel tosbağalar yok mu yeni hamişler mesela artık ben varım derrrmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?