Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
duzensiz olmasi da ayrica stres yapiyodur bebegim. gercekten stres durumunu minimuma indirmen lazim. olacaksa zaten olacak. olmayacaksa canina yazik.ki anne olmayi en cok hakedenleri biz topikdekiler bile biliyosak Yaradan hayli hayli biliyodur. sadece uygun zamanin gelmesi lazim

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni gelişmeler yeni hamişler ve yeni doğum yapanlar var mı bakalım
Selam tatlım.
Ben iyiyim hala aynıyım bıraktığın yerdeyim.
Büyük ihtimal doğum yaptılar ancak bizi unuttular yazmıyorlar
Sen nasılsın keyfin nasıl bebiş nasıl
Merhaba bende bu yıl hamilelik istiyorum beni fe ekler mısınız bat 6 kasım. Folik asitten başka yapılması gereken neler var acaba bilgi verir misimiz
Merhaba, kan tahlili yaptırabilirsin. D vitamini vs değerlerine baktırabilirsin...
Kiz bende gecen gun luciferi gördüm ruyamds hshsshsh bide sevgiliydik ne manaysa
Kocişler duymasın ama lucifer de lucifer yani
net kesilince 50 defa atmis oldum. silinmiyo da.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle ilerlesin..
Paresilaaa betam 117 canim ancak doktor hastane degerlerine bakma şunda betan 3 haftalık olarak kabul et dedi tmm dedim haftaya carsamba yada cuma prof bulup gidicem tüm testleri yaptircam yine bilgi veririm
Oh oh iyi iyi değerlerin fıstık katlanarak artsın. Zaten son regl zamanını baz alıyorlar tam olarak günü saptayamadıkları için
Tekrar tebrikler canım
Kızlar reglim dün değil ondan evvelki gün bitti. Ve akşamdan beri inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum şu an belime vurdu, çok ağrıyor hem kasık hem bel hiç iyi değilim neden oluyor bu böyle
Çok geçmiş olsun canım
Ben hastanenin kayıtlarına gore hala 29 yaşındaymışım
Ben niye 33 üm
Yaşıma göre amh düşük olduğu için doktor sormuştu aile de var mı diye. Genetikte olabiliyormuş
Ben denizsiz yaşayamam bir kaç sene sonra Ege ye taşınacağım, 45 ten sonra falanda Karadeniz
gezeriz tabi
Hayalimmmmm
Bugun regl gunum,beklemedeyim
Gelmesin 9 ay 10 gün boyunca canım
Selam kizceler nasılsınız napionuz var mı değişiklik buralarda
Selam fıstık hala hamile değilim
Sen nasılsın

Ben uzanıyorum öyle dün hsg oldum ölüyorum sandım ağrıdan sancidan gece boyu hastanedeydim şimdide evde uzanıyorum ve sanırım tüplerin biri tıkalı açıklama yapmadı Dr kendi Dr un yapar açıklamayı benim yapmam uygun olmaz dedi iki haftaya kadar rapor çıkacakmış Dr a gostercem bakalım sakin anestezisiz cektirmeyin hsg yi çok fena mahvoldum

Çok haklısın ama benim yapımda öyledir bir sorun varsa hemen çözeyim küslük varsa hemen halledeyim filan isterim böyle terbiye oluyorumdur belki

Ya makineden makineye değişyor galiba 3 kollu bi zımbırtı varmış anestezisiz o ağrıtmıyormuş galiba neyse çok çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar çıksın inşallah

Ya makineden makineye değişyor galiba 3 kollu bi zımbırtı varmış anestezisiz o ağrıtmıyormuş galiba neyse çok çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar çıksın inşallah
Amin inşallah bu normal bidigimiz röntgen makinası el yordamıyla oldu herşey ama ben mahvoldum

Aaa anestezi almadın mı
Anestezi olmayınca çok canın yanıyor diyorlar
Tıkalı olduğunu nerden anladın belki değildir
Bol bol dinlen canım

Ekranda gördüm tüpün birine ilaç gitti diğerine gitmedi uzanıyorum hiç kalkmadan valla kuzum
Dikkat et kendine...
Bende evi toparlayacaktım. Çekmeceler falan. Düşük zamanındaki belgeleri ultrason görüntülerini buldum
Hiç bakmamıştım.
Pıhtı dedikleri bebeğimin kafası bariz belli... İçim çok kötü oldu... Atacaktım.... Ama elim varmıyor atmaya...
Moral alt üst oldu
Kızlar nasılsınız
Eh işte sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…