- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.054
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.521
duzensiz olmasi da ayrica stres yapiyodur bebegim. gercekten stres durumunu minimuma indirmen lazim. olacaksa zaten olacak. olmayacaksa canina yazik.ki anne olmayi en cok hakedenleri biz topikdekiler bile biliyosak Yaradan hayli hayli biliyodur. sadece uygun zamanin gelmesi lazimBenimki karışık gibi biraz 38-39 günde bir olduğum aylara göre son 5
33-34 gğnde bir olduğum aylara göreyse bat geçti
Düzenli olmadığı için bilemiyorum regl ağrılarım arada var koyulaşmayan silik pozitif lh testlerim var ki vücutta lh hep olduğu için tabiki güvenemem
Göğüs ağrılarım var her reglde öyle zaten benim
Pazartesi test vercem kan artık Allah Kerim olan olmuştur zaten de sonucu göreceğim
İki aydır yumurtlama testi ile takip ediyordum baktım geriliyorum bu ay da yapmim nasılsa o testlerle de olmuyor dedim bu ay sakin kalayım dedim ama yok bu bata yaklaştıkça kadınlar kulübü kazan ben kepçe fellik fellik konu geziyorum çok bakıyorum bu stresle bebiş gelir mi dersen de sanmıyorum
tesekkur ederimHayırlı olsun
Hala hamile degilim hshshshSelam kizceler nasılsınız napionuz var mı değişiklik buralarda
Olacak inşallah oda bende değilimHala hamile degilim hshshshsen nasilsin
Selam tatlım.Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz yeni gelişmeler yeni hamişler ve yeni doğum yapanlar var mı bakalım
Merhaba, kan tahlili yaptırabilirsin. D vitamini vs değerlerine baktırabilirsin...Merhaba bende bu yıl hamilelik istiyorum beni fe ekler mısınız bat 6 kasım. Folik asitten başka yapılması gereken neler var acaba bilgi verir misimiz
Kocişler duymasın ama lucifer de lucifer yaniKiz bende gecen gun luciferi gördüm ruyamds hshsshshbide sevgiliydik ne manaysa
Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle ilerlesin..net kesilince 50 defa atmis oldum. silinmiyo da.
Oh oh iyi iyi değerlerin fıstık katlanarak artsın. Zaten son regl zamanını baz alıyorlar tam olarak günü saptayamadıkları içinParesilaaa betam 117 canim ancak doktor hastane degerlerine bakma şunda betan 3 haftalık olarak kabul et dedi tmm dedim haftaya carsamba yada cuma prof bulup gidicem tüm testleri yaptircam yine bilgi veririm
Çok geçmiş olsun canımKızlar reglim dün değil ondan evvelki gün bitti. Ve akşamdan beri inanılmaz kasık ağrısı yaşıyorum şu an belime vurdu, çok ağrıyor hem kasık hem bel hiç iyi değilim neden oluyor bu böyle
Ben niye 33 ümBen hastanenin kayıtlarına gore hala 29 yaşındaymışım
Yaşıma göre amh düşük olduğu için doktor sormuştu aile de var mı diye. Genetikte olabiliyormuşKızlar erken menopoz genetik midir
Bu aralar sık sık karşıma çıkıyor menopoz ile ilgili konular. Merak ettim..
Ben hormon testi yapmıştım her şey normaldi ama amh bakmamışlardı. Aklıma takıldı. Annem 46-47 yaşında hala regl görüyor halamda aynı yaşta oda hala regl oluyor, yani ailede erken menopoz yok, bende de yoktur herhalde dimi
Kafayı yicem en son
HayalimmmmmBen denizsiz yaşayamambir kaç sene sonra Ege ye taşınacağım, 45 ten sonra falanda Karadeniz
gezeriz tabi
Gelmesin 9 ay 10 gün boyunca canımBugun regl gunum,beklemedeyim
Selam fıstık hala hamile değilimSelam kizceler nasılsınız napionuz var mı değişiklik buralarda
Ben uzanıyorum öyle dün hsg oldum ölüyorum sandım ağrıdan sancidan gece boyu hastanedeydim şimdide evde uzanıyorum ve sanırım tüplerin biri tıkalı açıklama yapmadı Dr kendi Dr un yapar açıklamayı benim yapmam uygun olmaz dedi iki haftaya kadar rapor çıkacakmış Dr a gostercem bakalım sakin anestezisiz cektirmeyin hsg yi çok fena mahvoldumSelam tatlım.
Ben iyiyim hala aynıyım bıraktığın yerdeyim.
Büyük ihtimal doğum yaptılar ancak bizi unuttular yazmıyorlar
Sen nasılsın keyfin nasıl bebiş nasıl
Merhaba, kan tahlili yaptırabilirsin. D vitamini vs değerlerine baktırabilirsin...
Kocişler duymasın ama lucifer de lucifer yani
Hayırlı olsun canım, sağlıkla sıhhatle ilerlesin..
Oh oh iyi iyi değerlerin fıstık katlanarak artsın. Zaten son regl zamanını baz alıyorlar tam olarak günü saptayamadıkları için
Tekrar tebrikler canım
Çok geçmiş olsun canım
Ben niye 33 üm
Yaşıma göre amh düşük olduğu için doktor sormuştu aile de var mı diye. Genetikte olabiliyormuş
Hayalimmmmm
Gelmesin 9 ay 10 gün boyunca canım
Selam fıstık hala hamile değilim
Sen nasılsın
İyiyim cikolatam.. Sen nasılsn
Benden kırmızı kart çıktı bile
Çok haklısın ama benim yapımda öyledir bir sorun varsa hemen çözeyim küslük varsa hemen halledeyim filan isterim böyle terbiye oluyorumdur belkiduzensiz olmasi da ayrica stres yapiyodur bebegim. gercekten stres durumunu minimuma indirmen lazim. olacaksa zaten olacak. olmayacaksa canina yazik.ki anne olmayi en cok hakedenleri biz topikdekiler bile biliyosak Yaradan hayli hayli biliyodur. sadece uygun zamanin gelmesi lazim
Ya makineden makineye değişyor galiba 3 kollu bi zımbırtı varmış anestezisiz o ağrıtmıyormuş galiba neyse çok çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar çıksın inşallahBen uzanıyorum öyle dün hsg oldum ölüyorum sandım ağrıdan sancidan gece boyu hastanedeydim şimdide evde uzanıyorum ve sanırım tüplerin biri tıkalı açıklama yapmadı Dr kendi Dr un yapar açıklamayı benim yapmam uygun olmaz dedi iki haftaya kadar rapor çıkacakmış Dr a gostercem bakalım sakin anestezisiz cektirmeyin hsg yi çok fena mahvoldum
Amin inşallah bu normal bidigimiz röntgen makinası el yordamıyla oldu herşey ama ben mahvoldumYa makineden makineye değişyor galiba 3 kollu bi zımbırtı varmış anestezisiz o ağrıtmıyormuş galiba neyse çok çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlar çıksın inşallah
Aaa anestezi almadın mıBen uzanıyorum öyle dün hsg oldum ölüyorum sandım ağrıdan sancidan gece boyu hastanedeydim şimdide evde uzanıyorum ve sanırım tüplerin biri tıkalı açıklama yapmadı Dr kendi Dr un yapar açıklamayı benim yapmam uygun olmaz dedi iki haftaya kadar rapor çıkacakmış Dr a gostercem bakalım sakin anestezisiz cektirmeyin hsg yi çok fena mahvoldum
Ekranda gördüm tüpün birine ilaç gitti diğerine gitmedi uzanıyorum hiç kalkmadan valla kuzumAaa anestezi almadın mı
Anestezi olmayınca çok canın yanıyor diyorlar
Tıkalı olduğunu nerden anladın belki değildir
Bol bol dinlen canım
İyiyiz sen nasilsinKızlar nasılsınız
Dikkat et kendine...Ekranda gördüm tüpün birine ilaç gitti diğerine gitmedi uzanıyorum hiç kalkmadan valla kuzum
Eh işte sen nasılsın canımKızlar nasılsınız
Çok şükür canım iyiyimİyiyiz sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?