Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ağzından bal damlıyor
Bu dört pik aynı ay içerisindr değil mi?
Bak şimdi meraktan yine test yaptım. Hemde iki tane. Test çizgisi silikleşmiş ama bi tık çok değil. Yani çatlama oldu mu şimdi?
Evet bi ayin icinde 4 den fszla pik gördüm . Siliklesmisse pik olmus yani catlama olmus o günleri degerlendir mutlaka arkadan arkaya bence

Çok haklısın üzüntü mutluluk her birlikte.. Ama herkesin düşüncesi farklı... İyi olsunlarda varsın haber vermesinler... 40 ı mı çıkacak.. Bak sen ya zaman ne çabuk geçiyor
Benim için onu bol bol kokla annesi...
Amin canım amin...
Bazen umutsuzluğa kapılsam da orda göreceğim 2020 olur 2021 olur 2022 olur ama Allahın izni ile inşallah olur
Heyyooo nabıyonuz gençlernerde bizim tembel tosbağalar yok mu yeni hamişler mesela artık ben varım derrrmişim
Sonunda ki dermişim olmasa ne güzel olurdu

Koklarım kuzum evet 40ı çıkacak ALLAH izin verirse ve senin bu doğuma gittiğim gece paylaştığın şarkı var ya o gün gece baya üst üste onu dinledim ben şimdide bizim kız dinliyor evde tekken bir işim olunca dursun diye açıyorum dinliyor kulak verip inanıyorum rabbim nasip edecek kuzum dualarımdasınız

Bugun dr a gidecektin demi olive_bluto hayırlı haberlerle gel
Gebe değilim beyazım :) Doktorum rapor çıkarttı iğne ile yumurta geliştirip aşılama yapacağız tekrar inşallah. Bunu 2-3 kez deneyeceğiz. Baktık olmuyor tüp beybiş ❤

Gebe değilim beyazım :) Doktorum rapor çıkarttı iğne ile yumurta geliştirip aşılama yapacağız tekrar inşallah. Bunu 2-3 kez deneyeceğiz. Baktık olmuyor tüp beybiş ❤
En güzeli en sağlıklısı en güzel zamanda çalsin kapıyı olivem Rabbim yardımcın olsun bebiş de hemen gelsin insallah

Allahım bunu duymak ne büyük mutluluk
Teyzesi yer onu
Amin canım amin Allahım her isteyene nasip etsin

En üstteki en yenisi ama hepsi çok yakın birbirine zaten yumurtlama testlerim böyle t c den daha koyu olmalı yada zamanla rengi koyulaşmalı gebelik için biliyorum tabi,maksat arşiv olsun bata son 5 şu anda elimde de yumurtlama testi kalmadı bittiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…