- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.027
- 83
- 32
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.581
Aynen 24 saat olmutu canimTam 24 saat oldu mu canım
Keşke bunlar gebelik testi olsaydıEki Görüntüle 2710170 En üstteki en yenisi ama hepsi çok yakın birbirine zaten yumurtlama testlerim böyle t c den daha koyu olmalı yada zamanla rengi koyulaşmalı gebelik için biliyorum tabi,maksat arşiv olsun bata son 5 şu anda elimde de yumurtlama testi kalmadı bittiiii
Tabiki normal canım maşallahKizlar az once tekrar beta verdim supruz yapmak için merkezde dun 117 çıkmıştı şimdi 176 deger yukselmesi normal mi 24 saatte
Nasıl negatif demekmişAminn Allah razı olsun kuzumm
Aminn inşallah.
Bu arada testin öyle çıkması da negatif demekmiş hem eczacım hem doktorum söyledi :)
En en yakın zamanda hamilelik testini de paylaşacaksın eminim canımEki Görüntüle 2710170 En üstteki en yenisi ama hepsi çok yakın birbirine zaten yumurtlama testlerim böyle t c den daha koyu olmalı yada zamanla rengi koyulaşmalı gebelik için biliyorum tabi,maksat arşiv olsun bata son 5 şu anda elimde de yumurtlama testi kalmadı bittiiii
Allahımmmmm keşke ya keşke keşkeKeşke bunlar gebelik testi olsaydı
Bal damlayan ağızları severim hep bal yemesini dilerimTabiki normal canım maşallah
Nasıl negatif demekmiş
Tamam çok koyu değil ama vardı yani koyu renk
En en yakın zamanda hamilelik testini de paylaşacaksın eminim canım
Nurummm iyiz cnmSelam kizceler nasılsınız napionuz var mı değişiklik buralarda
Çikommmm morallern yerindemibende iyiyimmmm
İyi cnm sen nasılsnKızlar nasılsınız
Bu görmceler varya.. Sinsirella..Görümcem kocamı dolduruşa getirmeye çalışıyor bana karşı
Oooooooooooo kimleri görüommmmmmmHeyyooo nabıyonuz gençlernerde bizim tembel tosbağalar yok mu yeni hamişler mesela artık ben varım derrrmişim
Bu cok şekerrrrrrrr cok tatlişşşşEki Görüntüle 2710099
Bal0ncuk Instagramdan gordum aldim ama daha bebek yok ortada
Cok sirindi dayanamadim
Olivemm.. İçimden geçenleri biliyorsun demi.. Cokça seviyorm seniGebe değilim beyazım :) Doktorum rapor çıkarttı iğne ile yumurta geliştirip aşılama yapacağız tekrar inşallah. Bunu 2-3 kez deneyeceğiz. Baktık olmuyor tüp beybiş ❤
LegoşşşşşEki Görüntüle 2710170 En üstteki en yenisi ama hepsi çok yakın birbirine zaten yumurtlama testlerim böyle t c den daha koyu olmalı yada zamanla rengi koyulaşmalı gebelik için biliyorum tabi,maksat arşiv olsun bata son 5 şu anda elimde de yumurtlama testi kalmadı bittiiii
Sagol kuzumTabiki normal canım maşallah
Hayirli aksamlar canimİyi akşamlar güzellerimmmm
Naber cnmHayirli aksamlar canim
Hastayım ben şu sıralar evi saldım çat kapı geliyorBu görmceler varya.. Sinsirella..
Ne yaptı
Madem beğenmiyor o zaman gelmesin..Hastayım ben şu sıralar evi saldım çat kapı geliyor
Ev dağınıkmış
Geç kahvaltı yapıyorm o saatte kahvaltı yapılır mı
Neden evde böyle giyiniyor ondan hasta olrr tabi
VS vs
Eşimde kız geceden beri hastaydı kusa kusa bi hal oldu demiş daha ne demiş bilmiyorum tabi, bunları hem eşime söylemis hemde gelip bana anlatıyor :)
Eşim hiç konuyu açmadı
Bi dahakine dicem benle derdiniz ne adamı doldurmak yerine neden bana söylemiyorsun ayrıca evimden sanane
Dr okul fena yoruyor beni haftada bir Dr a izin alıyorum okuldan sürekli izin almam sıkıntı oluyor falan filan işte sen napiosun nasilsinNurummm iyiz cnm
Cokmu yoğnsn
Gelmiyorsn artk
Çikommmm morallern yerindemi
Çalışmalar başlayacakmı
İyi cnm sen nasılsn
Az kaldı :)
Bu görmceler varya.. Sinsirella..
Ne yaptı
Oooooooooooo kimleri görüommmmmmm
Hanımefendii sen bizi hatırladnmı yaaaa :)
Bu cok şekerrrrrrrr cok tatlişşşş
Bende istiyorummmmm
Olivemm.. İçimden geçenleri biliyorsun demi.. Cokça seviyorm seni
Hayırlısı olsun gülüm
Legoşşşşşhayırdır bacım
Koleksiyonmu yapacan
Ben eve çağrrmam hiç zaten son zamanlarda sabrımı sınıyolar kapıyı açmicam, sonra eşimi arıyolar karın evde değil çaldık yoktu dicem banyodaydmMadem beğenmiyor o zaman gelmesin..
Kız iyi bari eve kabul edion sen
Helal enişteye.. Güzel cvp vermiç
Şükür iyiyim kuzum sen nasilsjnNaber cnm
Başladnmı tüp bebeğe kuzuDr okul fena yoruyor beni haftada bir Dr a izin alıyorum okuldan sürekli izin almam sıkıntı oluyor falan filan işte sen napiosun nasilsin
Allah sabır versn ama bunu ancak eşin halleder kuzumBen eve çağrrmam hiç zaten son zamanlarda sabrımı sınıyolar kapıyı açmicam, sonra eşimi arıyolar karın evde değil çaldık yoktu dicem banyodaydm
Ben gitmiyorum evlerine aramıyorum kendileri dayanamayıp arıyor laf sokuyorlar tabi ama kimin umurunda 100 defa laf sokmuştur ama inadına aramıyorm sevmiyorum ya sevmiyorum niye arim mecbur muyum
Yok kuzum şuan tetkikler yapiliyo detaylı kan testleri ultrason hsg falan dün bitti iki haftaya sonuçlar çıkacak ona göre bakacak tedaviye karar verecek Dr bütün tetkikleri yapalım boşa kürek cekmeyelim dediBaşladnmı tüp bebeğe kuzu
Allah sabır versn ama bunu ancak eşin halleder kuzum
Sen köti olma kmseyle
Yok bulaşmıyorum zaten evimdeyim şükür ki eşim hiç hoşlanmaz böyle karısılmasından zamanında çok kızmıştır bunlara da laftan anlamıyorlar insan bi yerden sonra bir şey diyemiyor ailesi sonuçta ben mesafe koydum görüşmemeye çalısıyorm eşim gider ara sıraBaşladnmı tüp bebeğe kuzu
Allah sabır versn ama bunu ancak eşin halleder kuzum
Sen köti olma kmseyle
Sen naptın ne var ne yok calismalar ne alemdeİyi akşamlar güzellerimmmm
Ya aramayida kes bak ben col huzurluyum dunya varmış gelmiyorum gitmiyorum mis gobi esimde gitmiyor gelemiyor karışamıyor salak salak trip yapamıyor oglunun canini sıkamıyor aptal saptal kizi da ergence triplerini çekmıyorum dunya buymus yavBen eve çağrrmam hiç zaten son zamanlarda sabrımı sınıyolar kapıyı açmicam, sonra eşimi arıyolar karın evde değil çaldık yoktu dicem banyodaydm
Ben gitmiyorum evlerine aramıyorum kendileri dayanamayıp arıyor laf sokuyorlar tabi ama kimin umurunda 100 defa laf sokmuştur ama inadına aramıyorm sevmiyorum ya sevmiyorum niye arim mecbur muyum
Heee koleksiyonNurummm iyiz cnm
Cokmu yoğnsn
Gelmiyorsn artk
Çikommmm morallern yerindemi
Çalışmalar başlayacakmı
İyi cnm sen nasılsn
Az kaldı :)
Bu görmceler varya.. Sinsirella..
Ne yaptı
Oooooooooooo kimleri görüommmmmmm
Hanımefendii sen bizi hatırladnmı yaaaa :)
Bu cok şekerrrrrrrr cok tatlişşşş
Bende istiyorummmmm
Olivemm.. İçimden geçenleri biliyorsun demi.. Cokça seviyorm seni
Hayırlısı olsun gülüm
Legoşşşşşhayırdır bacım
Koleksiyonmu yapacan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?