- 19 Kasım 2019
- 53.637
- 136.193
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.601
İyiyim bende kuzumŞükür iyiyim kuzum sen nasilsjn
Hakkında hayırlısı olsun nurumYok kuzum şuan tetkikler yapiliyo detaylı kan testleri ultrason hsg falan dün bitti iki haftaya sonuçlar çıkacak ona göre bakacak tedaviye karar verecek Dr bütün tetkikleri yapalım boşa kürek cekmeyelim dedi
Ohhh enişte bizim kafadanmışYok bulaşmıyorum zaten evimdeyim şükür ki eşim hiç hoşlanmaz böyle karısılmasından zamanında çok kızmıştır bunlara da laftan anlamıyorlar insan bi yerden sonra bir şey diyemiyor ailesi sonuçta ben mesafe koydum görüşmemeye çalısıyorm eşim gider ara sıra
Aynı kuzum iyiyim ckk şükürSen naptın ne var ne yok calismalar ne alemde
Legoşum takviyeler ne alemde?Heee koleksiyon
En sevdiğim koleksiyon yumurtlama testi koleksiyonudur
Şu an regl bekliyorum takviye işine girişmedim henüz benim evde prowomen var daha önce doktorum vermiş kocam beye de men olanından alcam sadece.Bi de bu ay geçince bal çörek otu zımbırtısı denesem diyorumİyiyim bende kuzum
Hakkında hayırlısı olsun nurum
Ohhh enişte bizim kafadanmış
Şanslısın kuzum
Aynı kuzum iyiyim ckk şükür
Legoşum takviyeler ne alemde?
Nurummm iyiz cnm
Cokmu yoğnsn
Gelmiyorsn artk
Çikommmm morallern yerindemi
Çalışmalar başlayacakmı
İyi cnm sen nasılsn
Az kaldı :)
Bu görmceler varya.. Sinsirella..
Ne yaptı
Oooooooooooo kimleri görüommmmmmm
Hanımefendii sen bizi hatırladnmı yaaaa :)
Bu cok şekerrrrrrrr cok tatlişşşş
Bende istiyorummmmm
Olivemm.. İçimden geçenleri biliyorsun demi.. Cokça seviyorm seni
Hayırlısı olsun gülüm
Legoşşşşşhayırdır bacım
Koleksiyonmu yapacan
Valla negatif demekmişTabiki normal canım maşallah
Nasıl negatif demekmiş
Tamam çok koyu değil ama vardı yani koyu renk
En en yakın zamanda hamilelik testini de paylaşacaksın eminim canım
Ben de seni çok seviyorum kuzum benimmNurummm iyiz cnm
Cokmu yoğnsn
Gelmiyorsn artk
Çalışmalar başlayacakmı
İyi cnm sen nasılsn
Ne yaptı
Bende istiyorummmmm
Hayırlısı olsun gülüm
Legoşşşşşhayırdır bacım
Koleksiyonmu yapacan
Ayyy sinir bastı beniHastayım ben şu sıralar evi saldım çat kapı geliyor
Ev dağınıkmış
Geç kahvaltı yapıyorm o saatte kahvaltı yapılır mı
Neden evde böyle giyiniyor ondan hasta olrr tabi
VS vs
Eşimde kız geceden beri hastaydı kusa kusa bi hal oldu demiş daha ne demiş bilmiyorum tabi, bunları hem eşime söylemis hemde gelip bana anlatıyor :)
Eşim hiç konuyu açmadı
Bi dahakine dicem benle derdiniz ne adamı doldurmak yerine neden bana söylemiyorsun ayrıca evimden sanane
Merhabalar, 2 yıllık evliyim. Doğru zamanı bulmak adına erteledik anne baba olmayı. Ona daha iyi bir yaşam verebilmek için. Sonra dedik doğru zamanlamayı belki bize o getirir belli mi olur her çocuk nasibi ile gelir derler ya.. 2,5 haftadır korunmuyoruz. Bir sonraki adet günüm 07.11.2020 3,5-4 aydır folik asit kullanıyorum. 2 Haftadır da balık yağı kullanmaya başladım (gebe kalmak için faydası var mı bilmiyorum) beni de eklerseniz sevinirim :)
Tüm görümceler aynı mı olivem?Valla negatif demekmiş
Ben de seni çok seviyorum kuzum benimm
Ayyy sinir bastı beni
Ahhh kalbiiiimmmmmEki Görüntüle 2710099
Bal0ncuk Instagramdan gordum aldim ama daha bebek yok ortada
Cok sirindi dayanamadim
Merhaba hoşgeldin topik uğur getirsinMerhabalar, 2 yıllık evliyim. Doğru zamanı bulmak adına erteledik anne baba olmayı. Ona daha iyi bir yaşam verebilmek için. Sonra dedik doğru zamanlamayı belki bize o getirir belli mi olur her çocuk nasibi ile gelir derler ya.. 2,5 haftadır korunmuyoruz. Bir sonraki adet günüm 07.11.2020 3,5-4 aydır folik asit kullanıyorum. 2 Haftadır da balık yağı kullanmaya başladım (gebe kalmak için faydası var mı bilmiyorum) beni de eklerseniz sevinirim :)
Yeeeeeaahhhhİyi akşamlar güzellerimmmm
Kizzzz nazlanmaya mi başladın sennnGece gece kasap köfte aramaya çıktık aş eriyorum
Yok canım daha erken .Çarşamba kan testi vereceğim ama bir delilik yapıp sabah idrar testi yapabilirimOgretmennhanimm naptın canımmmm test yaptın mı
Bildiğim kadarıyla yardımcı olurum tabi ki. Tıpla ilgili çok bilgim yok, sadece doktorumuzun bize yaptığı yorumlara göre yorumlama yapabilirimMerhaba bizim sperm testini de yorumlayabilir mısınız anladiginiz kadarıyla
Hoşgeldin canım sefalar getirdinMerhabalar, 2 yıllık evliyim. Doğru zamanı bulmak adına erteledik anne baba olmayı. Ona daha iyi bir yaşam verebilmek için. Sonra dedik doğru zamanlamayı belki bize o getirir belli mi olur her çocuk nasibi ile gelir derler ya.. 2,5 haftadır korunmuyoruz. Bir sonraki adet günüm 07.11.2020 3,5-4 aydır folik asit kullanıyorum. 2 Haftadır da balık yağı kullanmaya başladım (gebe kalmak için faydası var mı bilmiyorum) beni de eklerseniz sevinirim :)
Yarasın kuzuyaGece gece kasap köfte aramaya çıktık aş eriyorum
Alayim sana iki tane ikizler icinNurummm iyiz cnm
Cokmu yoğnsn
Gelmiyorsn artk
Çalışmalar başlayacakmı
İyi cnm sen nasılsn
Ne yaptı
Bende istiyorummmmm
Hayırlısı olsun gülüm
Legoşşşşşhayırdır bacım
Koleksiyonmu yapacan
Aynen oyle dedim bende aldim ortada bebek yokkenAhhh kalbiiiimmmmm
Merhaba hoşgeldin topik uğur getirsin
Yeeeeeaahhhh
Kizzzz nazlanmaya mi başladın sennn
Kuzum dene ama onun kist yapma ihtimali var biliyorsun demiiii???Şu an regl bekliyorum takviye işine girişmedim henüz benim evde prowomen var daha önce doktorum vermiş kocam beye de men olanından alcam sadece.Bi de bu ay geçince bal çörek otu zımbırtısı denesem diyorum
Helal beeeeeeeeyavrum daha 4 gün var regle bu ayda olmamışsa tabiiki çalışmalar tam gaz devam edecek bidahaki aya
Canm hoşgeldin aramızs..Merhabalar, 2 yıllık evliyim. Doğru zamanı bulmak adına erteledik anne baba olmayı. Ona daha iyi bir yaşam verebilmek için. Sonra dedik doğru zamanlamayı belki bize o getirir belli mi olur her çocuk nasibi ile gelir derler ya.. 2,5 haftadır korunmuyoruz. Bir sonraki adet günüm 07.11.2020 3,5-4 aydır folik asit kullanıyorum. 2 Haftadır da balık yağı kullanmaya başladım (gebe kalmak için faydası var mı bilmiyorum) beni de eklerseniz sevinirim :)
Beyazımm kıyamam sana yaaaGece gece kasap köfte aramaya çıktık aş eriyorum
Bebeğim cnm kuzumYok canım daha erken .Çarşamba kan testi vereceğim ama bir delilik yapıp sabah idrar testi yapabilirim
Yaaaa Allah duysun seni kuzummmmAlayim sana iki tane ikizler icin
Aynen oyle dedim bende aldim ortada bebek yokken
Ahhh kalbiiiimmmmm
Merhaba hoşgeldin topik uğur getirsin
Yeeeeeaahhhh
Kizzzz nazlanmaya mi başladın
Yine yeriz bacım birlikteKuzum dene ama onun kist yapma ihtimali var biliyorsun demiiii???
Helal beeeeeeee
Çikolatam benimmmmm
Canm hoşgeldin aramızs..
Umarım gönlüne göre olur
Balıkyağı cok gerekliymiş
Bende kullanıyorum
Beyazımm kıyamam sana yaaa
Orda olsam birlikte yerdik
Bebeğim cnm kuzum
Dualarım seninle
Yaaaa Allah duysun seni kuzummmm
Yarasın bakalimHoşgeldin canım sefalar getirdin
Folik asit ve balık yağının gebe kalmaya ekstra bir faydası yok. Folik asit bebeğin omurga gelişimi açısından çok önemli o sebeple kullanılıyor. Ama tabi hem folik asit hem de balık yağı senin vücudunun genel sağlığı için faydalı şeyler
Yarasın kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?