- 12 Mart 2020
- 9.818
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #175.641
Eveeet hamile
Bzmde hayal gibi
Çok haklısın üzüntü mutluluk her birlikte.. Ama herkesin düşüncesi farklı... İyi olsunlarda varsın haber vermesinler... 40 ı mı çıkacak.. Bak sen ya zaman ne çabuk geçiyor
Benim için onu bol bol kokla annesi...
Amin canım amin...
Bazen umutsuzluğa kapılsam da orda göreceğim 2020 olur 2021 olur 2022 olur ama Allahın izni ile inşallah olur
Sonunda ki dermişim olmasa ne güzel olurdu
Ooooooo kimler beni görüyor acabaNurummm iyiz cnm
Cokmu yoğnsn
Gelmiyorsn artk
Çikommmm morallern yerindemi
Çalışmalar başlayacakmı
İyi cnm sen nasılsn
Az kaldı :)
Bu görmceler varya.. Sinsirella..
Ne yaptı
Oooooooooooo kimleri görüommmmmmm
Hanımefendii sen bizi hatırladnmı yaaaa :)
Bu cok şekerrrrrrrr cok tatlişşşş
Bende istiyorummmmm
Olivemm.. İçimden geçenleri biliyorsun demi.. Cokça seviyorm seni
Hayırlısı olsun gülüm
Legoşşşşşhayırdır bacım
Koleksiyonmu yapacan
Evet gecen ay 40 gunde oldum ondan once 34/37 arası oluydm gebelik dusunmeye başlaynca şaştı ıyıceEğer kırk güne çıkıyorsa bekle derim hayal kırıklığına ugrama
Aahhh ahhh içimde kabuk bağlanmayan yaramEveeet hamile
Bzmde hayal gibi
Olsaydı ama olmuyor olmuyorÇok haklısın üzüntü mutluluk her birlikte.. Ama herkesin düşüncesi farklı... İyi olsunlarda varsın haber vermesinler... 40 ı mı çıkacak.. Bak sen ya zaman ne çabuk geçiyor
Benim için onu bol bol kokla annesi...
Amin canım amin...
Bazen umutsuzluğa kapılsam da orda göreceğim 2020 olur 2021 olur 2022 olur ama Allahın izni ile inşallah olur
Sonunda ki dermişim olmasa ne güzel olurdu
Stresten oluyor 10 15 gün gecikmeden test yapma boşuna eğer takip ediyorsan yumurtlamani testlerle zaten orada da göreceksin geciktiğini sandığın aslında geç yumurtlamak tan kaynakliEvet gecen ay 40 gunde oldum ondan once 34/37 arası oluydm gebelik dusunmeye başlaynca şaştı ıyıce
Yavruuu napiosun nasilsin gorusmeyeliAahhh ahhh içimde kabuk bağlanmayan yaram
Olsaydı ama olmuyor olmuyor
Evet olanilir ovu testi yapmıyrm dr gitmişrrm gecen ay yumurta gec gelişiyo ondan dedi .duzenli deniyrz bu ay başka bi sey yapmadm bıraz daha bekleym o zamN ama çok zorStresten oluyor 10 15 gün gecikmeden test yapma boşuna eğer takip ediyorsan yumurtlamani testlerle zaten orada da göreceksin geciktiğini sandığın aslında geç yumurtlamak tan kaynakli
Asma suratını bakimAahhh ahhh içimde kabuk bağlanmayan yaram
Olsaydı ama olmuyor olmuyor
İyiyim canm aynı tas aynı hamam sen nidiyoonYavruuu napiosun nasilsin gorusmeyeli
Tamm parem gülem hep beraberAsma suratını bakim
Hiç yakışıyor mu asık surat sana
Geldim geldim bak sen kızdirinca dha cabuk geliyomKür olan bebeğim
Yaaa ben size kıyamam..o kdar iyi anlıyormki
Ama bnlar sadece sizin hormonlarınızk zıplatır yapmayn
Çok özlemiştim bu laflarııı
dayler dayler beybitom nereleedesn ya
Evet beeee, terbiyisiz, gelme deyom annameyoGelmeseydi iyidi.
Acep ne zamandır tarihi güncelleyim
Benimde aynı yavrum bildiğin gibi hiç bı değişiklik yok özlemişim buraları sizleriİyiyim canm aynı tas aynı hamam sen nidiyoon
Tamm parem gülem hep beraberaz önce düşündüm de tekrar tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşamak mı zordu yoksa artık hamile kalamıyor olmak mı.. Ama ikincisi gerçekten daha zor hamile kalabilsem en azından kaybetmemek için ne varsa uğraşışılırdı ama şimdi artık hamilelik hayal gibi oldu ama her ikisi de gerçekten çok zor
İyiyim canm aynı tas aynı hamam sen nidiyoon
Tamm parem gülem hep beraberaz önce düşündüm de tekrar tekrar hamile kalıp aynı şeyleri yaşamak mı zordu yoksa artık hamile kalamıyor olmak mı.. Ama ikincisi gerçekten daha zor hamile kalabilsem en azından kaybetmemek için ne varsa uğraşışılırdı ama şimdi artık hamilelik hayal gibi oldu ama her ikisi de gerçekten çok zor
Benimki de anlamıyor terbiyesiz sürekli geliyor. Bakalım bu ayda gelecek miGeldim geldim bak sen kızdirinca dha cabuk geliyomnaptin kızzz, kocisini özlüyon muui
Evet beeee, terbiyisiz, gelme deyom annameyo
21.11 canımcimm
Ne örmemi istersin yavyummmOoooooo kimler beni görüyor acabasen nörüyon gadasını aldığım başladın mı tüp e
Özlemiom her haftasonu geliyorGeldim geldim bak sen kızdirinca dha cabuk geliyomnaptin kızzz, kocisini özlüyon muui
Evet beeee, terbiyisiz, gelme deyom annameyo
21.11 canımcimm
İnanıyoruz hala ümidimiz var çok şükür demiHayal gibi değil olacak elbet sadece vakti saati gelmedi.
Ben dün çok kötüydüm.. Sonra ultrason resmini babasının resminin yanına koydum. İçim rahat... Gelecek kardeşine ya da kardeşlerine kol kanat olacak...
Seninde öyle olacak... Herşey yoluna girecek inan buna
Benimki de anlamıyor terbiyesiz sürekli geliyor. Bakalım bu ayda gelecek mi
Doğmamış bebene yelek örebilirsin meselaNe örmemi istersin yavyummm
Özlemiom her haftasonu geliyor
Özletmiyorazcık gelmesin
Kuzum sakinAl işte
O kadar deneme yaptık, her gün saatlerce uzandım bekledim. Hem de yumurtlama döneminde. 3 gün önceydi yumurtlamam.
Takvime göre 3 gün sonra regl zamanım. Ve şu an regl sancısı çekiyorum.
Bu ay da boşa gitti denemelerim.
Moralim yerlerde
Bir yumurtayla spermin yanyana gelmezi bu kadar zor olmamalı
Becerememİnanıyoruz hala ümidimiz var çok şükür demi
Doğmamış bebene yelek örebilirsin mesela
Ay ne yapayım yaKuzum sakin
Dur bakalm daha
Beceremem
Bende 2 senedir uğraşıyorum kuzuAy ne yapayım ya
Kim çocuk düşünmeye başladık dese 1 ay sonra 4 haftalık hamileyim diyo
Ya uzun zamandır deniyorlar ama söylemiyorlar
Ya da cidden tek seferde tutturuyorlar
Cidden gözüm yok ama bu kadar kolay bir iş ise bizde niye olmuyor sorguluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?