Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende 2020 bitmeden bebek istiyorum benide listeye yazın :)
1) 28 yaşındayım , 15 aydır evliyiz ilk defa deneyeceğiz
2) yumurtlamayı uygulamayla takip ediyorum
3) her günü değerlendiriyoruz

Evet kuzum isyan etmiyorum kesinlikle ama böyle devam ettirmektense komple çocuk meselesini kapatacağık gibime geliyor
Kız dur daha kaç aydır deniyorsun

Canım aramıza hoşgeldin :)

Hosgeldin , Masallah hergünp degerlendiriyormzssunuz inshallah fazla bekletmez ozmn suan hamile olmasam seni kiskana bilirdim bilenler biliyor su bebeyi yaptirana kadar canim cikti
Lüks bu lüüüüüks

Masallah cok sevindim onun adina darisi herkese imshallah saglikla gelir

Benim anamda diyor ilerde gebe kalırsan 8 ay bitene kdar bişey aldırmayacam sana diyor
Yani insan bi yerde geves ediyor bi yerde de nolur nomamz diye düsünmüyor degil Ben tasinma ihitmalim olsugu icin saldim gitti suanlik haftaya belli olur ona göre hazirliklara yavas yavas baslarim

hoşgeldin
inşallah

Sopa şart, belki korkarlar
Ne örmemi istersin yavyummm

Özlemiom her haftasonu geliyor
Özletmiyor azcık gelmesin
Ahshhahdha ilk zamanlar gelir sonra ara verir, her hafta sonu gelinir mi, dursun accik

Yani insan bi yerde geves ediyor bi yerde de nolur nomamz diye düsünmüyor degil Ben tasinma ihitmalim olsugu icin saldim gitti suanlik haftaya belli olur ona göre hazirliklara yavas yavas baslarim
Cok haklısın kuzum..
Kendini yormadan yavaş yavaş

Darısı bize :)

Sopa şart, belki korkarlar

Ahshhahdha ilk zamanlar gelir sonra ara verir, her hafta sonu gelinir mi, dursun accik
Hahahahahha zaten artkk hep gelemeyecek
Gitsin çalışsn evde cocuklar aç

son 2 günde bütün kuru gıdalarım böceklendi sıcaktandır diyorlar her şeyim çöp oldu. çöpe atmadığım bir çay kaldı sizce çay böceklenir mi? paketin ucunu katlamıştım o kadar tiksindim ki onu da atasım geliyor? artık her şeyi buzdolabına koyucam mecbur

Canım ben bütün kuru gıdalarımı büyük cam kavanoza koyuyorum hem daha sağlıklı hem daha dayanıklı
Kilerimde aylarca kalıyor hiç birşey olmuyor

Canım ben bütün kuru gıdalarımı büyük cam kavanoza koyuyorum hem daha sağlıklı hem daha dayanıklı
Kilerimde aylarca kalıyor hiç birşey olmuyor
Ne güzel sizin kiler soğuk tutuyordur ondandır. yoksa cam kavanozda tarhana vardı ağzı sıkı sıkı kapalıydı o bile olmuş. camda olsa oluyor demek ki ( keşke soğuk bir kilerim olsaydı şimdi buzdolabı tıkış tıkış olcak

Hosgeldin , Masallah hergünp degerlendiriyormzssunuz inshallah fazla bekletmez ozmn suan hamile olmasam seni kiskana bilirdim bilenler biliyor su bebeyi yaptirana kadar canim cikti
Lüks bu lüüüüüks
ay ne diyeceğimi bilemedim biraz fazla enerji doluyuz galiba
9. Aya kadar ilişkiye girenler var ya sende yapabilirsin hamileyim diye açmayın arayı

Kuzum ben hatayda yaşıyorum aşırı sıcak
Ve kilerim tüm gün güneş görüyor ama hiç öyle olmadı
Ay bende anlamadm havamı aldılar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…