Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beğenmedimci tayfaya denk gelirsen görürsün
Bananeeeeee
En azından sinirimi öyle çıkartıyorum
Laf demiyorum
He çok ağırsa da şikayet ediyorum
Bugün biraz yordum kendimi galiba ağrım var ya
Hiç yardımcı olacak kimse yok mu etrafında
Bir de gece kötü bir rüya gördüm onun etkisinden kurtulamadım bir türlü
Belki batıl inanç ama yastığının altına gümüş birşey koy olur mu
Kaşık olur yüzük olur ama gümüş olsun bir dene

Derdi veren Allah dermanı da verir, vakti vardır elbet kuzum
Ama sende neşeli güçlü bir kadınsın ve lütfen çekilme köşene
Derdin olur anlat mutluluğunu paylaş canım. paylaştıkça mutluluğun artar derdin azalır olur mu
Olur canım benim olur, sizler zaten böyle güzel güzel sohbet ettikce çok hoşuma gidiyor, bende katılmaya çalışırım artık. Gerçek hayatta hiç arkadaşım yok, bari burda kafamı dağıtıp sohbet edecek dostlarım olsun
aynen bende öyle canım gözümle görene kadar anlamam regl olduğumu benimde bugün olmam lazım ama hala gelen giden yok inşallah ikimizde hayırlı haberle geliriz
İnşallah kuzum hayırlı haberler veririz buraya
BDV'de takılma fikri çık aklımdan
Ben orayı çok seviyorum ya, hadi canım böyle şey olur mu dediğim nice konular var favorim gelin kv elti konuları

Annem var sadece kuzu o da geldi sağolsun da tansiyon hastası o da öyle işte
Hemen her ge e kabus görüyorum dün de çok kötü bir rüya gördüm gerçek olacak diye korkuyorum pare bir garip oldum deniycem dediğini bu gece

bak mesela az önce bende burda kendimi zor tuttum.. aferim bana

Yok yok deme bacım yazık bana
kıyamam sanaaaaaaaaaaaa

yaa sen cok tatlısınn kuzucuk.. iyi ki aramızdasın
ama sen yinede bdv cok elleşme

bak mesela az önce bende burda kendimi zor tuttum.. aferim bana

kıyamam sanaaaaaaaaaaaa

yaa sen cok tatlısınn kuzucuk.. iyi ki aramızdasın
ama sen yinede bdv cok elleşme
Genelde okuyup ders çıkarırım, arada prova yapıyorum kv şöyle derse böyle derim diye bir nevi antrenman yapıyorum

Daha yeni taşınmıştınız sanırım. Arkadaşın da olur dostun da olur zamanla.. Olmuyorsa da boşver... Eşin uzakta dahi olsa en yakın arkadaşın sırdaşın
E bizde varız
Daha ne olsun
Yani eskiler hep der.. Köyü rüya hamilelikte çok sık görülür bu da bir nevi kocakarı işi ama olsun denesen birşey kaybetmezdin

Evet canım yeni taşındık, evde birde minnoş kedim var, onunla yoldaşlık ediyoruz birbirimize. valla iyiki varsınız canım Allah razı olsun hepinizden. Onca yıllık arkadaşların gösteremediği samimiyeti sıcaklığı gösteriyorsunuz ya Allah ta içinizi ısıtsın sizlerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…