- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.501
Valla bilmiyorum ki kuzum ama sanmıyorum bu ay ne zaman yumurtladm onu bile blmiyorum ki hep kactiuyanamadım ondan galiba
Tekrarlasan mı acaba ya
Normalde 1-2 gun oynar en fazla kuzum yani 1-2 erken veya gec..Sen yine de bir testini tekrarla derim canım ben normalde de böyle gecikmem olmuyorsa bakmakta fayda var
ayy keşke bırakmasaydın anlardık ne güzel.. bende merak ettm şimdiAminnn kuzumm daha iyileri isteyen herkese olsun inşallah. ..
valla ovu kullandim ama ne zaman yumurtladgmi anlayamayip braktim ya adete 1 hafta kala .. belki de ondan belki de dedgn gbi gec yumirtladm
bende azcük kestircem.. boyayı kendim yapıorum anam saolsunBoyama, kesme, keratin ne varsa yaptiriyorum iste
bende merak ediyorum M Melegim96
Stresin hormonlara yaptıramayacağı hiç bir şey yok o yüzden gecikmiş olabilir.Valla bilmiyorum ki kuzum ama sanmıyorum bu ay ne zaman yumurtladm onu bile blmiyorum ki hep kacti
Ya yoksa?
Yani 4 gun uzun sure biliyorum benim en fazla 2 gün oynardi.. smdide stresten herhaldr diyorum
Benim her seyim stresStresin hormonlara yaptıramayacağı hiç bir şey yok o yüzden gecikmiş olabilir.
Ama şimdide çok stres yapıyorsun gibi duruyor,
İnşallah hiç gelmez de çift çizgileri görürsün
ayy gebe olunca midemin sürekli kazınmasından korkuyorumMidem kazınıyor ama kalkıp hazırlayacak halim yok
Yine bütün hislerine tercüman oldun yine harika bir ifade yeteneği tebrikler bacım gerçektenStresin hormonlara yaptıramayacağı hiç bir şey yok o yüzden gecikmiş olabilir.
Ama şimdide çok stres yapıyorsun gibi duruyor,
İnşallah hiç gelmez de çift çizgileri görürsün
bende öyleyim ya.. yengeç burcu özelliği işteBenim her seyim stres
Ben heralde 3 kilo falan almışımdırayy gebe olunca midemin sürekli kazınmasından korkuyorum
sanırım varil gibi olacamsu içsem yarıyor
ye kız yeBen heralde 3 kilo falan almışımdırsürekli açim
Ben yay burcuyum oğlan akrep eşim kocbende öyleyim ya.. yengeç burcu özelliği işte
Yiyorum bacım napiyim oğlan da kusmaktan 4 kilo vermiştim anamdan emziğin süt burnumdan geldi 9 ay bunda da tam tersi inşallah hep böyle devam eder deye kız ye
bebe gelene kadar az üzülmedik
yemek bizim hakkımız
Usenme kiz git cok bi isin yokmus
Bende bendeayy gebe olunca midemin sürekli kazınmasından korkuyorum
sanırım varil gibi olacamsu içsem yarıyor
İnşallahYiyorum bacım napiyim oğlan da kusmaktan 4 kilo vermiştim anamdan emziğin süt burnumdan geldi 9 ay bunda da tam tersi inşallah hep böyle devam eder de
arıyımda randevu alayım bakalım ne zamana verecekUsenme kiz git cok bi isin yokmus
Bende bende
Ben deli gibiyim ya her konu dabende öyleyim ya.. yengeç burcu özelliği işte
sendemi yengeçsinBen deli gibiyim ya her konu da
az sakin ol dimi, yokkkkkk
Yengeçler çok iyi olur ya kız ben çok iyi anlaşırım sakin olurlarsendemi yengeçsin
Kovayim bensendemi yengeçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?