- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.461
Affet aplaaaa
bende kıskandım gittim evde kendime cilt bakımı yaptımGunaydinlarrr herkesciklere
beyazım iyisinmi
Iyiyim canim cok sukur yarinin heyecani ve stresi var az biraz o kadanbeyazım iyisinmi
yaaa kıyamam sanaaaaaaaaaaaIyiyim canim cok sukur yarinin heyecani ve stresi var az biraz o kadan
Iyi yapmissin kuzumbende kıskandım gittim evde kendime cilt bakımı yaptım
çalışıyorum kuzum ama çalışmadığım zamanlarda da erken uyanmaya başladımIyi yapmissin kuzum
Arada kocalari işi gucu unutup kendimize zaman ayirmayi ohmal etmemeliyiz
Erken uyanmissin bu arada calismiyorsun uyusaydin ya
Canım bazı gebeliklerde regl olunabiliyor falan diye hikayeler duyuyoruz onlardan etkileniyoruz. İnsan bir düşünüyor haliyle acaba mı diye12 saat girmeyince 12 sayfa birikmiş okuya okuya anca gelebildim şimdi herkes uyumuştur
Bal0ncuk burda kimsenin beni önemsemediğini düşünüyordum etiketlemen mutlu etti teşekkür ederim
test yapıcak arkadaşlar inşallah pozitiflerle dönersinizben bile bugün evde test yaptım reglimin son günü olduğu halde belki gebeyimdir üstüne regl olmuşumdur diye insan bazen gerçekten saçmalayabiliyor ben de artık saldım bu işleri olursa güzel olur geç olursa da Allahtan yarın halk eğitime gidicem bir kursa falan yazılıyım diyorum iş bulamadım bari vaktim boş geçmesin. gerçi kore dizileri de baya eğlenceli ama bir faydası yok bu arada bdv ne oluyor?
O bir gelsin de hele KK ailesi olarak ona bando getiririzbenim bebem gelirse 40 gün 40 gece davul isterim
iyiyiz kuzucum sen nasılsınGünaydın Beybiler
Nasılsınız iyi mi herkesler?
Canım bazı gebeliklerde regl olunabiliyor falan diye hikayeler duyuyoruz onlardan etkileniyoruz. İnsan bir düşünüyor haliyle acaba mı diye
O bir gelsin de hele KK ailesi olarak ona bando getiririz
nerelerdesin sen tatliş kadınnnGunaydin canim
ne yaptım kiyapmayın güldürmeyin midem kötü olu
yor
iyiyiz herhalde sen nasılsınGünaydın Beybiler
Nasılsınız iyi mi herkesler?
Canım bazı gebeliklerde regl olunabiliyor falan diye hikayeler duyuyoruz onlardan etkileniyoruz. İnsan bir düşünüyor haliyle acaba mı diye
O bir gelsin de hele KK ailesi olarak ona bando getiririz
Kolay gelsin canimmçalışıyorum kuzum ama çalışmadığım zamanlarda da erken uyanmaya başladım
yarın öbür gün dönüşüm bitince burda zırlarım uykum varrrrrrrrrrr diye...
öylede ters çalışyıor bünyem işte
test yaptın mı ?Gunaydin herkese
4 gun gecikmedeyim
Insallah canim dualariniz da beni de unutmayın bugunyaaa kıyamam sanaaaaaaaaaaa
herşey cok güzel olacak inşallah kuzum
test yaptınmıGunaydin herkese
4 gun gecikmedeyim
kesinlikle... birde saçlarımı yaptırsam rahatlayacam ama keratin en az 2,5 ssat sürüyor üşeniyorumKolay gelsin canimm
Hepimiz oyleyiz isimiz oldumu kafamizi kaldiramayiz bos olunca sabah erkenden uyaniriz
unuturmuyuz hiç canımız beyazımızInsallah canim dualariniz da beni de unutmayın bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?