- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.521
sakiniz ama çok kırılganım.. biri kırdımı ıhh birdaha hayatımda yeri olmaz ketum bal0nYengeçler çok iyi olur ya kız ben çok iyi anlaşırım sakin olurlar
Amann kırılma bacım bana lütfen bir hatam olduysa affolasakiniz ama çok kırılganım.. biri kırdımı ıhh birdaha hayatımda yeri olmaz ketum bal0n
ahahaha yok be ne kırılcam sanaAmann kırılma bacım bana lütfen bir hatam olduysa affola
kızz yavaaşşşşşşBen heralde 3 kilo falan almışımdırsürekli açim
ahahaha yok be ne kırılcam sana
güzel kalplim
Dr beni nasıl uyaracak acaba bu konuda merak ediyorumkızz yavaaşşşşşş
meleğimiz hakkında hayırlısı olsun canım... yani böyle buruk olsakta biz güçlüyüz demiKizlar herkese gunaydinn
Basin aciklamasi yapiyorum maalesef regl oldumregl bitsin tam gaz devam uzulmuycem Bal0ncuk MNbeyaz Paresilaaa
hayırlısı olsun canımKizlar herkese gunaydinn
Basin aciklamasi yapiyorum maalesef regl oldumregl bitsin tam gaz devam uzulmuycem Bal0ncuk MNbeyaz Paresilaaa
yeme şu boğazını tut diyecekDr beni nasıl uyaracak acaba bu konuda merak ediyorum
Aynen kuzum uzulsekte vazgecmek yokmeleğimiz hakkında hayırlısı olsun canım... yani böyle buruk olsakta biz güçlüyüz demi
regl bitince kaldığımız yerdem go go go
Namumkun o işte kocam yediriyor derim bendeyeme şu boğazını tut diyecek
ne diyecek başka
canımız melomuzzzzzzzzAynen kuzum uzulsekte vazgecmek yok
En doğru zamanda olsun inşallah kuzumAynen kuzum uzulsekte vazgecmek yok
O değil de önce bir tartıyorlar ya o zaman ne halt yicem nasıl ifade edicem hamilelikten önce zayıf olduğumusence inanırmı
İnsallah kuzuuumEn doğru zamanda olsun inşallah kuzum
doğruları söyle kuzum.. sağlık herşeyden önemliO değil de önce bir tartıyorlar ya o zaman ne halt yicem nasıl ifade edicem hamilelikten önce zayıf olduğumu
off beeeeeeeeeeeeeeeeeeeBu ay yumurtlamam evlilik yildonumumuze denk geliyorrrr
son olsun inşallahKizlar herkese gunaydinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?