Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin herkese

4 gun gecikmedeyim
Günaydın,
Test yapmıcak mısın

ne yaptım ki

iyiyiz herhalde sen nasılsın
Ben de iyiyim canımm. Evden yarım gün mesaisine başladım
Neden herhalde bakayım?

iyiyiz kuzucum sen nasılsın

bandomu çok yaratıcı ya.. isterim isterim

nerelerdesin sen tatliş kadınnn
Canikom senin bebek nazlı çıktı, davul zurnayı kesmez onu Bandodan aşağısı kurtarmaz

Regli gunumde yapmistim iste
cikmadi...strestEn zannediyorum ki bu gecikme
Stresten de olabilir tabi ama bazen adete çok yakın tarihlerde çıkmayıp gecikmeden sonra öğrenenler oluyor bilemedim Regl sancısı vs ekstra bir şey hissediyor musun?

Usenme yaptir kiz
Ben benim kuaforle dukkani acip kapatiyorum oraya geldigimde 2.5 saat neymis
yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne ediyorsun o kadar

cinnabon canım benim takviyem eşimin takviyesi ve balık yağımız 1000 tl civarı tutuyor her ay

Kuzum dun cok yogundum bir ev isimiz vardi, ev aldik Rabbim utandirmasin..onunla ugrastik. Neler yapiyosun
Allah utandırmasın kuzum... en güzeli..
mutlu günlerde bebeklerinizle oturmak nasip olsun inşallah

Regli gunumde yapmistim iste
cikmadi...strestEn zannediyorum ki bu gecikme
geç yumurtlamışta olabilirsin..
ovulasyon yapıyormuydun sen
cnm senin bebek nazlı çıktı, davul zurnayı kesmez onu Bandodan aşağısı kurtarmaz
sorma 2 yıl oldu borumu

Stresten de olabilir tabi ama bazen adete çok yakın tarihlerde çıkmayıp gecikmeden sonra öğrenenler oluyor bilemedim Regl sancısı vs ekstra bir şey hissediyor musun?
Hic bir sey hssetmiyorm desem kuzum..Sadece dun şöyle bir sey oldu..balığı normalde severim cok ama kokusundan nefrwt ederm cig balik kokusundan yani dun balik temizledim ogure ogure en sonunda istifra ettim..ama beynim benle oynuyor cnki daha 4 gun onc yaptm ufacık bir cizgi bile yoktu ..

Aminnn kuzumm daha iyileri isteyen herkese olsun inşallah. ..
valla ovu kullandim ama ne zaman yumurtladgmi anlayamayip braktim ya adete 1 hafta kala .. belki de ondan belki de dedgn gbi gec yumirtladm

Sen yine de bir testini tekrarla derim canım ben normalde de böyle gecikmem olmuyorsa bakmakta fayda var

Boyama, kesme, keratin ne varsa yaptiriyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…