- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.481
Birsey yapmadin kuzum yane yaptım ki
iyiyiz herhalde sen nasılsın
hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller kızlar
Usenme yaptir kiztest yaptınmı
kesinlikle... birde saçlarımı yaptırsam rahatlayacam ama keratin en az 2,5 ssat sürüyor üşeniyorum
unuturmuyuz hiç canımız beyazımız
canım normalde 1 ama bazıları 2de alabiliyor doktor kontrolünde... 1 ile başla sen.. 97 lira benm aldığım ilacın yanında uygun geliyor ya
Yaaa seninki ne kadar ?
Kuzum dun cok yogundum bir ev isimiz vardi, ev aldik Rabbim utandirmasin..onunla ugrastik. Neler yapiyosuniyiyiz kuzucum sen nasılsın
bandomuçok yaratıcı ya.. isterim isterim
nerelerdesin sen tatliş kadınnn
cansınBirsey yapmadin kuzum yasabahları midem azcık bulanıyor gülünce de kasiliyo galiba ondan dedim
Seni seviyore
Regli gunumde yapmistim istetest yaptınmı
kesinlikle... birde saçlarımı yaptırsam rahatlayacam ama keratin en az 2,5 ssat sürüyor üşeniyorum
unuturmuyuz hiç canımız beyazımız
Günaydın,Gunaydin herkese
4 gun gecikmedeyim
Ben de iyiyim canımm. Evden yarım gün mesaisine başladımne yaptım ki
iyiyiz herhalde sen nasılsın
Canikom senin bebek nazlı çıktı, davul zurnayı kesmez onuiyiyiz kuzucum sen nasılsın
bandomuçok yaratıcı ya.. isterim isterim
nerelerdesin sen tatliş kadınnn
Canimm regli gunumde yapmistim ama hicbir sey yoktutest yaptın mı ?
Evet bacım yarın 11 decansındoktor yarın değil miydi senin
Stresten de olabilir tabi ama bazen adete çok yakın tarihlerde çıkmayıp gecikmeden sonra öğrenenler oluyor bilemedimRegli gunumde yapmistim iste
cikmadi...strestEn zannediyorum ki bu gecikme
uyanamadım ondan galibaGünaydın,
Test yapmıcak mısın
Ben de iyiyim canımm. Evden yarım gün mesaisine başladım
Neden herhalde bakayım?
Canikom senin bebek nazlı çıktı, davul zurnayı kesmez onuBandodan aşağısı kurtarmaz
Tekrarlasan mı acaba yaCanimm regli gunumde yapmistim ama hicbir sey yoktu
Birden iki hamile haberi alsak ne süper olurdu
O zaman bize bir adet bebik fotosu getirmeden gelme burayaEvet bacım yarın 11 de
Tamam bacım inşallah Rabbim hayırlı haberlerini gösterirse özelden atarım sanaO zaman bize bir adet bebik fotosu getirmeden gelme buraya
Şöyle en miniğinden bir fasulye isteriz
yuhhhhhhhhhhhhhhhhhUsenme yaptir kiz
Ben benim kuaforle dukkani acip kapatiyorum oraya geldigimde 2.5 saat neymis
Allah utandırmasın kuzum... en güzeli..Kuzum dun cok yogundum bir ev isimiz vardi, ev aldik Rabbim utandirmasin..onunla ugrastik. Neler yapiyosun
geç yumurtlamışta olabilirsin..Regli gunumde yapmistim iste
cikmadi...strestEn zannediyorum ki bu gecikme
cnm senin bebek nazlı çıktı, davul zurnayı kesmez onuBandodan aşağısı kurtarmaz
Hic bir sey hssetmiyorm desem kuzum..Sadece dun şöyle bir sey oldu..balığı normalde severim cok ama kokusundan nefrwt ederm cig balik kokusundan yani dun balik temizledim ogure ogure en sonunda istifra ettim..ama beynim benle oynuyor cnki daha 4 gun onc yaptm ufacık bir cizgi bile yoktu ..Stresten de olabilir tabi ama bazen adete çok yakın tarihlerde çıkmayıp gecikmeden sonra öğrenenler oluyor bilemedimRegl sancısı vs ekstra bir şey hissediyor musun?
Aminnn kuzumm daha iyileri isteyen herkese olsun inşallah. ..yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne ediyorsun o kadar
cinnabon canım benim takviyem eşimin takviyesi ve balık yağımız 1000 tl civarı tutuyor her ay
Allah utandırmasın kuzum... en güzeli..
mutlu günlerde bebeklerinizle oturmak nasip olsun inşallah
geç yumurtlamışta olabilirsin..
ovulasyon yapıyormuydun sen
sorma 2 yıl oldu borumu
Sen yine de bir testini tekrarla derim canım ben normalde de böyle gecikmem olmuyorsa bakmakta fayda varHic bir sey hssetmiyorm desem kuzum..Sadece dun şöyle bir sey oldu..balığı normalde severim cok ama kokusundan nefrwt ederm cig balik kokusundan yani dun balik temizledim ogure ogure en sonunda istifra ettim..ama beynim benle oynuyor cnki daha 4 gun onc yaptm ufacık bir cizgi bile yoktu ..
Boyama, kesme, keratin ne varsa yaptiriyorum isteyuhhhhhhhhhhhhhhhhh
ne ediyorsun o kadar
cinnabon canım benim takviyem eşimin takviyesi ve balık yağımız 1000 tl civarı tutuyor her ay
Allah utandırmasın kuzum... en güzeli..
mutlu günlerde bebeklerinizle oturmak nasip olsun inşallah
geç yumurtlamışta olabilirsin..
ovulasyon yapıyormuydun sen
sorma 2 yıl oldu borumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?