Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Stresten olma ihtimali yüksek evet heveslendirmek istemem de öğürerek kusmak da biraz fazla geldi bana
Ama insan beklerken psikolojik olarak kendini bitkin halsiz hissediyo, karnına hiç olmadığı gibi kramplar girdiğini düşünüyo falan. O yüzden çok şeetmek de istemedim
Kizlar herkese gunaydinn
Basin aciklamasi yapiyorum maalesef regl oldum regl bitsin tam gaz devam uzulmuycem Bal0ncuk MNbeyaz Paresilaaa

Yaaaaaa@cukulatam'la ben kaldık öyleyse şimdilik. Ben de yarına kırmızıları bekliyorum. Kendimi farklı da hissetmiyorum ama regl ağrım falan da yok. Yine de bir ümit bekliyorum işte, bakalım yarın neler olacak
Bu ay yumurtlamam evlilik yildonumumuze denk geliyorrrr
Cümbüş var desene evlilik yıl dönümünde

Kesinlikle canimm ben hepsinin farkimdaym zaten biliyorum yani balığı zaten çiğ olarak normalde de sevmem kokusu hos gelmeZ hep bi tiksinirim ama dun ogurerek olmasi bana da fazla geldi.. psikolojik oldgnu düşünüyorum tamamen.cnku yumurtlama günleri bu ay tamamen sasti en basindan beri umudum zaten yoktu hepKasim diyordum
Ama yine de oglen test yapacağım son kez sizi de bilgilendrcm..
Olurda cuma ya kadarda gelmezse doktora gder söktürücü falan alirim artik
Ama yine de, bugün oglen test yapacagim

İyiyim balloşumm sen nasılsın ne var ne yok
Bu aralar yaklaşan doğum , ve üzerine eşimle olan bazı sorunlar buralardan uzaklaştırdı beni yazamadım okuyamadım hiç
iyiyim kuzum... tam olarak negatife döndümü inşallah corona?
kuzum evet doğumun yaklaştı meleğin geliyor
artık yavaştan ağırlaşmışsındırda
ee haliyle biraz gebelik alınganlığı vardır.. enişteye çatma :)

En geç ben mi uyandım ya? Koala gibi uyumuşum saat kaç olmuş aboo

Topiğin güzel kadınlar günaaaayyydııınnn kandiliniz mübarek olsun, Rabbim bu gün dualarımızı kabul etsin, gönlümüzden geçen bebişleri kucağımıza nasip etsin inşallah

Kizlar herkese gunaydinn
Basin aciklamasi yapiyorum maalesef regl oldum regl bitsin tam gaz devam uzulmuycem Bal0ncuk MNbeyaz Paresilaaa
Hiç üzülme canım, diğer aya olsun inşallah. Hem kasımda aşk başkadır demişler, aşk ayı bebiş ayı olsun
Bu ay yumurtlamam evlilik yildonumumuze denk geliyorrrr
Bu bir işaret olabilir bence

Yarın benim bat günüm, hala gelmedi kırmızılar. Aynı şekilde hafif hafif kasık ağrısı filan var ama artık regl belirtisi heralde diyorum. Bir tane testim kalmış, en son iki gün önce yapmıştım ama testi yapsam mı yapmasammı bilemedim.

Sizler nasılsınız güzel hanımlar?

yaaa bu ne güzel bir giriş olmuş yaaa
kıyamam sana tatlış ya
koala örneği kopardı beni

hayırlı kandiller kuzum

Ya öyle de olabilir de var biraz sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…