Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
senin eşindemi göreve gitti @Hemsirecik eşi gibi
Evet, 2 ay boyunca yok garibim sorup duruyor adet oldun mu, bi yerin ağrıyor mu diye
Ya öyle de olabilir de var biraz sorunlar
Canım tanışmıyoruz ama olsun, hepimiz arkadaşız dostuz burda, üzme tatlı canını gebesin sen. Mutlaka her ailede ufak tefek sorunlar oluyordur ya, bebişinin doğmasına az kaldı. Güzel günleri düşünüp moralini yüksek tutmaya çalış. Hem Paresilaaa mız haklı, bebiş doğunca düzelir Allahın izniyle, üstesinden gelirsin sen

kıyamam kız sana.. eniştede aklı sende yazık

Valla ya gıcıklar
Neymiş erken çıkıyoruz diye öğle paydosu yokmuşmuş... Yemek bitiş saatinde çıkılacakmışmış bla bla bla
Ben direniyorum hala
gıcıklar işte

sen kaç yaşındasın enişte kaç yaşında
çok minnoşsunuz gibi geliyor bana ya :)

Herkese hayırlı kandiller. Size birkaç uzmanlık sorusu sorayım ya. Geçtiğimiz 2-3 ay manyak bir mantar enfeksiyonuyla cebelleştim. Bir sürü tetkik, kutu kutu ilaç, geçmedikçe daha fazla ilaç derken ağustos'ta 31 olan prolaktin ekim'de 100'ün üstüne çıkmış. hemen endokrinoloji uzmanıyla görüş, beyin mr'ı gerekebilir dediler. endokrinci üç gün bütün ilaçları kestirip tekrar tahlil istedi. İlaçsız geçen o üç günde 46 gibi bir değere düşünce beyinde bir şeye bakmaya gerek yok dedi doktor. Kadın doğumcu da prolaktin için ilaç vermedi. Önce ilaçsız dene bir dedi. Biraz araştırdım 40'ın üzerinde prolaktini olup doktoru aynı şekilde konuşan birkaç kişi ilaç kullanmadan hamile kalmış. Bunun belli bir deneme süresi var mıdır? bilen var mı? Şu kadar zaman dene olmazsa tekrar tahlil vs gibi...

gecikirse yap bence kuzum

hayırlı kandiller... prolaktin her ay değişen bir değer.. hastane değer sınırına bakıldığı zaman 40 çok değil ise bir kaç ay deneyebilirsiniz.. ama içiniz rahatlaması açısından gelecek ayda bir prolaktin değerine baktırabilirsiniz doktora geçmeden direk kan veriliyor diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…