- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.581
Asma o güzel suratınıYa öyle de olabilir de var biraz sorunlar
ben dayanamadım çikolata yedimBen acıktımmmmmm yav
Geçmiyor zaman
Evet, 2 ay boyunca yoksenin eşindemi göreve gitti @Hemsirecik eşi gibi
Canım tanışmıyoruz ama olsun, hepimiz arkadaşız dostuz burda, üzme tatlı canını gebesin sen. Mutlaka her ailede ufak tefek sorunlar oluyordur ya, bebişinin doğmasına az kaldı. Güzel günleri düşünüp moralini yüksek tutmaya çalış. HemYa öyle de olabilir de var biraz sorunlar
kıyamam kız sana.. eniştede aklı sende yazıkEvet, 2 ay boyunca yokgaribim sorup duruyor adet oldun mu, bi yerin ağrıyor mu diye
Canım tanışmıyoruz ama olsun, hepimiz arkadaşız dostuz burda, üzme tatlı canını gebesin sen. Mutlaka her ailede ufak tefek sorunlar oluyordur ya, bebişinin doğmasına az kaldı. Güzel günleri düşünüp moralini yüksek tutmaya çalış. HemParesilaaa mız haklı, bebiş doğunca düzelir Allahın izniyle, üstesinden gelirsin sen
Valla ya gıcıklarben dayanamadım çikolata yedim
bugün yarım gün..
hayır yani yarım günlerde neden 12 değilde 1
İnşallah parem insallahAsma o güzel suratını
Bu zamanlarda eşler sorun yaşayabiliyor.
Ama doğum sonrasına bile kalmadan düzelecek
Üstesinden geleceksiniz.
Gideceği günde midemi üşütmüştüm, sabah uyandırdım dedim benim midem ağrıyor, iki büklüm kıvrana kıvrana kahvaltı hazırlarken o da eşyalarını hazırladı, aklı kalmış heraldekıyamam kız sana.. eniştede aklı sende yazık
gıcıklar işteValla ya gıcıklar
Neymiş erken çıkıyoruz diye öğle paydosu yokmuşmuş... Yemek bitiş saatinde çıkılacakmışmış bla bla bla
Ben direniyorum hala
sen kaç yaşındasın enişte kaç yaşındaGideceği günde midemi üşütmüştüm, sabah uyandırdım dedim benim midem ağrıyor, iki büklüm kıvrana kıvrana kahvaltı hazırlarken o da eşyalarını hazırladı, aklı kalmış heralde
gecikirse yap bence kuzumAy ben bu arada iki üç gündür rüyamda hep test yapıyorum, çift çizgi çıkıyor. Bi uyanıyorum nasıl mutluyum ortada test falan yok...bilinçaltım bana oyun oynuyor son bir test kaldı elimde yapsam mı acaba kızlar yoksa gecikirse mi yapayım?
Ben 24 eşim 25. Cicim ayındasınız başlarda hep öyle kıyamazlar diyor herkesgıcıklar işte
sen kaç yaşındasın enişte kaç yaşında
çok minnoşsunuz gibi geliyor bana ya :)
ay yok konuşman bana minnoş geldi yanılmamışım ama ya :)Ben 24 eşim 25. Cicim ayındasınız başlarda hep öyle kıyamazlar diyor herkes
Öyle yapayım kuzum garanti olsun hem boşa ümitlenmemgecikirse yap bence kuzum
Ruhumda büyümeyen bir minnoş yatıyor ondan olabilir canımay yok konuşman bana minnoş geldi yanılmamışım ama ya :)
Allah mesut etsin kuzum
bencede son testinmiş ya.. hemde test aramak zorunda kalmazsın gününü beklemek daha iyi kuzumÖyle yapayım kuzum garanti olsun hem boşa ümitlenmem
Aynen canım eczacı kıza erken gebelik testi sormuştum geçen o ne ki diye bana soruyorbencede son testinmiş ya.. hemde test aramak zorunda kalmazsın gününü beklemek daha iyi kuzum
Aynen canım eczacı kıza erken gebelik testi sormuştum geçen o ne ki diye bana soruyorelimde Bi test kaldı beklesin bari bakalım
hayırlı kandiller... prolaktin her ay değişen bir değer.. hastane değer sınırına bakıldığı zaman 40 çok değil ise bir kaç ay deneyebilirsiniz.. ama içiniz rahatlaması açısından gelecek ayda bir prolaktin değerine baktırabilirsiniz doktora geçmeden direk kan veriliyor diye biliyorumHerkese hayırlı kandiller. Size birkaç uzmanlık sorusu sorayım ya. Geçtiğimiz 2-3 ay manyak bir mantar enfeksiyonuyla cebelleştim. Bir sürü tetkik, kutu kutu ilaç, geçmedikçe daha fazla ilaç derken ağustos'ta 31 olan prolaktin ekim'de 100'ün üstüne çıkmış. hemen endokrinoloji uzmanıyla görüş, beyin mr'ı gerekebilir dediler. endokrinci üç gün bütün ilaçları kestirip tekrar tahlil istedi. İlaçsız geçen o üç günde 46 gibi bir değere düşünce beyinde bir şeye bakmaya gerek yok dedi doktor. Kadın doğumcu da prolaktin için ilaç vermedi. Önce ilaçsız dene bir dedi. Biraz araştırdım 40'ın üzerinde prolaktini olup doktoru aynı şekilde konuşan birkaç kişi ilaç kullanmadan hamile kalmış. Bunun belli bir deneme süresi var mıdır? bilen var mı? Şu kadar zaman dene olmazsa tekrar tahlil vs gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?