- 8 Ocak 2017
- 4.242
- 9.309
- 108
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.601
ayy gözümüz aydınnnnnnKoltuklar da geldi bugün çok şükür Rabbime haftaya taşınıyorum inşallah
ayy gözümüz aydınnnnnn
dünya için kötü ama senin için harika olmalı.. çünkü bebeğin seninlelilililili 2020 sen nasıl bir yil oldun yaaa
Evet son tahlilde de kendim gidip yaptırmıştım. Referans aralığının yine epey üstündeydi de 100'lerden oraya düşünce önce biraz daha zaman tanıyıp kendi düşer mi diye beklemek istedi sanırım. Yalnız bu stresten çok kolay etkilenen bir hormonmuş. Ben daha tahlile giderken başlıyorum strese. O yüzden acaba çok kurcalamasam mı dedim de kontrolünde belli bir sıklık var mı diye merak ettim. Düşmediyse şu kadar ay sonra tekrar bakılır gibisindenhayırlı kandiller... prolaktin her ay değişen bir değer.. hastane değer sınırına bakıldığı zaman 40 çok değil ise bir kaç ay deneyebilirsiniz.. ama içiniz rahatlaması açısından gelecek ayda bir prolaktin değerine baktırabilirsiniz doktora geçmeden direk kan veriliyor diye biliyorum
stresten aşırı etkileniyor birde incirden..Evet son tahlilde de kendim gidip yaptırmıştım. Referans aralığının yine epey üstündeydi de 100'lerden oraya düşünce önce biraz daha zaman tanıyıp kendi düşer mi diye beklemek istedi sanırım. Yalnız bu stresten çok kolay etkilenen bir hormonmuş. Ben daha tahlile giderken başlıyorum strese. O yüzden acaba çok kurcalamasam mı dedim de kontrolünde belli bir sıklık var mı diye merak ettim. Düşmediyse şu kadar ay sonra tekrar bakılır gibisinden
öyleymiş inciri yakın zamanda öğrendim ve bıraktım onu da. diğer konuya da dikkat ediyorum. o zamandan beri sertlik azaldı ve küçüldü. inşallah böyle kendi kendine düşer bakalım. teşekkürlerstresten aşırı etkileniyor birde incirden..
kuru incir felan yemeyin.. ben öyle yapınca düzene girmişti
bide göğüs hassasiyeti.. biraz özel olcak ama yakınlaşmalarda göğüs temasndan kaçınılmasını öneriyor doktorlar bu tarz hastalar
Negatif
yaaa çok teşekkür ederim o senin prensesliğinkuzummm burda genelde ben etiketliyorum ya... diğer arkadaşların pek öyle huyu yoko yüzden hiç öyle düşünme direk konuya dal sen artık sende bizim topiğin bir prensesisin
BDV bir derdim var topiğigenelde derdi olan orda.. ama bazen fake konular olup gerginlik olup ban yiyip siteye girmeme cezası alıyorlar
kuzum eğer kafan dağılacaksa çok mantıklı yazıl bencede
evet ben de ondan etkilendim galiba ama sonduCanım bazı gebeliklerde regl olunabiliyor falan diye hikayeler duyuyoruz onlardan etkileniyoruz. İnsan bir düşünüyor haliyle acaba mı diye
Benim yükselen yengeç baya sakin ve hanım biri olmama rağmen sinirlenince deli gibi saldırgan oluyorumsendemi yengeçsin
aynen tek kalemde silerim.bu yüzden kimseyi bırakmadım etrafımdasakiniz ama çok kırılganım.. biri kırdımı ıhh birdaha hayatımda yeri olmaz ketum bal0n
en mantıklısı.ben de öyle yapıyorum inşallah güzel sonuçlanırKizlar bu ay salicam ama kendimi ovulasyon kullanmiycam yumurtlamayi gorunce diger gunleri saliyorum cunku iki gunde bir seklinde devam edicem bakalimm
anca gelebildim
Üzme canını olur muNegatif
Üzme canını olur mu
Yeni aya hazırlanacaksın hem de bomba gibi
hayırlısı artık canımtest negatif regl daha gelmedi bat veremiyorum geldiğinde yazıcam
Rica ederimöyleymiş inciri yakın zamanda öğrendim ve bıraktım onu da. diğer konuya da dikkat ediyorum. o zamandan beri sertlik azaldı ve küçüldü. inşallah böyle kendi kendine düşer bakalım. teşekkürler
Negatifler bizi yıldıramaz...Negatif
Ohhh bir yengeç daha.. Tüm buraları yengeç yapacazyaaa çok teşekkür ederim o senin prensesliğinöyle yapıyım o zaman. evet siz diyince girdim de tartışma çıkmış sanki ama çok geçmişe dönüp nedenini bulamadım. herkes ayrı bir kafada orda farklıymış
evet ben de ondan etkilendim galiba ama sondu
Benim yükselen yengeç baya sakin ve hanım biri olmama rağmen sinirlenince deli gibi saldırgan oluyorum
aynen tek kalemde silerim.bu yüzden kimseyi bırakmadım etrafımdakırılgan olmak baya kötü
en mantıklısı.ben de öyle yapıyorum inşallah güzel sonuçlanır
anca gelebildimgeç kalkarsam olacağı bu
Hayırlı kandiller canmHerkese hayırlı kandiller
Ben daha yeni çıkıyorum
bir iki tel olur öyle benim saç komple beyazladı Allahtan boya diye bir şey var yoksa eşimin dalgası olurdumBu bebe saçlarımı döktü ve beyazlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?