Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet son tahlilde de kendim gidip yaptırmıştım. Referans aralığının yine epey üstündeydi de 100'lerden oraya düşünce önce biraz daha zaman tanıyıp kendi düşer mi diye beklemek istedi sanırım. Yalnız bu stresten çok kolay etkilenen bir hormonmuş. Ben daha tahlile giderken başlıyorum strese. O yüzden acaba çok kurcalamasam mı dedim de kontrolünde belli bir sıklık var mı diye merak ettim. Düşmediyse şu kadar ay sonra tekrar bakılır gibisinden

stresten aşırı etkileniyor birde incirden..
kuru incir felan yemeyin.. ben öyle yapınca düzene girmişti
bide göğüs hassasiyeti.. biraz özel olcak ama yakınlaşmalarda göğüs temasndan kaçınılmasını öneriyor doktorlar bu tarz hastalarda

öyleymiş inciri yakın zamanda öğrendim ve bıraktım onu da. diğer konuya da dikkat ediyorum. o zamandan beri sertlik azaldı ve küçüldü. inşallah böyle kendi kendine düşer bakalım. teşekkürler

yaaa çok teşekkür ederim o senin prensesliğin öyle yapıyım o zaman. evet siz diyince girdim de tartışma çıkmış sanki ama çok geçmişe dönüp nedenini bulamadım. herkes ayrı bir kafada orda farklıymış
Canım bazı gebeliklerde regl olunabiliyor falan diye hikayeler duyuyoruz onlardan etkileniyoruz. İnsan bir düşünüyor haliyle acaba mı diye
evet ben de ondan etkilendim galiba ama sondu
sendemi yengeçsin
Benim yükselen yengeç baya sakin ve hanım biri olmama rağmen sinirlenince deli gibi saldırgan oluyorum
sakiniz ama çok kırılganım.. biri kırdımı ıhh birdaha hayatımda yeri olmaz ketum bal0n
aynen tek kalemde silerim.bu yüzden kimseyi bırakmadım etrafımda kırılgan olmak baya kötü
Kizlar bu ay salicam ama kendimi ovulasyon kullanmiycam yumurtlamayi gorunce diger gunleri saliyorum cunku iki gunde bir seklinde devam edicem bakalimm
en mantıklısı.ben de öyle yapıyorum inşallah güzel sonuçlanır
DusunceBulutu garibim yine okuya okuya geliyor bugünde cok dırdır yaptık
anca gelebildim geç kalkarsam olacağı bu

Rica ederim

Negatifler bizi yıldıramaz...
Biz kazanacaz.
O bebeler buraya geleceekkk

Ohhh bir yengeç daha.. Tüm buraları yengeç yapacaz
Evet kuzum orda herkes kendi kafasnda sürekli bir olay bdv fena ya

Herkese hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…