- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.781
Olivem ateş bizi çağrıyorama gitmiyelin demiHayır o sonuç zaten negatif :) en az 5 olması lazım pozitif denebilmesi için. 2. Aşılamama hazırlanıyorum şimdi. Umutsuz olmaz tabii ama kanda baktırmak lazım. Bu testler beni çok yanılttı.
Bana da aynısı geliyorEn son siyahtan zart diye sarıya geçmiştim saçımı pişmaniyeye çevirip küt kestirdim. sonra açık bir kahverengiye boyadım ve aktı, kendi öz kumralıma tam döndüm sayılır, sarı beni dürtüyor
Birbirimizi durduralım
açıkcası sen benim hayalimde tesettürlüsünBen yapim miUfukta gebelik yok.
Olivem ateş bizi çağrıyorama gitmiyelin demi
Oyy Allah nasip eder inşallah ama değilim kuzumaçıkcası sen benim hayalimde tesettürlüsünsen bu ay yapabilirisn.
inşallah canım.çok kuruyor baluşum ya süpürge gibi oluyor hatta kopuyor. Yapmayalım. Ama yapsak mı ya
Oyy Allah nasip eder inşallah ama değilim kuzum
Sarıdan cok çektim daha yapmamçok kuruyor baluşum ya süpürge gibi oluyor hatta kopuyor. Yapmayalım. Ama yapsak mı ya
Oyy Allah nasip eder inşallah ama değilim kuzum
Çok merak ettim niye öyle hissettin kuzuminşallah canım.
Ya benim bakır olasım da varAma uçlarına attırabiliriz
Yada komple karamel
Ayy neyse ben kumral kalayım
ben gidiyorum kuzenim yanına koyu yada açık ton hangisi ise onu diyip kafana göre takıl diyorum o birşeyler karıştırp boyuyor sağolsun sadece boya maliyet ücreti verip çıkıyorum.Sarıdan cok çektim daha yapmam
Ama uçlarına attırabiliriz
Yada komple karamel
Ayy neyse ben kumral kalayım
Erken doğum riskin yoksa yapma kuzum zamanın da olsa bebek yine toz olucak dolaptaSorma söyle okuyumcs bende hevesliyorumda sonra aklima figer haftalar geliyor skintidan ptlarim biraz daha gec yapiyim diyorum
Aleykum selam canım nasılsınSelam canm
Yaaaaaa minnoşşşş
Bunlar cok ciciiiiiiiiiiiii
Ellerine sağlık
İnşallah gebeliktendir
Allah kabul etsin güzel gönüllüm benim..
Pinkk kuzum seni gördüğüme cok sevindim nasılsın...
Cok az kalmış.. Hayırlısı ile kucağına al inşallah
bilmem ki içimden hep o şekilde geldi sana dair.Çok merak ettim niye öyle hissettin kuzum
Sarıdan cok çektim daha yapmam
Ya benim bakır olasım da varÇok yakıştırıyorum kendime ama kumral iyidir
Çok mu ballısın sen acababen gidiyorum kuzenim yanına koyu yada açık ton hangisi ise onu diyip kafana göre takıl diyorum o birşeyler karıştırp boyuyor sağolsun sadece boya maliyet ücreti verip çıkıyorum.
❤❤❤bilmem ki içimden hep o şekilde geldi sana dair.
sanırım öyleÇok mu ballısın sen acaba❤❤
Hahahsanırım öylekuaför masrafım yok sağolsun nişanda kına da hediye etmiştir kuaför ücretini.
Düğünde başkasına gittim ki onlarda bana yetişsin diye
yetiştiler çok şükür ahh o günlerHahahÇok tatlısın ya. Doğru seni hazırlarken düğüne yetişemeyebilirdi
yetiştiler çok şükür ahh o günler
Şiii sakin olalım olivemÇok merak ettim niye öyle hissettin kuzum
Sarıdan cok çektim daha yapmam
Ya benim bakır olasım da varÇok yakıştırıyorum kendime ama kumral iyidir
Ohh misss beendr gidiorm Plette alıp düz boyuyormben gidiyorum kuzenim yanına koyu yada açık ton hangisi ise onu diyip kafana göre takıl diyorum o birşeyler karıştırp boyuyor sağolsun sadece boya maliyet ücreti verip çıkıyorum.
İyiym cnm senAleykum selam canım nasılsın
Yumurtladn ya ondandırKızlar kasıklarım da ağrı var özellikle sağ tarafta daha yoğun sizce bu sefer olacak mı Allah ın izni ile
o günü kimse bozmasına izin vermedim. eşimde ne dedimse yaptı sağolsunahh o günler Benim düğün tam bir kaostu Nefretle anıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?