- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.941
Evet rahime iyi geliyor.. Doktorlarda öneriyorrahim için faydası olduğunu bilmiyordum. öğretmenler odasında kızlar nerdeyse her gün avokado yiyip sabahtan akşama övünce deneyeyim diye başlamıştım. geri döneyim bari.
bu arada madem kamu spotuna girdik nar da yiyin kızlar. hem kadın hem erkek üreme sağlığı için önemli bir meyvemiz
1 yıl içerisinde hiç gebelik yaşadınız mı ?teşekkürler canım aslında toplam sperm sayısı 28 milyon %25 ileri hareketlilik üroloji doktoru sadece neofortil verdi 3 ay kullan dedi . bu arada bende ovitrelle vuruldum bekliyorum işte rahim filmide çektrdim bir sıkıntı çıkmadı . 1 yıldır istiyoruz her geçen gün daha da zor oluyor
Aynen canımSos yapınca bana ağır geliyor
Ama limon salatalıkla karıştırınca hop giditor eşimede alıştırdm ama baya sağlıklı.. Bence bırakma.. Ben marketten sert alıyorum ama hiç ekstra bişey yapmıorm kenarda 2 gn bekletiyorım yumuşuyor kararmadan doğruyorum
Aaaa yumurtaylamı? İlk defa duyuyorm nasıl yapıyorsm
Çikom.... Benim tencere setim ar-yıldız.. Aşırı memnunum.. Düdüklü tenceresi hem hafif hemde pratik öneririm.. Yada tefalin ki
Ahahhaha kuzum hiç gerek yok..
Marketten yeşil sert al
2 gün sonra parmağnla bas hafif.. Parmak izi çıkıyorsa göm :)
Ah bu stres... Nelere sebeb oluyor
Aynen katrem hepimizin başından alışana kadar bir avokada macerası geçiyor
Rahim için cok faydalı kuzum netten okuyabilirsn
Keşke belirtilerle gebe olup olmadığımı anlayabilsek
Sen bi dene bence cok guzel oluyorAğır olmazmı ya
Hadi bakalm hayrlısı olsun kuzucuk
Ayyy benimde.. Ben aşırı bağımlısıyım
Bazen bu ülkeden nefret edecek kadar
Bazen cok korkuyorum, sonra Allah'ın izniyle bize bizim gibilere birşet olmaz, yıkamazlar bizi diyorum
Ar yıldızıda ben istanbulda yaşayan kuzenimin önerisi ile almştm aşırı memnunum :)
Hayır yaşamadım1 yıl içerisinde hiç gebelik yaşadınız mı ?
Çubuk pik ama kasete göre çatlamşKızlar son durum
Kasette denedim karşılaşmak için.
Acaba neye göre devam etsemÇubuk pik ama kasete göre çatlamş
Bence çubuk.. Onlar daha hassas...Acaba neye göre devam etsem
Öğleden sonra bana da Bi öyle sıkıntı çöküyor ya havalardan mı ne anlamadımBugün aşırı modum düşük niye böyle oldum yahu uyandığımda çok enerjiktim oysaki
Öğleden sonra bana da Bi öyle sıkıntı çöküyor ya havalardan mı ne anlamadım
Olabilir kuzum soğudukca hava kat kat giyiniyoruz birde boğuluyorum, güneşlerde gidiyor kasvet çöktühavalardan olabilir kuzum bi anda değişime uğradı ya havalar
Aay inşallah BaloncuğuuumGebe kalacaz gebe
Stres yapmamayı öğrenirsekOlabilir kuzum soğudukca hava kat kat giyiniyoruz birde boğuluyorum, güneşlerde gidiyor kasvet çöktü
Aay inşallah Baloncuğuuum
Olabilir kuzum soğudukca hava kat kat giyiniyoruz birde boğuluyorum, güneşlerde gidiyor kasvet çöktü
Aay inşallah Baloncuğuuum
Gebe kalacaz gebe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?