Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla hic dikkat etmedim nasil tepki verdiğini bir sonraki yemekte bakarim

Kızlar selammm nasılsınız?

Paresilaaa 'cım ben kırmızıları gördüm yeni bat 26 kasım
demekki ben cahill
Canım ben de bilmiyordum bu avakadonun olgunlaşması olayını hatta marketlere kızıyordum ne biçim olmamış meyve satıyorlar diye
Şimdi balkonda güneşin altında bekletiyorum birkaç gün iyi oluyor. Hatta bazı marketler yemeye hazır olgunlaşmış avakado da satıyorlar birkaç lira daha pahalı oluyor. Onların da dışı kararmış oluyor biraz.

ben de aynı düşüncedeyim boşverdim
Amaan aynen öyle kuzum boşveeer
Avokadoyu düzenli tüket ama 2-3 gnde 1 ye kuzum

Aminnn inş prenses
Bulursam alayım canım madem faydalı yiyelim güzelleşeliiimmm
Akıllısından akılsızından ben düdüklü den çok korkuyorum ya, çeyizime de almadım sırf bu yüzden. Çalışırken iş yerinde mutfakta patlaşmıştı, aşçı ablanın boynu göğüsleri hep 2.derece yanıtı, ondan sonra daha da korktum aman akıllı da olsa dikkatli kullan canım ne olur ne olmaz
Bat dündü hala gelen yok.. bat günü test negatif.. gelcekse zamanında gelse şu regl
Benimde bu gün bat günü ama hala ne leke var ne bişey, kremsi renkte akıntı ve kasık ağrıları var
Hayirli olsun canim tam haftayi söyledi mi =) benim beta uçtu da pzt geri gidicem
Sen naptın canım nasıl gidiyor iyi misin

Ayyy korkunç bir şey tabi Allah korusun dikkat ediyorum, benimde bu kadar yakınımda olsa kesin bende korkardım sağ ol canım

Kuzular 3-4gündür kasıklarım da böyle hafif ağrılar, kramplar oluyor. Kremrengi gibi hafif akıntı da var, bu günde bat günü ama daha olmadım. Böyle olur mu acaba hamilelikten önce? Benim normalde adet öncesi hiç kasıklarım karnım filan ağrımazdı, bakmadan adet olduğumu anlamazdım bile. Böyle olunca acaba diyorum vücudum psikolojik olarak belirti mi üretiyor

bende hiçbir belirti yok canım mevsimsel gecikebilir belki benimki.. sen test yaptın mı?

Anam benim ki buz dolabında eve gidince çıkarayım bari bu kadar uzağım düşünün

Sos yapınca bana ağır geliyor
Ama limon salatalıkla karıştırınca hop giditor eşimede alıştırdm ama baya sağlıklı.. Bence bırakma.. Ben marketten sert alıyorum ama hiç ekstra bişey yapmıorm kenarda 2 gn bekletiyorım yumuşuyor kararmadan doğruyorum

Avokado candir yaa hele yumurtayla birlikte super oluyor!!
Olgunlasmadan yemiyoruz tabi ki yoksa tadi igrenc oluyor
Aaaa yumurtaylamı? İlk defa duyuyorm nasıl yapıyorsm

Çikom.... Benim tencere setim ar-yıldız.. Aşırı memnunum.. Düdüklü tenceresi hem hafif hemde pratik öneririm.. Yada tefalin ki

avokadoları aldım az olgunlaşsın diye kese kağıdında attım çekmeceye. geçen gün farkettim anammm leş gibi olmuşlar attım çöpe
Ahahhaha kuzum hiç gerek yok..
Marketten yeşil sert al
2 gün sonra parmağnla bas hafif.. Parmak izi çıkıyorsa göm :)

Bat dündü hala gelen yok.. bat günü test negatif.. gelcekse zamanında gelse şu regl
Ah bu stres... Nelere sebeb oluyor

Aynen katrem hepimizin başından alışana kadar bir avokada macerası geçiyor

Rahim için cok faydalı kuzum netten okuyabilirsn

Keşke belirtilerle gebe olup olmadığımı anlayabilsek

Yumurtayi istedigin gibi hazirla omlet, haslama, tavada nasil istersen.
Ekmek kizart yada kraker kullan avokadolari ince ince dilimle.
Krakerin ustune once yumurta sonra avokadoyu koy az tuz karabiber ve afiyet olsun

Ekmeksizde olur yani nasil istersen

Hatta salatada cok guzel oluyor marol, salatalik, domates, haslanmis yumurta, misir, avokado, zeytinyagi, tuz ve istege gore karabiber, hatta peynirde yakisir yada roka

Rahime benzetiyorlar şeklini de o yüzden sanırım canım, Allahın mucizesi işte.

Bakalım kuzum pazara kadar olmazsam test yapıcam

Psikolojik olarak etkilendiginden vücut belirti yaratıyor olabilir gebelik belirtisi de olabilir ki inşallah öyledir
Bu aralar bu markanın övgüsünü çok duyuyorum baya yükselişte sağ ol kuzum bakayım onada
Haberler başladı...
Her 29 ekimde haberleri izlerken göz yaşım pıt

Sen yine haberlerde ben Atam'ın resmini gördüğüm an içimde bir şeyler boşalıyor gözler doluyor yani anlatamam ona olan sevgimi çok çok büyük

Ağır olmazmı ya
Rahime benzetiyorlar şeklini de o yüzden sanırım canım, Allahın mucizesi işte.

Bakalım kuzum pazara kadar olmazsam test yapıcam
Hadi bakalm hayrlısı olsun kuzucuk

Ayyy benimde.. Ben aşırı bağımlısıyım
Bazen bu ülkeden nefret edecek kadar
Bazen cok korkuyorum, sonra Allah'ın izniyle bize bizim gibilere birşet olmaz, yıkamazlar bizi diyorum
Ar yıldızıda ben istanbulda yaşayan kuzenimin önerisi ile almştm aşırı memnunum :)

rahim için faydası olduğunu bilmiyordum. öğretmenler odasında kızlar nerdeyse her gün avokado yiyip sabahtan akşama övünce deneyeyim diye başlamıştım. geri döneyim bari.

bu arada madem kamu spotuna girdik nar da yiyin kızlar. hem kadın hem erkek üreme sağlığı için önemli bir meyvemiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…