Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ananasa bayılırım...
Ama o günde bir dilim yemek gerekiyoemuş
Aa bilmiyordum neden Bi dilim acaba?
Onun suratına parayı çarp ve de ki "kaç para uleeen Bi kumral saç boya artıkın boyaaa" de Cüneyt Arkın ses tonu ile aman boşver kız laf Bi insana bir kere denir hiçmi müsait değil hanfendi

Tropikal meyvelern fazlası zararmış

ben de aynı düşüncedeyim boşverdim

avokadoyu az zeytinyağı, bir diş sarımsak ve limon suyuyla rondodan geçirip sos gibi yapınca da güzel oluyor. üstüne ceviz de koyabilirsiniz. yalnız avokadonun olgunlaşmasını beklemek falan sabır işi. bir de bekleyince kararıyor. çok hassas. ben uğraşamadım bıraktım bir süre sonra

4 sayfa nedir yahu

Benimde bir sorum ve bolca tavsiyeye ihtiyacım var konuyla alakasız
Kızlar düdüklü tencere ne kullanıyorsunuz evlerinizde tavsiye edeceğiniz bir marka model ?
Gönül ister ki fissler almak ama fiyatlar malumunuz bende çalışan bir kadın olarak akşam eve gelince hunharca kullanabileceğim bir tencere arıyorum böyle ikili olanlardan vs.
Karaca almıştım ama çok sorunlu yıldırdı yani o yüzden yeniden bakıyorum var mı önerileriniz ?

düdüklüyü yatırım olarak görmek lazım sanırım. fissler'i hepsiburada'da indirimden almıştım. tabii yine pahalıya geldi ama evladiyelik bir şey ve çok kullanışlı. karmaşık düğmesi şusu busu yok

Bu arada eskiden hep hatırlatırdm ama son zamanlarda kimse bahsetmiyor..
Kızlar haftada en az 2 adet avokado tüketiyoruz demi
avokadoları aldım az olgunlaşsın diye kese kağıdında attım çekmeceye. geçen gün farkettim anammm leş gibi olmuşlar attım çöpe

Ben taç kullaniyorum tefalin ikili olanlarida guzel akilli kapakli olanlar. Evde en korktugum ve en cok kullandigim sey

Teşekkür
Eğer çok tereddütte kalırsam fissler alırım yine belli olmaz ama alternatif arıyorum şimdilik bakalım
Ben taç kullaniyorum tefalin ikili olanlarida guzel akilli kapakli olanlar. Evde en korktugum ve en cok kullandigim sey
Senin pisili de korkuyor mu bizim ki sesi duyunca dört dönüyordu
Aslında taç baby güzel ama almışken ikili alayım diyorum, bende hiç korkmam ama işini de düzgün yapsın şimdilik favorim Emsan up- line bakalım KK neler gösterecek
Sağ ol beybisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…