- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
- 208
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.901
demekki ben cahillBacım onu sert alacan 2 3 gn bekleyecen böyle parmağnda dokunduğnsa yumuşaksa doğrayacan.. Acı olmaz
Kız ykkk sanki anamz avokado ilemi büyüttü bizidemekki ben cahill
Aa bilmiyordum neden Bi dilim acaba?Bende ananasa bayılırım...
Ama o günde bir dilim yemek gerekiyoemuş
Onun suratına parayı çarp ve de ki "kaç para uleeen Bi kumral saç boya artıkın boyaaa" de Cüneyt Arkın ses tonu ilesevilmeyecek insan da değilim ki ağzım var dilim yok kardeşini el üstünde tutuyorum anasıyla kendisinden çok ilgileniyorumsenin görümcen de benimkinden galiba iyi demişsin para vermiyoruz diye mi kafasına göre takılıyor bilmem ama biz kaç kere teklif ettik kendi almadı. bir gün dicem parası neyse veriyim istediğimi yap beyazı çok olan kumral olmazmış ışıltı at diyorum bir gün atarız diyor yıl oldu anlamadım gitti
Tropikal meyvelern fazlası zararmışAa bilmiyordum neden Bi dilim acaba?
Onun suratına parayı çarp ve de ki "kaç para uleeen Bi kumral saç boya artıkın boyaaa" de Cüneyt Arkın ses tonu ileaman boşver kız laf Bi insana bir kere denir hiçmi müsait değil hanfendi
Doğrudur canım herşey ölçüsüyle yendiğinde faydalı aslında meyveler bile. Aman iyi olayım vitamin olsun diye fazla fazla yemekte iyi değilTropikal meyvelern fazlası zararmış
Aa bilmiyordum neden Bi dilim acaba?
Onun suratına parayı çarp ve de ki "kaç para uleeen Bi kumral saç boya artıkın boyaaa" de Cüneyt Arkın ses tonu ileaman boşver kız laf Bi insana bir kere denir hiçmi müsait değil hanfendi
Olma zaten kuzumKız kıyamam sana
Cok şükür değilim olmamda
Avokadoyu düzenli tüket ama 2-3 gnde 1 ye kuzumDoğrudur canım herşey ölçüsüyle yendiğinde faydalı aslında meyveler bile. Aman iyi olayım vitamin olsun diye fazla fazla yemekte iyi değil
Aminnn inş prensesOlma zaten kuzumoyle insanlar ne kendi mutlu olur ne baskasini mutlu eder kendi pisliklerinde bogulsunlar
Deli kızesra erol başlamıştır ben kaçar
Yaş pasta gibi hayal et gömAma tadı kötü
Avokado candir yaa hele yumurtayla birlikte super oluyor!!Bu arada eskiden hep hatırlatırdm ama son zamanlarda kimse bahsetmiyor..
Kızlar haftada en az 2 adet avokado tüketiyoruz demi
düdüklüyü yatırım olarak görmek lazım sanırım. fissler'i hepsiburada'da indirimden almıştım. tabii yine pahalıya geldi ama evladiyelik bir şey ve çok kullanışlı. karmaşık düğmesi şusu busu yok4 sayfa nedir yahu
Benimde bir sorum ve bolca tavsiyeye ihtiyacım var konuyla alakasız
Kızlar düdüklü tencere ne kullanıyorsunuz evlerinizde tavsiye edeceğiniz bir marka model ?
Gönül ister ki fissler almak ama fiyatlar malumunuz bende çalışan bir kadın olarak akşam eve gelince hunharca kullanabileceğim bir tencere arıyorum böyle ikili olanlardan vs.
Karaca almıştım ama çok sorunlu yıldırdı yani o yüzden yeniden bakıyorum var mı önerileriniz ?
avokadoları aldım az olgunlaşsın diye kese kağıdında attım çekmeceye. geçen gün farkettim anammm leş gibi olmuşlarBu arada eskiden hep hatırlatırdm ama son zamanlarda kimse bahsetmiyor..
Kızlar haftada en az 2 adet avokado tüketiyoruz demi
Ben taç kullaniyorum tefalin ikili olanlarida guzel akilli kapakli olanlar. Evde en korktugum ve en cok kullandigim sey4 sayfa nedir yahu
Benimde bir sorum ve bolca tavsiyeye ihtiyacım var konuyla alakasız
Kızlar düdüklü tencere ne kullanıyorsunuz evlerinizde tavsiye edeceğiniz bir marka model ?
Gönül ister ki fissler almak ama fiyatlar malumunuz bende çalışan bir kadın olarak akşam eve gelince hunharca kullanabileceğim bir tencere arıyorum böyle ikili olanlardan vs.
Karaca almıştım ama çok sorunlu yıldırdı yani o yüzden yeniden bakıyorum var mı önerileriniz ?
Teşekkürdüdüklüyü yatırım olarak görmek lazım sanırım. fissler'i hepsiburada'da indirimden almıştım. tabii yine pahalıya geldi ama evladiyelik bir şey ve çok kullanışlı. karmaşık düğmesi şusu busu yok
Senin pisili de korkuyor muBen taç kullaniyorum tefalin ikili olanlarida guzel akilli kapakli olanlar. Evde en korktugum ve en cok kullandigim sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?