- 19 Kasım 2019
- 53.631
- 136.180
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #176.961
Sİz ve eşiniz kontrollere gittiniz miHayır yaşamadım
Şükür canim iyim sagol sen nasilsin pzt kontrolüm var beta artısim fazla keseyi görmeye ve dger terstler icin gidicem cok uyuyorum ya asiriAmaan aynen öyle kuzum boşveeer
Bulursam alayım canım madem faydalı yiyelim güzelleşeliiimmm
Akıllısından akılsızından ben düdüklü den çok korkuyorum ya, çeyizime de almadım sırf bu yüzden. Çalışırken iş yerinde mutfakta patlaşmıştı, aşçı ablanın boynu göğüsleri hep 2.derece yanıtı, ondan sonra daha da korktumaman akıllı da olsa dikkatli kullan canım ne olur ne olmaz
Benimde bu gün bat günü ama hala ne leke var ne bişey, kremsi renkte akıntı ve kasık ağrıları var
Sen naptın canım nasıl gidiyor iyi misin
Ben ve stres, asla ayrılmaz ikiliStres yapmamayı öğrenirsek
Dikkat etmek lazım canım streslerimize birde mevsim garipleri falan eklenmesin amanaynen canım bide havalar soğuyacak hastalıklar artacak
Ayy hayırlısı ile keseyi görürsünüz inşallah canım çok sağlıklı ol bebişin de sendeŞükür canim iyim sagol sen nasilsin pzt kontrolüm var beta artısim fazla keseyi görmeye ve dger terstler icin gidicem cok uyuyorum ya asiri
Şükür canim darisi tum isteyenlereBen ve stres, asla ayrılmaz ikili
Dikkat etmek lazım canım streslerimize birde mevsim garipleri falan eklenmesin aman
Ayy hayırlısı ile keseyi görürsünüz inşallah canım çok sağlıklı ol bebişin de sendebende öyle iyi diyelim iyi olsun canım şükür bu günümüze
İyi akşamlar canım
Amiiinn inşallahİyi akşamlar canım
İnşAllah 9 ay 10 gün gelmesin
Geliyo valla askos adimlarini duyuyorum☹Gelmesin geri gitsin
Şükür parem iyiyim. Cumartesi son kontrole gideceğim doğum için gün alacağız artık inşallah.Günaydınnnnn...
Seni tekrar görmek çok güzel
Nasılsın, keyfin nasıl, bebiş nasıl...
Aminnnn inşallah
Merhaba butun yorumlari okuyamadim benimde adete yakin yani az once yumurta akintim oldu acaba neden olabilir daha once adetten sonra olurdu acaba bu sayede hamile kaldinizmi?Kızlar bata 4 gün var 2 gündür yumurta beyazı şeklinde akışkan akıntı geliyor normal mi acaba daha önce dikkat etmediğim için adete yakın geldiğini bilmiyorum bu
Göböee
Amin inşallah canımAmiiinn inşallah2020 yi gebe olarak uğurlayalım hepimiz son zamanlarda sayfamızda bir sürü gebeler oldu maşallahh darısı başımıza
Ne diyek geliyorsa da zamanında gelsin adamı hasta etmesinGeliyo valla askos adimlarini duyuyorum☹
YaaaaŞükür parem iyiyim. Cumartesi son kontrole gideceğim doğum için gün alacağız artık inşallah.
Bugün ya da yarın güncelleyeceğim canımParesilaaa benim de 23.11 yeni bat
Ayni olivesin sennnnnnGöböeeayy bu eski halimden eser yok şimdi. İçimdeki polyannalar hüzünlü hahahahah
Yaaaa yicemAmin inşallah canım
Ne diyek geliyorsa da zamanında gelsin adamı hasta etmesin
Yaaaa
Güzel haberlerle gel.... Bizede haber verirsen hepimiz çok mutlu olacağız
Bugün ya da yarın güncelleyeceğim canım
Ayni olivesin sennnnnn
Hala neşeli, kıpır kıpır, enerjik, umutlu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?