Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür canim iyim sagol sen nasilsin pzt kontrolüm var beta artısim fazla keseyi görmeye ve dger terstler icin gidicem cok uyuyorum ya asiri

Stres yapmamayı öğrenirsek
Ben ve stres, asla ayrılmaz ikili
aynen canım bide havalar soğuyacak hastalıklar artacak
Dikkat etmek lazım canım streslerimize birde mevsim garipleri falan eklenmesin aman
Şükür canim iyim sagol sen nasilsin pzt kontrolüm var beta artısim fazla keseyi görmeye ve dger terstler icin gidicem cok uyuyorum ya asiri
Ayy hayırlısı ile keseyi görürsünüz inşallah canım çok sağlıklı ol bebişin de sende bende öyle iyi diyelim iyi olsun canım şükür bu günümüze

Şükür canim darisi tum isteyenlere şükür tabiki rabbime

Kızlar bata 4 gün var 2 gündür yumurta beyazı şeklinde akışkan akıntı geliyor normal mi acaba daha önce dikkat etmediğim için adete yakın geldiğini bilmiyorum bu
Merhaba butun yorumlari okuyamadim benimde adete yakin yani az once yumurta akintim oldu acaba neden olabilir daha once adetten sonra olurdu acaba bu sayede hamile kaldinizmi?

Amiiinn inşallah 2020 yi gebe olarak uğurlayalım hepimiz son zamanlarda sayfamızda bir sürü gebeler oldu maşallahh darısı başımıza
Amin inşallah canım
Geliyo valla askos adimlarini duyuyorum☹
Ne diyek geliyorsa da zamanında gelsin adamı hasta etmesin
Şükür parem iyiyim. Cumartesi son kontrole gideceğim doğum için gün alacağız artık inşallah.
Yaaaa
Güzel haberlerle gel.... Bizede haber verirsen hepimiz çok mutlu olacağız
Paresilaaa benim de 23.11 yeni bat
Bugün ya da yarın güncelleyeceğim canım
Göböee ayy bu eski halimden eser yok şimdi. İçimdeki polyannalar hüzünlü hahahahah
Ayni olivesin sennnnnn
Hala neşeli, kıpır kıpır, enerjik, umutlu...

Yaaaa yicem ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…