- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.001
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlarrr nasılsınız?
Ben hastalıtan kırılıyorum, hem regl hem hastalık hem de işyerinde raporlama dönemimiz geldi. 3'lü kombo ile beni yıktılar bu ay
kızlar biz ofis olarak pandemiden sonra, son 4 aydır falan evrak işlerimiz olunca ofise gidiyorduk ama şimdi birden onu da yasakladılar kimse çok zorunlu olmadıkça ofise giriş çıkış yapamıyor. Çalıştığım holdingin hastaneleri falan da var muhtelen hastanedeki covid-19 hasta sayısındaki aşırı artıştan kaynaklı böyle bir önlem alındı. Haberlerde de duyuyoruz zaten ama ben bizim işyeri önlem alınca ayrıca tedbirli davranıyorum normal hayatta da. Sizler de dikkat edin kendinize çok, düşündüğümüzden daha fena haldeyiz bence şu an
Kahkaha attm yaTatlım kimseye nasip olmaz eşi tarafından eve metro ile bırakılmak
Kıyamam ona ya yalnız bırakmıyor beni
Geçmiş olsun cnm...Günaydın kızlarrr nasılsınız?
Ben hastalıtan kırılıyorum, hem regl hem hastalık hem de işyerinde raporlama dönemimiz geldi. 3'lü kombo ile beni yıktılar bu ay
kızlar biz ofis olarak pandemiden sonra, son 4 aydır falan evrak işlerimiz olunca ofise gidiyorduk ama şimdi birden onu da yasakladılar kimse çok zorunlu olmadıkça ofise giriş çıkış yapamıyor. Çalıştığım holdingin hastaneleri falan da var muhtelen hastanedeki covid-19 hasta sayısındaki aşırı artıştan kaynaklı böyle bir önlem alındı. Haberlerde de duyuyoruz zaten ama ben bizim işyeri önlem alınca ayrıca tedbirli davranıyorum normal hayatta da. Sizler de dikkat edin kendinize çok, düşündüğümüzden daha fena haldeyiz bence şu an
Beyazımmmm hadi yapta bize uğur getirsin,Bekliyore bir arkadaşimi
Amin cümlemizinCumanız mübarek olsun kızlar. Dualarınız kabul olsun güzel bir gün geçsin inşallah
Aminnnn kirazımmmCumanız mübarek olsun kızlar. Dualarınız kabul olsun güzel bir gün geçsin inşallah
Beyazımmm
Yok kuzum bugn çalışmıorm temizlik yapıyorum :)Kuzum çalışıyormuşun bugün
Ay bir ara bendede öyle olmuştuGunaydin kizlar bu sabah doktordan sonra regl oldum gozu kor olmayasica sabah uyandgmda geleydi 150 tl muayene ucreti cebimde kalaydi
yeni bat 30 KasimParesilaaa
napalım çalışıyoruz tatlım sen ve miniğin napıyorsunuz
Kolay gelsin canım iyiyiz çok şükür ye iç yine ye iç böyle bir döngünapalım çalışıyoruz tatlım sen ve miniğin napıyorsunuz
Günaydın bi kere bana da olmuştu psikolojik herhalde. bir şey olmadığını duyunca vücut gevşiyor sanırım. yeni ay uğur getirsin inşallahGunaydin kizlar bu sabah doktordan sonra regl oldum gozu kor olmayasica sabah uyandgmda geleydi 150 tl muayene ucreti cebimde kalaydi
yeni bat 30 KasimParesilaaa
Bende suan cok sinirliyimYok kuzum bugn çalışmıorm temizlik yapıyorum :)
Ay bir ara bendede öyle olmuştu
Cok sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?