- 14 Ekim 2020
- 3.614
- 6.961
- 88
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.041
İnşallah canım çünkü öncesinde onlarca test yaptım, tek çizgi olunca baktım üzülüyorum gecikmeden yapmicam artık dedimoo iradehayırlısıyla güzel haber gelir inşallah
Buda geçer bacımBende suan cok sinirliyim
Gözümüz aydın kuzumKizlar dr dan geldim minigin kalbinin atisini gordum cok sukur ama duyamadim henuz kucuk dedi gordumya yetti bana rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin insAllah
Ayyy minikkkkBenim bat dündü, ama hala regl olmadımumarım psikolojik değildir ya, hala kasık ağrıları var ama bakalım eşimde sorup duruyor garibim regl oldun mu ağrın var mı nasılsın diye. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın mübarek günlerde Allahım amiinnnn
Keşke bende 7 ay evden çalışsam ah ahÇok sağol Parem
Sağol canım benim
bu kadar artmışken yarım zamanlıya devam etselermiş bariBen de full evdeyim biraz sıkıcı olabiliyo 7 aydır evdeyim dile kolay ama tam bebek yapmalık zamanlar bir yandan da
Çok sağol kuzucum
Kocalar da öğrendi artık bel ağrısıdır karın ağrısıdırBenim kocam her ay aynı gün yumurtluyorum sanıyormuş mesela Yavaş yavaş herşeyi öğrenecekler
İnşaallaaahhhh gelemez olsun
Sagol kuzum darisi herkese insBuda geçer bacım
Gözümüz aydın kuzum
Ayyy minikkkk
Acaba varmıdır senden bir minik daha
Keşke bende 7 ay evden çalışsam ah ah
Damarıma basıyorsun katrecim
Evet canm... Tamamen yumurtlamadan kaynaklı.. Bendede öyöe olurdu..Selam kızlaaar
Size bir matematik sorusuyla geldim
Şimdi benim döngüm 30 gün
28 eylül son regl başlangıcımdı.
Ama ben 15.günde değil Gidip 19 ekimde piki gördüm, 4 gün pik kaldı 4.gün akşam silikleşti ovulasyon testi.
Kullandığım uygulamaya göre ise regl tarihimin 28 ekim olması gerekiyor ama ben hala regl olmadım.
Sizce yumurtlamanın gecikmesinden ötürü müdür bu?
Göğüslerimi elleyemiyorum yürürken bile acıyo. Hiç böyle olmamıştı ama olsam da rahatlasam diyorum.
Yumurtan gec catlamis canim reglin 1 hafta ileri gider muhtemelenSelam kızlaaar
Size bir matematik sorusuyla geldim
Şimdi benim döngüm 30 gün
28 eylül son regl başlangıcımdı.
Ama ben 15.günde değil Gidip 19 ekimde piki gördüm, 4 gün pik kaldı 4.gün akşam silikleşti ovulasyon testi.
Kullandığım uygulamaya göre ise regl tarihimin 28 ekim olması gerekiyor ama ben hala regl olmadım.
Sizce yumurtlamanın gecikmesinden ötürü müdür bu?
Göğüslerimi elleyemiyorum yürürken bile acıyo. Hiç böyle olmamıştı ama olsam da rahatlasam diyorum.
Ayyy bu insanların kendini zengin gösterme çabaları niye acaba?
Senin için ucuz diyesim var
Yaaa kıyamam kız sanaaaabenim gibi olacaksin tipimden 10 metre oteden belli oluyor kendi fakir gonlu zengin diye
Yumurtan gec catlamis canim reglin 1 hafta ileri gider muhtemelen
Askos cook yakında hepimizin imzasi olucak burda dogumdan korkucaz birliktr lohusa olup sinir krizi geciricezHirasarem in imzasını bir an senin sandım
Ve saniyelik bir mutluluk yaşadım
Sanırım çok ekrana baktım
Sus kiz fakirYaaa kıyamam kız sanaaaa
Bize gönlü zengin lazım zaten...
Diyorum ya dışarıdan sanırsın elizabet.. Tanır konuşursun içinden ne çıktığı belli değil
Gönlün bir çiçek bahcesiiiPeki ya gönlümmm
Ay insAllah heminizin imzasi olacak bu yil cikmadan hamile cikacaksiniz cani gonulden duva ediyorum tum isteyenlere rabbim duvalarimizi bos cevirmesin insAllah aminHirasarem in imzasını bir an senin sandım
Ve saniyelik bir mutluluk yaşadım
Sanırım çok ekrana baktım
Askos cook yakında hepimizin imzasi olucak burda dogumdan korkucaz birliktr lohusa olup sinir krizi geciricez
Amin kuzum aminnnAy insAllah heminizin imzasi olacak bu yil cikmadan hamile cikacaksiniz cani gonulden duva ediyorum tum isteyenlere rabbim duvalarimizi bos cevirmesin insAllah amin
Istanbul Avrupa yakasi ben ciddi anlamda hissettimYine deprem oldu
6.8 şiddetinde ege de
Nurzfr canım iyi misin
İzmir aydın İstanbul da hissedildi
Buralarda olanlarınız var mı
İyi misiniz kızlar
Çok şükür iyiyiz kuzum ama öyle böyle sallamadı çok fenaydı rabbim herkesin yardımcısı olsunYine deprem oldu
6.8 şiddetinde ege de
Nurzfr canım iyi misin
İzmir aydın İstanbul da hissedildi
Buralarda olanlarınız var mı
İyi misiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?