- 13 Ekim 2020
- 2.295
- 4.402
- 63
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #177.021
Insallah canimmm, valla herhâlde oyle oluyor dedigin gibi doktordan ciktim ise geldim lavaboya gdeyim dedim kirmizi kartGünaydın bi kere bana da olmuştu psikolojik herhalde. bir şey olmadığını duyunca vücut gevşiyor sanırım. yeni ay uğur getirsin inşallah
Kolay gelsin canım iyiyiz çok şükür ye iç yine ye iç böyle bir döngü
Hayırlı cumalar canım amin inşallah
Aman canım dikkat et geçmiş olsun, c vitamini tüket bol bolGünaydın kızlarrr nasılsınız?
Ben hastalıtan kırılıyorum, hem regl hem hastalık hem de işyerinde raporlama dönemimiz geldi. 3'lü kombo ile beni yıktılar bu ay
kızlar biz ofis olarak pandemiden sonra, son 4 aydır falan evrak işlerimiz olunca ofise gidiyorduk ama şimdi birden onu da yasakladılar kimse çok zorunlu olmadıkça ofise giriş çıkış yapamıyor. Çalıştığım holdingin hastaneleri falan da var muhtelen hastanedeki covid-19 hasta sayısındaki aşırı artıştan kaynaklı böyle bir önlem alındı. Haberlerde de duyuyoruz zaten ama ben bizim işyeri önlem alınca ayrıca tedbirli davranıyorum normal hayatta da. Sizler de dikkat edin kendinize çok, düşündüğümüzden daha fena haldeyiz bence şu an
Allah sağlıkla ilerletsin kuzum, hayırla kucağına alırsın inşallah, darısı bu topikte ki diğer tüm hanımlaraKizlar dr dan geldim minigin kalbinin atisini gordum cok sukur ama duyamadim henuz kucuk dedi gordumya yetti bana rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin insAllah
Benim bat dündü, ama hala regl olmadımumarım psikolojik değildir ya, hala kasık ağrıları var ama bakalım eşimde sorup duruyor garibim regl oldun mu ağrın var mı nasılsın diye. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın mübarek günlerde Allahım amiinnnn
Benim de bugün reglBenim bat dündü, ama hala regl olmadımumarım psikolojik değildir ya, hala kasık ağrıları var ama bakalım eşimde sorup duruyor garibim regl oldun mu ağrın var mı nasılsın diye. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın mübarek günlerde Allahım amiinnnn
İnşallah kuzum ya benim normalde günü gününe olur ama belki istediğim için psikolojik olarak gecikiyor diye düşünüyorum, bide hiç lekelenme falan da yok bakalım bekliyorumhadi inşallah bebiş vardır canıımbenimde 2 gün gecikmeli bugün sökülüyo yavaş yavaş sanırım
Valla benimde Bi diyor geliyorum, bi diyor vazgeçtim gelmem, kendi de bilmiyor ne yapacağınıBenim de bugün regl
Geliyormuş gibi hissettiriyor ama gelmiyor
Gelmesin ki kuzu inşallah gelmez çooookkk aminnnBenim de bugün regl
Geliyormuş gibi hissettiriyor ama gelmiyor
Ayyy inşallah güzel haberler aliriz sende de canım gelmesinler bırakın bebikler gelsinİnşallah kuzum ya benim normalde günü gününe olur ama belki istediğim için psikolojik olarak gecikiyor diye düşünüyorum, bide hiç lekelenme falan da yok bakalım bekliyorum
Valla benimde Bi diyor geliyorum, bi diyor vazgeçtim gelmem, kendi de bilmiyor ne yapacağını
Görünür de birşey yokİnşallah kuzum ya benim normalde günü gününe olur ama belki istediğim için psikolojik olarak gecikiyor diye düşünüyorum, bide hiç lekelenme falan da yok bakalım bekliyorum
Valla benimde Bi diyor geliyorum, bi diyor vazgeçtim gelmem, kendi de bilmiyor ne yapacağını
İlk fırsatta güncelleyeceğim canım
En büyüğünden amin canım.Gelmesin ki kuzu inşallah gelmez çooookkk aminnn
Topiğimiz hamilelere bebeklerle dolup taşsın Allahım amiiinAyyy inşallah güzel haberler aliriz sende de canım gelmesinler bırakın bebikler gelsin
Müziği çok güzel o filmin kuzum, eypio yapmış ya. Bıraktım geldim evimi geride adımı aldılar kan karıştı terimeGörünür de birşey yok
Gelecekse gelsin çabuk gelmeyecekse gelmesin adamı hasta etmesin
İlk fırsatta güncelleyeceğim canım
En büyüğünden amin canım.
Dün Naim Süleymanoğlunun filmini izledim oturdum ağladım yav gelecekse çabuk gelsin şu hallerim gitsin.
Ama ben yine ağlarım ki şimdiMüziği çok güzel o filmin kuzum, eypio yapmış ya. Bıraktım geldim evimi geride adımı aldılar kan karıştı terimegurbete geldim diye buraya geldiğim ilk zamanlar dinler dinler ağlardım
Test yapmadın mı?Topiğimiz hamilelere bebeklerle dolup taşsın Allahım amiiin
Eşim rüya görmüş, hamileydin doğum yapıyordun, mavi gözlü bir kızımız oluyordu, sana benziyordu aynı diyor. Benimde rüyamda burnum kırılıyor, ama ben ağlayarak ameliyat etmeyin ben hamileyim diyordumBilinçaltımıza işledi heralde diyor eşim. Normalde eşimin rüyaları çıkar bu da çıkar inşallah, bilinç altı olmasın
Çok sağol ParemGeçmiş olsun canım
Sağol canım benimKahkaha attm ya
Tabiiikisiiiii sana özel paremmm
Geçmiş olsun cnm...
Ama bir yandan cok şanslısınne güzel giril çıkış yasak
Keşke bizdede kuruma giriş çıkış yasak olsa
Dönüşümlü çalışıyordk ama bu hafta onuda iptal edecekler
Full time iş
Beyazımmmm hadi yapta bize uğur getirsin,
Aman canım dikkat et geçmiş olsun, c vitamini tüket bol bol
Allah sağlıkla ilerletsin kuzum, hayırla kucağına alırsın inşallah, darısı bu topikte ki diğer tüm hanımlara
Çok sağol kuzucumBenim bat dündü, ama hala regl olmadımumarım psikolojik değildir ya, hala kasık ağrıları var ama bakalım eşimde sorup duruyor garibim regl oldun mu ağrın var mı nasılsın diye. Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın mübarek günlerde Allahım amiinnnn
Ağlama ağlama yaaAma ben yine ağlarım ki şimdi
Pazr gününe kadar regl gelmezse test yapıcam canım, battan iki gün önce yaptığım negatif çıkınca gecikmeden yapmicam diye söz verdim kendimeTest yapmadın mı?
Evet evet zamanla öğreniyorlar, benimki geçen yumurtlama ne diye soruyorduÇok sağol Parem
Sağol canım benim
bu kadar artmışken yarım zamanlıya devam etselermiş bariBen de full evdeyim biraz sıkıcı olabiliyo 7 aydır evdeyim dile kolay ama tam bebek yapmalık zamanlar bir yandan da
Çok sağol kuzucum
Kocalar da öğrendi artık bel ağrısıdır karın ağrısıdırBenim kocam her ay aynı gün yumurtluyorum sanıyormuş mesela Yavaş yavaş herşeyi öğrenecekler
İnşaallaaahhhh gelemez olsun
oo iradePazr gününe kadar regl gelmezse test yapıcam canım, battan iki gün önce yaptığım negatif çıkınca gecikmeden yapmicam diye söz verdim kendime
Amin canim cok amin cumle isteyenlerin basina ins saglikla ins hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz
Aman canım dikkat et geçmiş olsun, c vitamini tüket bol bol
Allah sağlıkla ilerletsin kuzum, hayırla kucağına alırsın inşallah, darısı bu topikte ki diğer tüm hanımlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?