Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın bi kere bana da olmuştu psikolojik herhalde. bir şey olmadığını duyunca vücut gevşiyor sanırım. yeni ay uğur getirsin inşallah
Insallah canimmm, valla herhâlde oyle oluyor dedigin gibi doktordan ciktim ise geldim lavaboya gdeyim dedim kirmizi kart

Hayırlı cumalar canım amin inşallah

Aman canım dikkat et geçmiş olsun, c vitamini tüket bol bol
Kizlar dr dan geldim minigin kalbinin atisini gordum cok sukur ama duyamadim henuz kucuk dedi gordumya yetti bana rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin insAllah
Allah sağlıkla ilerletsin kuzum, hayırla kucağına alırsın inşallah, darısı bu topikte ki diğer tüm hanımlara

hadi inşallah bebiş vardır canıım benimde 2 gün gecikmeli bugün sökülüyo yavaş yavaş sanırım

Benim de bugün regl
Geliyormuş gibi hissettiriyor ama gelmiyor

hadi inşallah bebiş vardır canıım benimde 2 gün gecikmeli bugün sökülüyo yavaş yavaş sanırım
İnşallah kuzum ya benim normalde günü gününe olur ama belki istediğim için psikolojik olarak gecikiyor diye düşünüyorum, bide hiç lekelenme falan da yok bakalım bekliyorum
Benim de bugün regl
Geliyormuş gibi hissettiriyor ama gelmiyor
Valla benimde Bi diyor geliyorum, bi diyor vazgeçtim gelmem, kendi de bilmiyor ne yapacağını

Ayyy inşallah güzel haberler aliriz sende de canım gelmesinler bırakın bebikler gelsin

Görünür de birşey yok
Gelecekse gelsin çabuk gelmeyecekse gelmesin adamı hasta etmesin
İlk fırsatta güncelleyeceğim canım
Gelmesin ki kuzu inşallah gelmez çooookkk aminnn
En büyüğünden amin canım.
Dün Naim Süleymanoğlunun filmini izledim oturdum ağladım yav gelecekse çabuk gelsin şu hallerim gitsin.

Ayyy inşallah güzel haberler aliriz sende de canım gelmesinler bırakın bebikler gelsin
Topiğimiz hamilelere bebeklerle dolup taşsın Allahım amiiin

Eşim rüya görmüş, hamileydin doğum yapıyordun, mavi gözlü bir kızımız oluyordu, sana benziyordu aynı diyor. Benimde rüyamda burnum kırılıyor, ama ben ağlayarak ameliyat etmeyin ben hamileyim diyordum Bilinçaltımıza işledi heralde diyor eşim. Normalde eşimin rüyaları çıkar bu da çıkar inşallah, bilinç altı olmasın

Müziği çok güzel o filmin kuzum, eypio yapmış ya. Bıraktım geldim evimi geride adımı aldılar kan karıştı terimegurbete geldim diye buraya geldiğim ilk zamanlar dinler dinler ağlardım

Test yapmadın mı?

Geçmiş olsun canım
Çok sağol Parem
Sağol canım benim
bu kadar artmışken yarım zamanlıya devam etselermiş bari Ben de full evdeyim biraz sıkıcı olabiliyo 7 aydır evdeyim dile kolay ama tam bebek yapmalık zamanlar bir yandan da

Allah sağlıkla ilerletsin kuzum, hayırla kucağına alırsın inşallah, darısı bu topikte ki diğer tüm hanımlara
Çok sağol kuzucum
Kocalar da öğrendi artık bel ağrısıdır karın ağrısıdır Benim kocam her ay aynı gün yumurtluyorum sanıyormuş mesela Yavaş yavaş herşeyi öğrenecekler

İnşaallaaahhhh gelemez olsun

Ama ben yine ağlarım ki şimdi
Ağlama ağlama yaa
Test yapmadın mı?
Pazr gününe kadar regl gelmezse test yapıcam canım, battan iki gün önce yaptığım negatif çıkınca gecikmeden yapmicam diye söz verdim kendime
Evet evet zamanla öğreniyorlar, benimki geçen yumurtlama ne diye soruyordu

Amin canim cok amin cumle isteyenlerin basina ins saglikla ins hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…